Skip to content

Momenteel actief

Lekker wakker worden!
4.5/5 (2)

Zomaar wakker worden met je pik in iemands mond, heb je dat ooit wel eens gehad? Nee? Nou, zo werd ik deze morgen wakker. Leuk detail om te weten is dat ik vrijgezel ben en de nacht ervoor heel nuchter ben gebleven, ik heb alleen cola gedronken en ik heb niemand mee naar huis genomen. Ik had dan ook geen idee wie deze vrouw was, maar ze kon behoorlijk goed pijpen en zag er heel erg lekker uit. Ik zag haar kleren naast mij op het bed liggen en wist dat ze mij dus niet alleen af wilde zuigen, een leuk vooruitzicht. Ik kon haar gezicht niet zien, doordat haar haren voor haar gezicht en mijn lul hingen. Pas toen ze omhoog kwam en haar haren uit haar gezicht veegde, zag ik wie ze was. Het was mijn zusjes beste vriendin Helen!

Ik had nog steeds geen idee hoe dat jongere meisje mijn kamer binnen was gekomen, maar ik wist wel dat ik al een tijdje een oogje op die 21 jarige slet had. Sinds ze tieten kreeg zeg maar, werd ik steeds blijer om haar te zien. Haar kont groeide er ook leuk bij mee en de rest van haar Goddelijke lichaam kreeg alle juiste curves die het nodig had om haar zo heet als ze op dat moment, spelend met mijn pik was. Ik trok haar aan de haren omhoog, iets wat ze blijkbaar erg lekker vond en ik kuste haar vurig op haar lippen. We spraken geen woord, ik proefde mijn eigen lul en trok haar nog dichter naar mij toe, zette haar lichaam op het mijne en drukte zonder iets te vragen mijn nat gezogen lul in haar nauwe spleetje. Ze begon zelf te rijden, daar hoefde ik helemaal niets aan te doen. Ik voelde die kleien billen steeds op mijn ballen en bovenbenen neerkomen. Dat zitvlees was zo geweldig, meteen pakte ik haar en zette haar op handen en voeten, ik moest dat sletje Helen op zijn hondjes neuken, genietend uitkijkend over die mooie heuvels van billen, met daarachter de vallei van haar onderrug, waar ik mijn handen overheen liet strelen, de glooiing van haar waanzinnige lijf volgend, terwijl ik diep en hard in haar kutje aan het pompen was en haar kontje steeds een harde stoot met mijn bekken toediende, waardoor ze steeds begonnen te trillen, dat vond ik zo’n waanzinnig geil gezicht, een teken dat ik haar hard aan het nemen was.

Ik pompte diep in haar, zij kreunde ne steunde en ik trok aan haar haren, waardoor haar hoofd naar achteren kwam en haar lichaam nog meer mooie kromming kreeg. God wat was dat sletje flexibel, niet te geloven! Ik voelde dat ik klaar ging komen. Het was nou eenmaal in de ochtend en dan ben je als man niet altijd klaar voor een lange neuksessie, zelfs al zou je willen. Ik spoot mijn zaad gewoon in haar, pompte dat kutje helemaal vol en zag het bij het terugtrekken van mijn pik uit haar kutje komen stromen, sijpelend op mijn onderlaken. Het maakte niets uit, het moest toch nodig de was in. Toen hoorde ik ineens een telefoon gaan. Helen pakte op en lachte. “Ja, het is me gelukt, ik ben geneukt door je broer. Honderd euro! Ja, kom je hierheen? Ja, zijn huis. Oké, zie je zo, doeg!” Godverdomme, ik was het onderdeel, of nee, de spil van een weddenschap voor honderd euro geworden. Ik had verwacht dat ik boos zou worden maar verbaasde mijzelf, helemaal toen ik de volgende woorden sprak. “Als je vannacht hier komt slapen, zal ik je nog meer geld geven, maar dan moet je mij jou laten neuken zoals ik het wil.” Nou, dat vond Helen een goed idee. En daarom moet ik dit verhaal afsluiten, want Helen ligt boven op mij te wachten in een heel erg sexy leren pakje. Ik ben benieuwd of ze aan kan wat ik allemaal voor dat slanke teefje in petto heb!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top