Skip to content

Momenteel actief

Beste vriendin wil mijn man
4.59/5 (17)

Mijn beste vriendin nam mij eens een keer apart, want ze wilde echt iets bespreken wat zij behoorlijk belangrijk vond. Ik had geen idee waar het nou over zou gaan. Ik ontving haar om een uur of acht in de avond en ik had al een drankje klaar staan en wat hapjes, om het geheel toch nog een beetje gezellig te maken. Mijn man zou pas een uur later thuiskomen dus we hadden de tijd om te praten. Ze kwam binnen en ze ging zitten en haalde even diep adem. We hadden het even over de dag, namen wat dingetjes met elkaar door en lachten wat, maar toen kwam haar serieuze bericht.

Ze vertelde mij dat het over haar seksuele geaardheid ging. Ik wist van haar dat ze al heel erg lang geleden erachter was gekomen dat ze op vrouwen viel en ik wist ook niet beter dan dat. “Ik ben biseksueel”, kwam er ineens uit. Ik moest lachen, want ik vond het helemaal niet iets geks en vroeg haar dan ook waarom ze daar nou zo ongelooflijk moeilijk over deed. En toen vertelde ze mij dat ze ook op mijn man viel. Ik moest dat even gaan verwerken, want ik wist niet goed wat ik daar nou weer mee aan moest. Maar ik wist wel dat mijn man ook op haar viel en aangezien we allebei vrij los zijn op seksueel gebeid, stelde ik mijn vriendin voor het met hem te gaan doen.

En zo gezegd, zo gedaan. Uiteindelijk belde ik hem op en legde het aan hem voor en hij was er meteen voor in. Een uur later, ik zal wat er tussendoor gebeurde gewoon even overslaan, was hij binnen en zaten de twee al snel op de bank met elkaar te zoenen. Ik deed de gordijnen dicht en ging op de andere bank zitten en begon heel lekker met mijzelf te spelen, terwijl ik naar hen keek. Zij maakte zijn broek los, nadat ze zich van al haar kleding had ontdaan en nam zijn lul in haar mond, terwijl ze met haar andere hand met haar eigen poesje aan het spelen was. Het was heel erg opwindend om naar te kijken, helemaal omdat ze allebei zo puur en vol met passie aan het genieten waren. Ik vond het echt waanzinnig en wilde het liefst meteen erbij duiken, maar deed het niet. Ik was lekker met mijzelf bezig en genoot er dubbel van door alles wat ik zag.

Terwijl ik mijzelf diep en snel aan het vingeren was, keek ik toe hoe mijn man haar eerst aan het beffen was en daarna haar al snel op haar knieën op de bank zette en achter haar ging staan. Zijn dikke pik drukte hij tussen haar gezwollen schaamlippen en hij neukte mijn biseksuele beste vriendin zo hard dat ze het uitgilde van genot. Ik kwam daardoor al snel tot mijn orgasme en zij keek toe hoe ik klaar aan het komen was, wat bij haar weer als een soort trigger werkte. En ja, dat vond mijn man natuurlijk geweldig. Ik keek toe hoe hij haar aan het volpompen was, zijn pik diep in haar stootte terwijl ze aan het komen was en uiteindelijk moest ze zich omdraaien, zodat hij over haar tieten kon spuiten, want dat vond hij ontzettend geil. Sinds die dag en sinds die snelle beurt, deel ik hem met haar en zo nu en dan doe ik ook eens mee, gewoon omdat het zo ongelooflijk geil is. En nee, er komen geen problemen van, mijn man en ik zijn nog steeds ontzettend verliefd op elkaar.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top