Skip to content

Momenteel actief

Oom Kees deel 4
4.74/5 (19)

In deel 3 beschreef ik de enerverende middag die ik bij oom Kees doorbracht. De dag erna belde hij me op. “Er ligt hier nog 50 euro op je te wachten.” zei hij. Ik vertelde hem dat ik die wilde komen ophalen en dat mijn vriendin Anne dan mee wilde komen. Dat zag hij wel zitten en we spraken af dat ik over een week samen met Anne zou komen. “Oh ja Kees, Anne is wel nog maagd, wil je voorzichtig met haar zijn?” “Dat komt dik in orde, jij hebt er toch ook geen spijt van,” was zijn antwoord en vervolgens hing hij op.

Een week later ging ik met Anne naar oom Kees. Nadat hij ons had binnen gelaten bekeek hij de slanke Anne van top tot teen en zei: “Wat heb jij een prachtige vriendin, Evi.” Anne vertelde wat over zichzelf en over onze vriendschap. “Ik was laatst stik jaloers toen Evi vertelde wat ze bij U meegemaakt had,” zei Anne. “Zeg maar gewoon je en Kees tegen me,” zei Kees. De sfeer werd steeds erotischer, tussen Anne en oom Kees ontstond een spannende, aftastende sfeer. Nadat we wat fris gedronken hadden gingen we naar boven naar zijn slaapkamer en hier werd Kees vrijpostiger want al snel zat hij openlijk aan mijn borsten. “Ik begreep dat jij hetzelfde mee wil maken als Evi,” zei hij tegen Anne en daarna hij sloeg zijn handen om haar heen. Blozend stond Anne verlegen tegen de sterke man aan en durfde ineens niets meer te zeggen. “We moeten haar nog helemaal inwijden,” ging ik verder, en ik gaf hem een dikke knipoog. ”Ja, dat was voor jou ook een geweldige ervaring, he Evi,” zei hij en ging voor Anne staan. Ik knoopte samen met oom Kees haar bloes los en deed hem uit, handig maakte Kees de sluiting van haar bh-tje los. Onder de bh kwamen haar kleine tietjes tevoorschijn. “Wat een prachtige bultjes met die mooie bruine tepeltjes, die staan nog strakker dan die van Evi, kom eens bij me,” zei Kees. Hij ging op het bed zitten, liet Anne naast zich plaats nemen en begon haar prille borstjes te strelen. Ze waren heerlijk zacht en stevig tegelijk. Hij kon zich niet inhouden en nam haar tepeltjes een voor een in zijn mond. Anne begon zacht te kreunen. Na de borstjes en tepeltjes goed gelikt en gezogen te hebben zei hij: “En nu gaan we verder.” Hij ging staan en deed haar rokje uit. Daarna trok Kees haar slipje naar beneden en kleedde ik mijzelf ook vliegensvlug uit. Helemaal naakt stonden we samen voor hem. “Ga maar eens op bed zitten meiden,” ging oom Kees verder. Toen we op het randje zaten ging oom voor ons staan en stak de bobbel in zijn broek in onze richting. “Bevrijdt hem maar eens, Anne, hij is er klaar voor,” moedigde Kees haar aan. Anne keek vol ontzag naar de dreigende bobbel in zijn broek. Na een aarzeling ging haar trillende hand naar het knoopje van zijn broek en wipte die open. Ik fluisterde dat nu zijn rits aan de beurt was en weer aarzelde Anne. Toch won haar nieuwsgierigheid het van de angst, want voorzichtig schoof ze het lipje van de rits naar beneden.

Samen trokken we de broek uit en oom schopte het nutteloos geworden kledingstuk opzij. Met grote ogen keek Anne naar de zich duidelijk aftekenende paal in oom zijn onderbroek en resoluut ging haar hand er heen. “Hier heeft Evi over verteld, maar nu wil ik hem ook zien,” zei ze en langzaam trok ze de onderbroek naar beneden waarna de keiharde paal te voorschijn sprong. Even schrok ze en dook achteruit, maar al snel ging haar hand naar de voor haar gezicht wiebelend paal. Anne voelde aan het harde vlees en ik demonstreerde hoe je die kan aftrekken. Na een poosje vroeg Kees: “Zeg Evi, wil je Anne eens leren pijpen,” dus deed ik ook voor hoe dat moest. Even durfde Anne niet, maar toen ze zag hoe ik de paal een paar keer in mijn mond nam en hoe ik met mijn tong zijn eikel bewerkte, probeerde zij het ook en al snel had ze de slag te pakken. Glimlachend keek Kees naar ons, om de beurt pijpende, jonge meiden en met veel genot liet hij ons begaan met zijn pik.

Na een poosje voelde hij dat hij bijna ging klaarkomen en omdat hij dat nog even wilde uitstellen trok hij zijn pik uit onze monden. Zijn krachtige handen pakten mij beet en draaide me om. Als een hondje zat ik op handen en knieën op het bed, met mijn kont uitdagend omhoog. “Goed kijken, Anne, straks ben jij aan de beurt,” zei Kees en hij zette zijn eikel tegen mijn natte kutje. Moeiteloos schoof de harde pik diep mijn smachtende kutje in en met mijn heupen als handvat begon hij rustig te bewegen. Na een poosje vroeg oom Kees: “Anne ga eens naast Evi zitten in dezelfde houding.” Aarzelend draaide ze zich om en ging op handen en knieën naast mij zitten. Begerig keek Kees naar de twee omhoogstekende meidenkontjes en voelde hij aan de natte kutjes. “Nog even van jou spleetje afscheid nemen,” zei oom vrolijk, en duwde nog een laatste keer zijn pik diep in mijn kutje. “Anne, nu gaan we jou kutje plechtig in gebruik nemen,” ging hij verder en zette zijn eikel tegen haar lipjes. “Het zal een beetje pijn doen,” zei ik, “dat is zo over en dan is het alleen maar lekker, ik heb het ook meegemaakt en had het niet willen missen.” Makkelijk gleed de harde paal van Kees een stukje bij haar naar binnen totdat hij de weerstand van haar vliesje voelde. Nadat hij met zijn eikel een paar keer over haar klitje geneukt had boorde hij daarna in één stoot zonder veel pijn zijn grote lul diep in haar grotje. “Hierbij verklaar ik het grotje van Anne plechtig voor geopend,” zei hij. Toen de pijn van de ontmaagding weggeëbd was begon hij haar soepel te neuken. Anne wist intuïtief wat ze doen moest want in het zelfde tempo bewoog ze mee. Met haar hoofd op het dekbed lag Anne te genieten: “Oh, doorgaan Kees, dit is heerlijk,” zei ze en al heel snel kwam ze klaar. Oom Kees voelde haar hevig krampende kutje om zijn lul. Van dit gevoel wilde hij zo lang mogelijk genieten, maar toen na een tijdje Anne’s knijpende bewegingen ophielden trok hij zij pik uit haar sleufje. Ook ik kon het niet meer houden en vingerde mezelf naar een hoogtepunt. Terwijl we bij lagen te komen liep oom om het bed heen, trok onze hoofden omhoog en duwde ze tegen elkaar.

Met zijn machtige pik in zijn hand begon hij te trekken en omdat ik wist wat er ging komen fluisterde ik tegen Anne: “Doe je mond maar open.”Gehoorzaam deed ze haar mond open en het duurde niet lang of de grote klodders zaad vlogen in en over onze monden, voorhoofden en kinnen. Druipend van het zaad keek ik lachend naar Anne en ik zag hoe ze het zaad proefde. Genietend verdween het mannensap in onze keeltjes. “Zo, dat was het voor vandaag, anders wordt het te veel in een keer voor Anne,” zei oom Kees. “Maar Kees, ik wil zo graag dat je in mijn kutje klaar komt,” zei Anne, “Evi heeft verteld dat dat een heerlijk gevoel geeft. “Vooruit dan,” zei Kees, “maar dan moet jullie mijn lul wel weer eerst op sterkte pijpen en dat kan even duren want ik niet meer de jongste.” Doordat ik meehielp was hij al snel weer op oorlogssterkte. Nu was Anne aan de beurt voor de finale. Hij zette haar op handen en knieën op het bed en knielde achter haar. Met beide handen trok hij haar strakke billen wat uit elkaar en liet zijn tong weer tussen haar schaamlipjes glijden. Daardoor kwam haar klitje als vanzelf uit haar schuilplek waarna hij er over begon te likken en te zuigen. Ze vond het heerlijk en in afwachting van het vervolg lag ze op het bed. Zijn stijve grote eikel duwde hij tussen haar schaamlippen deze keer zonder pardon in een keer diep naar binnen. Een harde kreun ontglipte haar mond terwijl ze samen stevig begonnen te neuken. Na een aantal minuten trok hij zijn lul uit haar kutje en wreef met zijn duim over haar kleine klitje totdat ze een fantastisch orgasme kreeg.

Hij zag het, zette onmiddellijk zijn eikel tegen haar kutgaatje aan en duwde hem weer naar binnen. Gelijk duwde hij diep door en ik zag zijn ballen tegen haar kutje kletsen. Een poosje bleef hij zo in haar zitten om de samentrekkingen van haar kutje te voelen. Daarna ging hij geleidelijk heen en weer met zijn lul. De aders van zijn dik gezwollen lul en de grote eikel voelde ze duidelijk langs haar vaginawand wrijven. Dikke tranen van ontzetting en geluk biggelde over haar wangen, want na een paar stoten kwam er weer een orgasme opzetten. Toen ze uitgeraasd was trok hij zich terug en draaide Anne op haar rug. Haar enkels gooide hij over zijn schouders en dirigeerde zijn lul opnieuw tegen haar spleetje. Weer stootte hij diep naar binnen, ja zelfs zo diep dat ze zijn grote eikel tegen haar baarmoeder moet hebben gevoeld. Na een paar minuten begon hij zwaar te kreunen en voelde Anne zijn lul de pulserende bewegingen maken waar ze zo naar verlangd had. Zijn hete zaad spoot haar spleetje binnen en dat voelde ze goed. Daar bleef hij maar kloppen en spuiten en het leek wel of het niet ophield. Toen hij na een tijdje zijn slap geworden lul langzaam uit haar kutje liet glijden zei hij: “Zo, nu weet Anne ook hoe het voelt als er zaad haar heerlijke kutje binnenstroomt.”

“Ja, Evi,” zei Anne, “het is inderdaad een heerlijk gevoel, je hebt niets te veel gezegd.” Nog even lagen we te genieten en we vonden het jammer dat het afgelopen was. “Ik vind het fijn als jullie nog een keer terug komen,” zei Kees. We kleedden ons aan en toen we vertrokken kreeg ik 100 euro en Anne 50, met de woorden: “Jullie zijn dat geld dubbel en dwars waard.” “Zullen we volgende week weer langs gaan, Evi?” vroeg Anne.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top