Skip to content

Momenteel actief

Het verjaardagscadeau
4.5/5 (12)

Al komt mijn verhaal ongeloofwaardig over, ik verzeker je dat het waar gebeurd is, ik zal het nooit vergeten. Ik ben Renske en mijn passie zowel van mij als van mijn vriend Hans is dansen. Ik had een klassieke opleiding achter de rug waardoor ik de kans kreeg om een tijd lang bij een gezelschap te dansen. Ik ben een vrij gevochten meisje dat het fijn vond dat ik mijn gevoelens een tijd lang in de dans kon uiten. Hans ging regelmatig naar “the Rock”, een dansclub met een erotisch tintje. Hij was dertig, ik wat jonger, maar dat maakte me niet veel uit, ik profiteerde van zijn ervaring vooral op seksueel gebied. Voor mij was het een goede start want ik merkte dat er nog talloze andere mannen waren die mijn grotje graag wilden verkennen, iets waar, denk ik, bijna elke jonge vrouw naar op zoek is. Hoewel de seks met Hans goed was, ergens voelde ik dat ik tekort kwam. Het was pas na enige tijd dat ik mijn vriend toevertrouwde, dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Ergens begreep hij dat ik op zoek was naar meer dan datgene wat hij me kon bieden. “Waar ben je dan naar op zoek, Renske?” vroeg hij mij. “Ik wil eens wat anders,” zei ik. “Ik wil datgene meemaken wat me kompleet gek maakt.” Eerst begreep hij me niet, maar al vlug werd het hem duidelijk dat zijn fantasie te kort schoot, dat ik meer verlangde dan hij me kon bieden. “Als dat zo is wil ik je wel helpen. Er zijn veel manieren om je meer te laten klaar komen. Wat vind je van een vibrator?” Argwanend keek ik hem aan. “Denk maar niet dat ik daaraan begin, er is niets dat een heerlijke penis van vlees en bloed kan vervangen.” Lachend keek hij me aan, nauwelijks in staat om zijn binnenpretje te verbergen. “Waarom lach je,” zei ik. “Wat ben je van plan?” “Ik heb een idee, laat dat maar een verrassing blijven, maar geloof me, ik zal je niet teleur stellen,”zei hij.

Op mijn verjaardag nodigde hij me uit voor een etentje. “Gelukkige verjaardag,” zei hij. “Spijtig dat je maar een maal per jaar verjaart, want ik heb een cadeautje dat je misschien wel iedere week wil hebben.” Ik was verzot op vis, dat wist hij. Het gekke was dat ik na zo een etentje altijd veel zin in seks had. Kwam het door de wijn of was het de geur van vis die me bedwelmde, het maakt ook niet uit. Toen we genoten van de koffie gaf hij me het cadeau: kaarten voor een bezoek aan “The Rock”, de dansclub waar hij eens per maand naar toe ging en waar dansers en danseressen erotische dansen opvoerden. Een van die uitvoeringen was een dans waarbij er geen remmingen waren, waar de dansers gingen tot het uiterste. “We zijn voor vanavond uitgenodigd vanwege je verjaardag,” zei hij. Ik was opgetogen toen hij me de kaarten gaf zo dat ik ook eens een kijkje kon nemen in zijn club. Dat wilde ik wel eens zien. Lang wachtten we niet, want ik wilde kost wat kost niets van het spektakel missen. Dus vertrokken we na de koffie meteen naar de club. Het eerste wat me op viel was dat al de vrouwen die er in de club rond liepen schaars gekleed waren, dat ze bereid waren om heel wat van hun vrouwelijke schoonheid te openbaren. De meesten droegen van die doorschijnende kleding. Je kon duidelijk zien hoe hun vrouwelijke vormen zich aftekenden door de dunne stof. Sommigen toonden zelfs hun naakte boezem. Ik voelde me onwennig. Al had ik een perfect lichaam, nergens was er bij mij iets bloots te zien. De avond werd geopend met een dans die paste in het geheel. Hij werd geopend op het podium door dansers en danseressen. Het leek wel een epos dat veel weg had van de Sabijnse maagdenroof. Hoe langer de dans duurde hoe meer de dansers opgingen in hun rol. Ze leken uit elkaar te zweven om daarna weer soepel en elegant elkaar te benaderen. De danseressen op het podium waren gekleed in sluiers die door de mannen tijdens de dans één voor één werden afgewikkeld. Als apotheose werden dan ook de laatste sluiers verwijderd en werden de naakte vrouwenlichamen door de dansers het podium af gedragen. Het was een voorproefje van wat er verder ging gebeuren. Ik keek een beetje verwonderd toen ik even later zowel naakte dansers als danseressen het podium op zag verschijnen. Het rood verscheen op mijn wangen. “Vind je het niet mooi?” vroeg Hans. “Jawel, maar om naakt voor al die mensen te staan daar zou ik het toch moeilijk mee hebben.” Hij wilde me gerust stellen gaf te kennen dat er niets mooier was om naar een mooi lichaam te kijken, zeker als dat zoveel gratie uitstraalde als tijdens het dansen. Toen hij het zei ontwaakte er iets in mij waarnaar ik verlangde: ik wilde ook meedoen. Ik moet toegeven dat ik het mooi vond, zeker als ik zag hoe de dansers met elkaar omgingen, hoe de mannen en vrouwen gracieus elkaars lichamen bespeelden. Dat windt me op. Ik zou best willen dat ik mee kon dansen.

Toen de dansers het podium verlaten hadden was het de beurt van de entertainer om het gebeuren aan elkaar te praten. Nog voor dat ik het besefte werd ik in een lichtbundel geplaatst. Verbaasd was ik toen de entertainer happy birthday begon te zingen. Ik werd uitgenodigd op het podium waar ik door de entertainer werd geïnterviewd. “Ik heb begrepen dat je van dansen houdt,” zei hij. Verbaasd keek ik hem aan. Hoe kon hij dat weten. Ik was er zeker van dat het Hans was die achter de opzet zat. Hij hoefde het antwoord niet af te wachten, Ik was er gewoon verzot op. “Ja, zeker,”zei ik volmondig. “Omdat het je verjaardag is mag je mee dansen en krijg je de hoofdrol in een paringsdans samen met vier dansers.” Nu kreeg ik de kans kreeg om mijn passie voor de dans te tonen. Al jaren volgde ik ballet, ik kende alle pasjes en pirouetten en was er zeker van dat ik in staat was om ze toe te passen. Ik werd van het podium opgehaald door een danseres die me begeleide naar de kleedkamer. Het meisje was volledig naakt. Ik bloosde toen ik zag hoe de strakke borstjes van het meisje op haar lijfje dansten, hoe mooi haar tepeltjes op haar borstjes prijkten. Het meest genoot ik toen ik zag hoe het kaal geschoren kutje van het meisje haar onderlijf sierde, hoe de rondingen van haar schaamlippen zich tussen haar benen als kleine heuveltjes aftekenden. Ik stond nog maar net in de kleedkamer of ik kreeg te horen dat ik me moest uitkleden. Verbaasd keek ik naar het meisje dat naakt naast me stond. “Moet dat? Voor de volgende dans moet dat?” klonk het. “Ja alles, ook je slipje.” “Moet ik dan ook zo bloot rond loten als jij?” “Nee, daar is het te vroeg voor. Je wordt gekleed in zijden sjalen, geloof me het is zalig als ze je lichaam bedekken.” Argwanend keek ik het meisje aan maar ik wilde haar niet teleurstellen dus trok ik al mijn kleren uit. Toen ik mijn slipje in mijn hand hield was het meisje in staat om naar mijn lipjes te kijken. Ik bloosde ervan toen ze naar mijn lichaam staarde. Maar ergens genoot ik er ook van nu een wildvreemde mijn juweeltje kon bewonderen. Langzaam begon ik de controle over mijn lijf te verliezen toen het meisje bezig was om me met de zijden doeken te omwikkelen en toen ze mijn spleetje al dan niet per ongeluk streelde. “Wat ben je mooi geschapen” klonk het “Je vriend moet een gelukkig man zijn.” Het rood sloeg me om de oren nu een wildvreemde complimentjes begon te maken over mijn lichaam. Het vreemde er van was dat ik er steeds meer van genoot.

Terwijl ik me klaarmaakte vertelde de entertainer dat mijn optreden het hoogtepunt van de avond zou worden dat ze met mij zouden gaan tot het uiterste van wat van dansers verwacht kan worden. Gespannen wachtte ik af. Ik werd begeleid naar het midden van het podium. Zodra de muziek weerklonk zag ik hoe de vier dansers zich op het podium begaven. Tot mijn verassing zag ik dat Hans een van hen was. Ze waren volledig naakt wat van hen nog aantrekkelijker maakte dan ze al waren. Hun krachtige glanzende lichamen werden enkel gesierd met body paint. Ze dansten in gestileerde bewegingen in een grote cirkel om me heen. Ik was de enige die nog gekleed was, gehuld in zijden gewaden die zedig mijn lichaam bedekte. De muziek die de dans begeleide loog er niet om, Sacre du Printemps van Igor Stravinsky. Ik voelde me onwennig tussen al die naakte lijven maar desondanks was ik in staat prachtige pirouetten te draaien, zelfs meer als dat. De dansers bewogen in de meest ingewikkelde patronen om me heen. Hun lenige lijven bogen zich rond mij en verwijderen zich dan. Toen de mannen opgedweept werden door de steeds wilder wordende muziek, nam de spanning in me toe. Het was niet de naaktheid die me beroerde maar vooral de begerigheid waarmee de mannen tekeer gingen. Zeker de wijze waarop ze vanaf de buitenkant van het podium steeds op zoek dansten naar het offer, naar mij. Om beurten zochten ze me op om me van een van mijn zijden doeken te ontdoen, totdat ik mijn laatste doek verloor en naakt danste tussen de dansers. Toen pas was ik me ervan bewust dat het heel anders zou gaan lopen. Voor het eerst in mijn hele leven stond ik naakt op een podium waar tal van blikken op me gericht waren, maar gelukkig was ik de schaamte reeds voorbij en had ik er zelfs geen moeite mee om tijdens het dansen keer op keer mijn benen te spreiden zodat ze allemaal mijn spleetje zagen. In gedachte geilde het me op als ik voelde hoe mijn spleetje zich opende als ik in split ging, en mijn opgezwollen kittelaar tussen mijn lipjes uitpuilde. Ik merkte dat mijn lipjes steeds meer begonnen te glimmen in het licht dat op me gericht stond. Het leek wel op een jachttafereel hoe de mannen mij opjoegen in hun dans, totdat ze me overmeesterden en met zijn vieren boven hun hoofden tilden. Nu ik naakt was kon iedereen mijn wulpse lijf bewonderen en zien dat mijn lichaam meer dan aantrekkelijk was. Er steeg een applaus op uit de zaal. Zo dansten ze met mij langs alle zijden van het podium zodat iedereen hun prooi kon aanschouwen. Het prikkelde me toen ik zag hoe mijn volle borsten op mijn lijf dansten, hoe met elke beweging die ik maakte mijn tepels steeds stijver werden. Al had ik vrijwillig aan de dans deelgenomen ik was er me van bewust dat ze verder zouden gaan, dat ik weerloos moest toestaan hoe ze mijn lichaam onderdeel zouden maken van de uitvoering maar omdat Hans meedanste had ik alle vertrouwen in een goede afloop. Ondertussen genoot ik ook met volle teugen. Ik zag hoe hun geslachtsdelen tot leven kwamen en hoe steeds meer van de mannen voorzien waren van een fallus die sierlijk op hun onderlijf omhoog prijkte.

Ik werd naar het midden van het podium gedirigeerd waar ik weer opgetild werd door twee dansers doordat ze ieder een arm van mij over hun schouder sloegen en met de andere hand mijn strakke billen optilden en masseerden. Twee andere dansers voerden een dans uit waarbij ze mijn benen uit elkaar hielden. Vanaf dat moment was mijn weerstand gebroken en liet ik ze begaan. Gretig trokken ze mijn benen open zodat de aanwezigen konden genieten van mijn grotje. Mijn kutlipjes glommen in het licht. Wezenloos moest ik toezien hoe ze steeds brutaler met mijn lijf begonnen te spelen. De gretigheid waarmee ze mijn borsten masseerden maakte me kompleet gek. Zeker toen mijn tepels aan de beurt waren sloeg mijn fantasie op hol. Hoe meer ze erop knepen, hoe harder ze aanvoelden, dit was voor mij gewoon goddelijk. Ook mijn kutje ontsprong de dans niet. Steeds meer werden mijn benen uit elkaar getrokken zodat ik in split mijn kutje tentoonstelde. Spontaan opende de lipjes zich waar tussen mijn opgezette kittelaar prijkte. Ik zag hoe ze me voorbereidden, hoe elke handeling deel uitmaakte van de dans die ze opvoerden. Hans was de uitverkorene, hij streek met een vinger in mijn spleetje waar hij op zoek ging naar het kapseltje waarin mijn klitje verscholen lag. Brutaal duwde hij het velletje naar achteren, het kleine ding kon zich niet meer verstoppen en puilde nu tussen de lipjes naar buiten. Het publiek genoot ervan toen ze de publieke onthulling mee maakte van mijn roze knopje, dat klaar was om verwend te worden. Voor dat hij aanzette keek hij me even aan. In zijn ogen zag ik de gretigheid om me te versieren. Hij duwde zijn vinger tegen mijn kutje en liet hem weer zachtjes over mijn schaamlipjes dansen. Met zijn beweging volgde hij het ritme van de muziek dat steeds meer in cadans toenam. Het werd me duidelijk dat ik de controle over mijn lijf langzaam verloor. Het vocht sijpelde uit mijn kutje. Terwijl ik klaar kwam liet ik enkel nog een gegil horen in de maat van de muziek. Dat was het ogenblik waarop Hans gewacht had. Hij had er geen moeite mee om mijn gezwollen kittelaar met zijn vinger te masseren. Uit alle macht draaide hij om het knopje. Terwijl ik klaar kwam werd mijn onderlijf gevuld met de meest hemelse gevoelens die het ooit had meegemaakt. Mijn adem stokte, ik was zelfs niet meer in staat om te gillen. Ik schokte over mijn hele lichaam. Hij bleef masseren totdat ik uitgeput op het podium werd gelegd. Er klonk een applaus vanuit het publiek. Nu kwamen de vrouwelijke dansers op het toneel om me op de maat van de muziek weer tot mijn positieven te brengen. Terwijl de vrouwen zich ontfermden over mijn gekwelde lijf waren de dansers aan het wedijverden met hun mannelijkheid alsof het er om ging wie het meest geschikt was om het offer te voltrekken. Toen ik het zag stokte mijn adem. Gretig lieten ze hun handen over hun paal dansen, schoven de voorhuid naar beneden en toonden hun eikels. Hoe langer het duurde hoe stijver ze werden, klaar om ze mij aan te bieden. Versuft van het tafereel lag ik mijn lot af te wachten. Voordat ik er besef van had voelde ik hoe ze me optilden, hoe ik overgeleverd werd aan de mannen. Het enige wat hen nog restte was het offer te voltrekken.

Op het teken van Hans werd mijn lijf naar een rond altaar gedragen. Het zag eruit als een processie waarin ik als offer hoog boven hun hoofden werd gehouden. Het was alsof de hele zaal moest toezien hoe ik aan zijn fallus zou worden geofferd. Eenmaal op het altaar werden mijn benen gespreid en lag ik klaar om de genadestoot te ontvangen. Toen kwam Hans weer naar voren. Waarom hij uitverkoren was, was begrijpelijk. Hij was het die dit cadeau had verzonnen. Steeds wilder bewoog hij met zijn heupen, Ik zag hoe zijn fallus me steeds meer bedreigde maar hij viel niet aan. Ik voelde hoe mijn kittelaar tussen mijn lipjes uit puilde hoe hij klaar lag om betast en verwend te worden. Wat eerst begon als een spel werd stilaan ernst. Nog steeds lag ik daar bloedheet, zeker toen ik zag dat hij met zijn mond naar mijn kutje ging. Gretig voelde ik hoe Hans zijn tong tussen mijn schaamlipjes stak. Maar daar bleef het niet bij. Langzaam bewoog de tong naar boven totdat hij mijn gevoelige knopje vond. Daar draaide hij een paar maal om heen om daarna in mijn grotje de likbeurt voort te zetten. Terwijl een van de dansers aan mijn hoofdeind een bezwerende dans uitvoerde waren er twee aan beide zijden die op het ritme van de muziek steeds even mijn borsten en tepels onder handen namen. Hans naderde nu steeds met zijn lans in de aanslag richting mijn kutje en wat volgde was dat hij opnieuw over mijn kittelaar begon te likken, net zolang totdat ik begon te hijgen van genot. Het was duidelijk dat ik klaar kwam en alle controle over mijn lijf had verloren. Toen het gebeurde trok hij zijn hand terug. Terwijl ik daar met mijn benen uit elkaar lag zagen de toeschouwers hoe het vocht uit mijn kutje spoot en hoe ik weer kronkelend klaar kwam. Dat was het ogenblik waarop de uitverkorene hij gewacht had. Terwijl de nattigheid nog steeds uit mijn kutje droop voelde ik hoe zijn eikel tussen mijn schaamlipjes bewoog. “Ja, Hans,” schreeuwde ik “ga door”.

Het leek wel of mijn smeekbede verhoord werd. Hij hield niet op, en bleef steeds sneller tussen mijn lipjes masseren met zijn eikel. “Nu iets dieper” schreeuwde ik. Zonder aarzelen zette hij opnieuw aan, en voelde ik hoe hij zijn eikel iets verder in mijn kutje joeg zodat mijn kittelaartje beroerd werd. De lipjes voelden zacht aan, boden geen weerstand meer en verschaften zijn eikel direct toegang tot mijn heerlijkheid. Terwijl ik over mijn hele lijf begon te beven werd ik geneukt. Hans liet zijn lul voorin mijn kutje heen en weer gaan en dreef steeds meer het ritme op. Vanaf dan was ik nog enkel aan het genieten en wist niet meer van ophouden. “Neuk me dieper” schreeuwde ik. Ik volgde steeds meer de cadans van de lul die in me bewoog. Toen hij zijn pik uit mijn spleetje trok stond m’n kutje open klaar om zijn kolos helemaal tot in het diepste te laten doordringen. Opgedweept door het ritme van de muziek begroef hij zijn pik nu diep in me. Met elke beweging drong hij steeds dieper in me door totdat mijn kutje zijn lul helemaal verzwolgen had. Ritmisch kneep ik mijn schede om zijn harde paal, ik kon mijn hoogtepunt niet langer uitstellen. Hij duwde zijn heupen nog een laatste keer krampachtig omhoog en met een diepe kreun spoot hij, op de laatste maten van de muziek, zijn hete zaad diep in mijn natte kutje. Nog even bleef hij in me nastoten om zich daarna terug te trekken waarna ik nagenietend achter bleef op de offertafel. Terwijl de muziek uitstierf en de dansers al dansend van het podium verdwenen doofden de lichten en werd het ijzig stil. Lang duurde het niet of er werd een spot op me gericht en er brak een staande ovatie uit. Iedereen bewonderde me voor de dans die ik samen met Hans en de dansers had opgevoerd en voor de openheid om me voor publiek te laten gaan. Nadat het applaus was kwam Hans naar me toe en ik zei: “Het is het beste verjaardagsgeschenk dat ik ooit gekregen heb”. Geloof me, het is het zaligste wat ik ooit beleefd heb dat ik na zo’n geweldige voorbereidende dans jou heerlijke lul tussen mijn lipjes voel schuiven. “Wanneer doen we het nog eens over? dit is veel te lekker om er een jaar op te moeten wachten.” “Ik heb al voor je geregeld dat we eens per maand gratis toegang hebben met als voorwaarde dat we weer samen gaan dansen,” zei hij.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top