Skip to content

Momenteel actief

Oom Steve leerde mij veel
4.67/5 (21)

Als jonge meid was ik altijd al erg onder de indruk van mijn oom, de broer van mijn moeder. Die man gaf mij ook extra veel aandacht, mede omdat mijn vader weg was. Die had besloten dat het te moeilijk was om kinderen op te voeden of iets dergelijks. Dus bleven mijn broertje en ik alleen bij mijn moeder achter. Mijn oom liet ons vaak bij hem logeren en soms mocht ik ook alleen. Mijn broer ging dan liever met zijn vrienden voetballen en dus bleef hij liever thuis. Mijn moeder vroeg of ik dat niet erg vond, maar zij had geen flauw idee hoe spannend het bij mijn oom was. Opwindend zelfs. Want al gauw leerde hij mij dingen voelen die ik nog niet eerder had gevoeld. Ik was 18 jaar oud en logeerde nog steeds bij hem omdat ik het er gewoon enorm naar mijn zin had en omdat ik mijn oom stiekem heel erg leuk vond.

In ieder geval was ik daar op de logeerkamer en ik had de deur open laten staan. Ik voelde mij er zo thuis dat ik mij zonder ergens erg in te hebben aan het omkleden was. En terwijl ik naakt in de kamer stond voelde ik dat mijn oom er was. Ik keek over mijn schouder en zag hoe hij tegen de deurpost geleund stond en naar mijn billen aan het kijken was. Het was natuurlijk ongepast en ongemakkelijk maar ergens ook weer geil. “Wat heb je toch mooie billen meid”, zei hij met zijn zware stem. Plagerig sloeg ik op mijn billen en begon er wat mee te schudden. Ik wilde verder gaan met mij omkleden maar toen zag ik dat mijn oom een behoorlijk dikke lul in zijn broek had zitten. Daar kon je gewoon niet omheen, hij was duidelijk zichtbaar in zijn ontzettend strakke broek. Op dat moment wist ik wel wat ik wilde doen maar niet goed hoe ik dat aan kon pakken.

Gelukkig nam mijn oom de eerste stap en maakte hij zijn broek los maar voordat hij zijn lul liet zien vroeg hij mij of ik dat wilde. Ik knikte en likte aan mijn lippen. “Ik weet dat je mij leuk vind Denise en ik jou ook.” Hij greep zijn lul beet en trok hem uit de boxershort. Wat een dikke pik zeg. Ik had nog nooit zo’n grote en dikke paal gezien. Hij vroeg mij of ik hem ook vast wilde houden en ik knikte. Ik greep zijn pik beet. Het was mijn eerste keer dat ik een lul vast mocht houden en het voelde helemaal niet verkeerd aan, ik werd er opgewonden van. Hij greep mijn hand beet en deed voor hoe ik hem af moest trekken. Ik was dan wel onervaren maar wist wel hoe dat moest. Ik had natuurlijk al de nodige porno gekeken. Mijn oom vroeg mij weer of ik meer wilde doen. Daar had ik wel heel veel zin in en dus haalde hij een condoom tevoorschijn. Hij was zo vrij geweest het ding al om zijn lul te doen en vroeg mij om te gaan liggen.

“Ga maar op je rug liggen met je benen wijd van elkaar, dan kom ik tussen je benen in liggen”, zei mijn oom en toen ik daar lag zag ik dat grote lichaam op mij afkomen en ik wist dat het nu ging gebeuren. Eerst veegde hij met zijn ruwe vingers tussen mijn schaamlippen door, waarna hij mijn natte kutje vingerde. Na een paar minuten stuurde mijn oom zijn grote lul tussen mijn schaamlippen en kwam hij diep in mij. Ik voelde die dikke lul helemaal naar binnen gaan. Hij nam er de tijd voor en dus deed het niet zo heel erg pijn. Langzaam stootte mijn oom zijn dikke lul in en uit mijn poesje en het werd steeds lekkerder om te voelen en hij kon meer tempo maken. Mijn lichaam schudde heen en weer en ik begon met mijn kutje te spelen en kwam heerlijk op die in mij pompende pik van mijn oom klaar. Na een aantal minuten kwam ook hij klaar en spoot hij het condoom vol. Ik genoot er zo van en deed mijn handen voor mijn ogen omdat ik mij ook een beetje schaamde en verlegen werd.

Dat weekend was het begin van seks met mijn oom Steve die mij stukje bij beetje mijn eigen lichaam heeft leren kennen en wat er lekker is om te doen. Ik heb dit verhaal nooit eerder gedeeld maar nu ik het hier zo op heb geschreven, ook al is het maar een klein deel van alles, raak ik er weer opgewonden van.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top