Skip to content

Momenteel actief

Afgeneukt door twee mannen
3.92/5 (12)

Als sinds vijf jaar een alleenstaande vrouw ben ik dol op seks met meerdere mannen. Ik struin het internet dan ook af naar mannen die wel in zijn voor een trio of meer. Ik kom zo wel aan mijn trekken. Een maand geleden heb ik echter twee hele leuke mannen in een club ontmoet. Ik ga daar niet vaak heen maar zo nu en dan wil ik even lekker los op de dansvloer en dat was zo’n dag. Ik vond het heel erg fijn om daar een beetje los te gaan en als ik dans zie ik wel of er iemand met mij komt dansen. Ik zag twee mannen een beetje met elkaar kletsen en mij aankijken en toen naar mij toe komen lopen. Ze gingen met mij dansen, aan iedere kant een man. Dat voelde al als een triootje en ik ging er heerlijk in op. Ze duwden wat speels met hun onderlichamen tegen mij aan en uiteindelijk vroegen ze mij of ik even met hen naar buiten wilde omdat ze mij iets wilden vragen. Natuurlijk weet ik dat zoiets linke soep kan zijn maar ik volgde mijn gevoel.

Buiten rookten we alle drie even een sigaretje en de mannen stelden zich voor. Ik moet zeggen dat ik die namen nu even niet meer weet maar ik zei in ieder geval dat ik Marije ben. Ze vonden het een sexy naam voor een sexy vrouw en ze vertelden mij dat ze op zoek waren naar iemand die met hen een trio wilde hebben. Ze waren beide biseksueel en hadden een relatie en ze zochten iemand om wat meer spanning in hun relatie te brengen. Ze hadden al wat gedronken en waren daardoor denk ik vrij loslippig. Ik voelde mij behoorlijk gevleid en zei dat ik het wel wilde. Ze gaven mij een adres en die voerde ik in mijn telefoon in. Zij gingen vast naar hun huis en zouden alvast wat voorbereiden. Als ik over een uur zou komen dan was het in orde.

Dat uur leek wel een halve dag te duren natuurlijk want ik had er zin in. Eindelijk was het dan zover en ik ging erheen. Ik belde aan en de donkere man van de twee, het was een mixed couple, deed de deur open. Hij nam mij mee naar hun slaapkamer, waar zijn partner al lag te wachten. Helemaal naakt en klaar om te neuken. Hij had zelfs al een condoom om zijn lul heen. De donkere man nog niet. Ik ging mij opfrissen in de badkamer en keek in de spiegel en haalde diep adem. Naakt ging ik naar hun slaapkamer toe en daar lagen ze klaar. Ze waren heel fijn met elkaar aan het spelen en ik werd daar zo opgewonden van dat ik er direct tussen ging liggen. De donkere man begon ik te pijpen. Ik had nog niet eerder iets met een gekleurde kerel gedaan en ik was benieuwd. Zijn pik was behoorlijk groot maar ik kon hem behoorlijk diep in mijn mond nemen. De andere man was achter mij komen zitten en speelde met mijn kutje. Ik zat op mijn knieën en genoot van die ene vinger die mijn kutje vingerde en vond het nog lekkerder toen hij een tweede vinger erin stak. Hij maakte mijn kutje ontspannen en goed nat en daarna voelde ik zijn eikel bij mij naar binnen gaan. Deze mannen waren heerlijk. De donkere man zijn pik had ik nat weten te zuigen en ook al smaakte het naar meer, toch trok hij zijn lul terug om er ook een condoom om te doen.

Ik ging op de pik van de man achter mij zitten en ik bereed dat harde ding heerlijk. Toen kwam de donkere man achter mij zitten en ja hoor, zijn grote lul drukte zachtjes tegen mijn anus. Heel rustig ging hij naar binnen en toen hij erin zat begonnen ze in een op elkaar aangepast ritme mij dubbel te neuken. Ik werd daar keihard afgeneukt. Die dikke palen ramden in mijn lijf en ik voelde ze langs elkaar schuren. Wat konden ze toch heerlijk neuken, ik kwam gewoon heel fijn op die harde pikken klaar en hoefde mijzelf daar niet eens bij te helpen. De mannen neukten sneller en harder en uiteindelijk kwamen ze samen diep in mijn kut en kont klaar. Wat was dat een zalig gevoel. Het deed zeer maar dan op een heel erg goede manier.

Na die heftige beurt zijn we bij hen in de woonkamer nog wat gaan drinken en min of meer afgesproken dit vaker met elkaar te doen. Nu ik er zo over schrijf vind ik het eigenlijk wel weer tijd om met hen af te spreken. Ik heb er gewoon heel veel zin in gekregen!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top