Skip to content

Momenteel actief

Mijn vrouw heeft sex met een ander deel 2
4.17/5 (36)

Terwijl ik daar in het kamertje zat te trekken, was mijn vrouw druk bezig die enorme pik van het bodybuilder type in haar keel te werken. Ze zat gehurkt op de grond en ik zag dat ze haar benen wijder uit elkaar deed. Het was ongelooflijk geil om te zien. Ik was jaloers op de man die ze aan het pijpen was, maar wist ook wat hij meemaakte. Want mijn vrouw kan heerlijk pijpen. Ze doet het niet zo vaak, maar als ze het doet, staat je heel wat lekkers te wachten. Ik deed de deur nog een klein beetje verder open. Heel voorzichtig, want ik wist als je die deur te snel open zou doen, hij zou gaan piepen. Mijn vrouw nam de man mee naar de bank in de huiskamer, precies een plek die ik niet goed kon bekijken. Ik besloot de stap te wagen en ging de zijkamer uit om te zien wat ze allemaal aan het doen waren. Ik had mijn harde pik in mijn hand en ik ging om het hoekje staan. Mijn mooie vrouw had de kerel waarmee ze vreemdging op de bank laten zitten. Hij zat daar met zijn benen wijd en mijn vrouw had haar borsten om zijn pik gedrukt. Het massieve ding gleed op en neer tussen haar perfecte borsten en ze boog haar hoofd naar haar borst, zodat ze aan zijn eikel kon likken, die er zo nu en dan bovenuit kwam steken. Na een minuut of twee kwam ze overeind en drukte ze de man achterover. Ze ging staan en deed een spannend dansje voor hem. Toen draaide ze zich om. Ik kon haar recht in haar gezicht kijken en kon zo betrapt worden. Maar ze was teveel met die ander bezig om mij op te merken.

Ik was inmiddels behoorlijk heftig aan het aftrekken en genoot enorm van het uitzicht. Mijn vrouw had haar benen uit elkaar gedaan en liet zich op zijn dikke lul zakken. Ze gebruikte niet eens een condoom! Dat vond ik dan wel wat minder, maar dat besef kwam eigenlijk later pas. Ze was wild bezig op die man. Ik kon haar kutje horen soppen en hoe ze hard op zijn lichaam landde. Dat kon ik ook zien en haar poesje werd flink opgerekt. Het was te geil om te zien haast, maar ik wilde nog niet klaarkomen. Ik moest meer zien en bedacht mij dat ik mijn telefoon bij mij had. Ik besloot snel alles te gaan filmen, terwijl ik mij aan het aftrekken was. Een hele opgave, maar dit zou ik later goed kunnen gebruiken. Ik wist nog niet hoe, maar daar zou ik best iets voor gaan bedenken. Ze stond nu op en ging op handen en voeten op de bank zitten. Die gespierde kerel liet zijn massieve pik eerst afzuigen en daarna nam hij achter mijn vrouw plaats en nam hij haar hard op zijn hondjes. De gebogen rug van mijn vrouw, die pik die in haar ging en alles aan haar lichaam wat schudde in combinatie met haar kreunen. Ik vond het geweldig! En dat had ik nooit verwacht. Ik dacht dat ik boos zou worden, maar verre van dat alles gebeurde.

Ik verbaasde mijzelf en was gestopt met aftrekken en liet mijn eigen orgasme even afzakken. Want ik wilde met deze geile sessie meedoen. En daar zou het filmen goed bij van pas komen. Ik trok mijn broek in zijn geheel uit en ook de rest van mijn kleren en dacht erover na om de kamer binnen te gaan. En hoe dat verder ging, vertel ik in het volgende verhaal.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Lekker opgebouwd lekker opgewonden moet je ervan zijn geworden eh?
    Ahh net wanneer het spannend kan worden wat er zou kunnen gebeuren..

    Laat ons niet lang wachten op het spannende vervolg a.u.b.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top