Skip to content

Momenteel actief

Fotograferen in het bos
4.21/5 (14)

Het was vijf uur in de ochtend, het beloofde een lekker warme dag te worden. Het was nu al 18 graden. Ik ging mij snel douchen, maar eerst even masturberen ik was bloedgeil. Waarschijnlijk heb ik een erotische droom gehad. Ik kwam kermend klaar. Snel even douchen. Ik deed een boxershort aan met een shirt. Een onderbroek liet ik achterwege. Snel m’n camera pakken en naar het bos. In het bos aangekomen zag ik twee meiden zitten, één had een katoenen legging met een topje aan. Zij heeft ook geen ondergoed aan, dat kon ik duidelijk zien. De ander had een katoenen rokje aan met een topje ze zat ietsje wijdbeens met opgetrokken knieën. Ik keek zo tegen haar kale kut aan. Zo dames jullie zijn er vroeg bij?? Wil je ons fotograven?? Ik kom eigenlijk de natuur fotograferen. Ga er maar voor zitten. Eva (die met het rokje) deed haar rokje omhoog, ik zit er klaar voor. Ik stelde scherp en knipte, haar kut stond er scherp op.
Nu even een normale foto samen.

Na een aantal foto’s gemaakt te hebben zeiden ze nu naakt. Voor ik iets kon zeggen staan ze naakt. Na een aantal foto’s gemaakt te hebben in verschillende poses heb ik de camera opgeruimd, want van foto’s maken kwam niet veel meer. Ik deed ook snel alles uit, mijn pik stond in volle oorlogssterkte recht vooruit. Ooooh wat een apparaat zeiden ze tegelijk, dat past nooit in onze kutjes. Ik liep naar Eva de jongste van de twee zussen, zij was 19. Ik ben 23, en Ina is 22. Ik duw Eva op haar rug, en ik duwde in één stoot mijn pik helemaal in haar kut. Ooooh shit wat voelt dat lekker. Ik begon stevig te neuken, oooh jaaa Ooooh neuk me lekkerrrr Ooooh jaaaa. Na een half uur kwamen we samen hijgend en kreunend klaar, ik spoot zes dikke stralen sperma haar geile kut in. Oooh lekker mmaar…. Wordt ik nu niet zwanger??? Ik wou mij terugtrekken, maar jij klemde mij vast. Ooooh geeft Niet hoor, het is mijn eigen schuld als ik zwanger wordt. Maar het was ook zo lekker. Nu wil ik volgespoten worden zei Ina.

Ina ging voorover staan met één been op het bankje, haar opgezwollen lippen lachen naar mij ooo man ik werd nog geiler. Ik zet mijn eikel tegen haar lippen en duwde mijn pik haar kutje in. Ooooooh man jou kutje is ook zo strak en kaal. Ik neuk Ina stevig. Oooooh jaaaaa. Neuk me jaaaaa. Nu duurde het langer voor ik klaar kwam, na uur kwam ik klaar, en spoot ook haar kut vol. Ina was al drie keer hevig kreunend klaargekomen. Ik heet trouwens Hans en ben 23 zei ik tegen de meiden. Jij neukt lekker Hans…wij hebben nooit iets in onze kutjes gehad, behalve onze vingers. Maar dit smaakt naar meer. We gaan er anders heen meiden, het is al half acht. We gaan naar ons huis Hans, wij wonen alleen. Kom stap maar in de auto dan rijden we naar jullie huis. We gaan wel naakt rijden toch?? Lekker spannend!!!!!! Euhh…. Oké. Hans greep alle kleding in deed het in de kofferbak.

Het was al wat druk op straat, sommige mensen keken bij ons naar binnen. Daar werden wij nog geiler van. Eva begon mij af te trekken, hebben jullie nog nooit een pik gezien??? We hebben een keer een jongen afgetrokken, maar dat was maar een klein pikkie. Eva je doet dit goed maar pijpen is ook lekker, als ik dan klaar kom vang je het sperma met je mondje op en slikt alles door…. Ooooh jaaaa Evaaa jaaaaa….. Ik kommm….. Jaaaaa vier stralen sperma spoten haar keeltje in, mmmmm wat lekker spul…… Mmmmmm.
Ik kwam weer kreunend klaar en spoot nu ook Ina haar keelgat vol, Ooooooh shit dit is inderdaad lekker spul zeg?? Ina was alweer vier keer trillend klaargekomen. We stonden voor rood te wachten toen Eva plotseling toeterde, een jongen op de fiets keek naar binnen. De jongen pakte zijn pik en begon zich af te trekken, binnen vijf minuten kwam hij al klaar en spoot een jonge vrouw achter tegen het hoofd en nek aan. VIEZERIK!!!! Schreeuwde ze….. Maar dat ding ziet er goed uit….. Die wil ik in mijn kut voelen. Kom fiets maar met mij mee naar huis. Het werd groen, wij konden ook weer rijden. Wij zijn er zei Eva, kom we gaan in de jacuzzi. Daar kunnen we gemakkelijk met z’n drieën in. We hebben de hele dag door geneukt, geeft, gevreeën en gepijpt. Hans is ook blijven slapen….. Euhh blijven slapen???? Negen maanden later waren ze allebei zwanger van een dochter.
Ina hoe kan jij zwanger zijn, jij was toch aan de pil??? Oeps gelogen!!!! Ik heb mijn woning verkocht, en ben bij hun ingetrokken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Milffinder

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top