Skip to content

Momenteel actief

Een weekeindje New York (1)
4.09/5 (11)

“En hoe was het basketbal weekend in New York?” vroeg haar college toen Lia dinsdag weer achter haar computer zat op kantoor. “Spannend en opwindend, maar ik voel me wel uitgewoond.” “Uitgewoond? Last van een jetlag bedoel je zeker.” “Ja daar heb ik ook last van maar ik ben vooral uitgewoond,” zei Lia met een vette knipoog. “Maar ik heb nu een afspraak met een klant.” En weg liep Lia, een beetje wijdbeens, naar één van spreekkamers. Haar college in opperste verwarring achter latend.

Lia is rond de dertig, ze heeft brede heupen en lekkere volle D-cup tieten. Ze is dol op seks. Bij vlagen kan ze er niet genoeg van krijgen. Ze is innig bevriend met Raoul, die er ook wel pap van lust en niets heerlijker vindt dan Lia aan zijn paal te rijgen. Maar de laatste paar maanden werd het wat minder. De vrouwelijke intuïtie van Lia deed haar vermoeden dat er een andere vrouw in het spel was. Soms hing er bijzondere geur rond zijn harde lul. Raoul ontkende natuurlijk en Lia had geen bewijs. Raoul is een enorme basketbal fan. En via de KLM had hij een prijs gewonnen om in New York een NBA wedstrijd mee te maken. Inclusief kennis maken met de spelers en een rondleiding door het stadion. Alle deuren van VIP rooms, kleedkamers, douches, massage ruimten zouden open gaan. Het was een prijs voor twee personen. Lia ging dus ook mee. Ze had niet veel met basketbal, maar des te meer met de spelers. Van die stoere gespierde mannen met goed gevulde sportbroeken. Dergelijke sportbroekvullingen waren bij Lia altijd een bron van eindeloze erotische fantasieën. Fantasieën waarin ze zelf een rol speelde.

Lia zat met een nat kutje en harde tepels naar de wedstrijd te kijken. Maar ze ergerde zich ook aan haarzelf, want het was toch van de gekke om met je vriend een lang weekend ontspannen in een hotel te verblijven en heerlijk relaxed de liefde te kunnen bedrijven en dan dromen van de bobbels in sportbroeken van andere mannen. Toen de wedstrijd was afgelopen ging ze met Raoul en de andere prijswinnaars naar een ruimte die super lux was aangekleed. Het was de plek waar spelers, sponsors en fanatieke aanhangers elkaar konden ontmoeten. De spelers waar Lia op kickte waren nu allemaal casual gekleed, maar zagen er daardoor nog begeerlijker uit.

Door de drukte verloren Raoul en Lia elkaar regelmatig uit het oog. Maar toen ze voor de bar stond om een drankje te halen voelde ze dat er iemand achter haar stond die zijn half harde pik tegen haar billen duwde. Lia keek niet om, ze ging ervan uit dat het Raoul was, die bezig was aan de warming up voor de komende nacht. Ze duwde haar billen naar achteren en merkte dat de pik verstijfde tot een lul. Volgens haar een grote lul. Ze draaide zich om, duwde haar billen nog wat steviger naar achteren en wilde Raoul een compliment maken. Toen zag ze tot haar grote schrik dat er grote african-american achter haar stond en zijn kruis tegen haar billen duwde. “Hallo, leuk om je te ontmoeten, ik ben John,” zei hij met een wellustige glimlach, terwijl hij zijn hand op de billen van Lia legde en zijn harde lul nogmaals tegen haar billen duwde.

Lia had het niet meer. Ze was al behoorlijk geil en nu deed één van de spelers ook nog een poging om haar te versieren. Maar dat wilde ze helemaal niet. Flirten o.k. Maar dit ging te ver, “of niet ver genoeg?” schoot het door haar heen. “Ik ben Lia en kom uit Nederland.” John nodigde haar uit om bij hem en zijn vrienden te komen zitten. Toen ze naar het tafeltje liep zag ze Raoul. Ze zwaaide naar hem om John duidelijk te maken dat ze een vriend had en Raoul te laten weten dat ze contact had met een speler. John zag het. “Is dat je vriend?” “Ja, maar hij vindt het goed dat ik bij jullie kom zitten.” Toen Lia dat gezegd had wilde ze haar tong wel afbijten. Want was dit niet een uitnodiging voor John om dingen te doen die ze niet wilde, maar waar ze wel heftig naar verlangde.

Met een kloppend hart ging Lia zitten. John zei dat Lia uit Nederland kwam en voor de eerste keer een nba-wedstrijd bezocht. “En heeft ze al nagedacht over een herinnering?” De mannen aan het tafeltje lachten, maar Lia begreep het niet en reageerde dus ook niet. De andere twee mannen waren George en Richard. Lia lette er vooral op om haar benen gesloten te houden, anders zouden die mannen misschien denken dat ze uit was op seks. Dat was Lia ook maar dat hoefden die stoere spelers nog niet te weten. Wat waren dat lekkere kerels. Fors en goed gespierd en voor zover Lia kon zien hadden ze allemaal een lekkere bobbel in hun broek.

Eén van hen liep weg om drankjes te halen. Lia is een nog al beweeglijk type dus al pratende bewoog ze haar lichaam en armen. En raakte zo af en toe het boven been van John aan. Er werd gepraat over van alles en nog wat. Lia ontspande en vergat af en toe haar benen gesloten te houden. Ze had een kort rokje aan dus haar rode slipje was voor de mannen tegenover haar niet te missen. Plotseling zei Richard, “Ik denk dat dat rode slipje een fraaie herinnering is aan jouw eerste nba wedstrijd.” De mannen stemden daar lachend mee in. Lia keek verbaasd. John legde uit dat iedere vrouwelijke bezoeker die voor het eerst een nba-wedstrijd bezocht werd uitgenodigd een herinnering achter te laten. George vulde aan dat de voorkeur werd gegeven aan een herinnering met een erotische lading. “Dus worden slipjes het vaakst achter gelaten,” zei John. Als reactie sloot Lia haar benen stevig. De gedachte dat die mannen geilden op haar rode slipje maakte haar ook geil. Maar ze was ook woedend, want hoe vernederend is het om als vrouw je slipje achter laten bij zulke geile mannen. “No way,” gromde Lia getergd. “Ik heb een zakdoekje bij me. Dat zal ik door mijn vagina halen, dan kunnen jullie daaraan ruiken en over fantaseren en als herinnering bewaren.” De mannen begonnen hard te lachen. “Maar het is juist een eer om je slipje hier achter te laten in onze trofee-kamer.” Maar Lia wilde het niet. Of eigenlijk ze werkte niet mee, maar wilde het dolgraag. Het idee dat deze goed geschapen binken opgewonden zouden raken van haar slipje, als zij weer in Nederland was maakte haar ook opgewonden. Haar kutje droop inmiddels, dat maakte haar slipje lekker nat en begeerlijk. “Maar wij willen je wel helpen met uittrekken. Dat doen wij heel discreet, want wij hebben de nodige ervaring, niemand die het merkt.” “Nee, nee, nee,” was de verbeten reactie van Lia en ze klemde haar benen nog krachtiger tegen elkaar en weer voelde ze hoe nat haar kutje was.

Eén van de mannen kwam naast haar zitten en begon zacht haar tieten de masseren. Haar tepels regeerden onmiddellijk. Ofschoon Lia een geile tintelingen door heer lijf voelde trekken, duwde ze de handen van Richard weg. “Niet doen,” was haar wat zwakke reactie. Ze voelde een hand op haar bovenbeen. Met nog meer kracht sloot ze haar benen. Door het samendrukken van haar benen merkte ze ook hoe gezwollen haar schaamlippen waren. “Jongens stop hiermee, houd op,” met die woorden probeerde Lia de grijpgrage handen van haar lijf te houden. George ging naast haar zitten. Hij was blijkbaar een ervaren minnaar, want hij masseerde niet alleen haar borsten, maar zag ook nog kans de veters van haar witte bloesje los te maken. Telkens ging de veter een gaatjes verder open, waardoor de prachtige volle tieten van Lia in haar kwartcup BH duidelijk zichtbaar werden. “Lia je bent geen Marilyn Monroe, maar je hebt wel geweldige tieten.” “Ze heeft ook wel iets weg van Dolly Parton.” De mannen lachten en Lia werd geiler. Het was blijkbaar niet meer te stoppen.
George begon geraffineerd met haar borst te spelen. “Dit wil ik niet! Stop hier mee!” En met een onverwachte beweging duwde Lia de mannen weg. “Maar, oh, wat voelt dat geil en lekker,” schoot het door haar heen. Lia heeft gevoelige tepels, de aanraking maakte haar week en gewillig. Richard pakte haar borsten weer voorzichtig vast en ging met zijn platte hand over haar tepels, die spontaan hard werden. Lia deed haar best zich niet over te geven aan de wellust en de mannen van zich af te duwen. Maar ze zag ook dat de bobbels in hun broeken gegroeid waren. En weer sloeg ongewild haar fantasie op hol. “Julie moeten echt ophouden,” was haar laatste zwakke poging, toen ze ook nog een hand over haar bovenbeen naar boven voelde schuiven.

Ondanks haar stevig gesloten benen wist John toch haar clitje te vinden. Hij duwde zacht. Geile tintelingen trokken door het lijf van Lia. Het masseren en knijpen aan haar tieten en drukken op haar clitje braken langzaam haar weerstand. Ze werd geiler en natter en liet zich tenslotte maar gaan. Ze wilde het eigenlijk niet, maar genoot intens van de aanpak van deze sporters. Lia zag dat hun bobbels uitgegroeid waren tot harde supererecties. Deze aanblik deed alle weerstand bij Lia wegsmelten. Ze spreidde haar benen, en John schoof langs haar slipje twee vingers in haar kut. George en Richard gingen door met het bewerken van haar tieten. En weldra kwam Lia heftig klaar. Ze had nog wel zoveel besef om zich niet al te luid te laten gaan, zoals ze thuis meestal deed. Het was een intens en heftig gekreun. “Jaahh, jaahh ik kommm,” Lia hing als een dweil op de bank. Richard en John schoven hun handen onder haar rok. Grepen de band van haar rode en inmiddels drijfnatte slipje. Trokken het naar beneden. Triomfantelijk keken ze elkaar aan. “Wij hebben onze herinnering.” Geleidelijk kwam Lia weer tot zichzelf en vroeg of er een toilet was waar ze zich kon opfrissen. “Ik loop wel even met je mee,” zei Johan.

(wordt vervolgd)

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top