Skip to content

Momenteel actief

Mijn enigszins bejaarde buurvrouw neuken
4.24/5 (59)

Ik Johan had al heel lang een oogje op een enigzins bejaarde buurvrouw. Ikzelf ben 50 mijn buurvrouw Truus is ongeveer 75 jaar. Al jarenlang kom ik haar zo nu en dan tegen, want ze woont bij mij in de wijk. Vaak maakt ze bepaalde opmerkingen die je uit kunt leggen als dubbelzinnig als je ervoor in de stemming bent. Ze vroeg mij haar een keer te helpen met de computer omdat ze niet meer kon emailen, tijdens dat bezoek legde ze zelfs haar hand op mijn schouder en op een of andere manier durfde ik geen initiatief te nemen. Maar goed ook want niet veel later kreeg ze bezoek en zaten we met een andere buurvrouw erbij aan de koffie. Enkele weken later belde Truus mij en vroeg of mijn aanbieding van boeken lenen nog steeds gold, natuurlijk stemde ik in en op een vrijdag morgen zoals afgesproken stond ze voor de deur en wilde boeken komen halen.

Ze volgde mij naar de ruimte waar de boeken staan en ik zei zoek maar rustig uit, terwijl ik dat zei pakte ik een stoel en zei als je gaat zitten kun je wat rustiger kijken. Mmm zei ze dat is nog eens een service, terwijl ze ging zitten stond ik achter haar en legde mijn handen op haar schouders. Ze leek enigzins te schrikken en legde haar hand op een van mijn handen en zei, heb ik net nodig een nekmassage. Voorzichtig begon ik haar nek te masseren en Truus leek het plezierig te vinden en zakte zelfs iets onderuit. Ik dacht nu of nooit en zei als je een paar knoopjes los doet kan ik er beter bij. Geen probleem zei ze en ze trok haar blouse uit zodat ze in haar bh en rok zat en ik verder kon gaan met de massage. Ze had een stevig figuur en een paar grote borsten en tijdens de massage zag ik haar tepel hard worden en deed ook haar bh bandjes naar beneden en masseerde ook haar borsten waarop Truus iets begon te kreunen en eindelijk ze. Ik ging met mijn hoofd naar haar toe en we gingen uitbundig tongen en ze stond op en deed haar rok ook uit ze was nu in haar onderbroek en deed haar bh uit en uit haar onderbroek kon je het kuthaar uit zien komen. Ze vertelde me dat ze al jaren niet gevreeen had en dacht dat ik wel in was voor sex en dat ze het eigenlijk niet zo direct of indirect durfde aan te roeren. Ik nam haar aan de mee naar de slaapkamer en duwde haar voorzichtig achterover op bed. Maar ze ging rechtop zitten en deed mijn broek los, ik hielp haar door mij helemaal uit te kleden en ze zag voor haar ogen een grote stijve lul, waar ze gefacineerd naar keek.

Ze pakte hem beet en begon mij langzaam af te trekken terwijl ze met de anderen hand maijn ballen masseerde, dit was heerlijk maar eigenlijk wilde ik dat ze pijpte. Ik vroeg Truus of ze mij wilde pijpen en ze keek mij met grote ogen aan, ik zei neem hem maar in de mond en zuig er maar op dan doe ik de rest. Met enige tegenzin leek ze hieraan te beginnen en ik kneede haar borsten en trolk aan haar tepels, aan het gebrom kon ik horen en aan het pijpen dat ze erg geil werd. Ik ging naast haar liggen en zei dat ze andersom moest gaan liggen zodat we in een standje 69 houding kwamen met Truus bovenop mij. Haar onderbroek had ze al uitgedaan en ik keek tegen een behaarde kut aan met kleverig haar en een paar forse schaamlippen de geur die mij tegemoet kwam was overweldigend geil. De geur van pis en een geile vrouw, ik begon te likken en Truus kreunde het uit en werd er wild van en drukte haar kut strak op mijn gezicht.

Ik bleef likken en Truus kon alleen nog maar geile geluiden uitstoten ik likte haar diep in haar kus en trok met mijn lippen aan haar schaamlippen en haar clitoris was als een forse knobbel duidelijk zichtbaar geworden. Toen ik daar aan begon te zuigen werd ze helemaal wil en kwam kreunend klaar, direct daarna begon ze hard aan mijn lul te zuigen en nam hem nu helemaal diep in haar mond en met haar kut schuurde ze over mijn gezicht. Ik hield het niet meer en kwam ook klaar en tot mijn verbazing bleef Truus krachtig doorzuigen en draaide zich om en begon met mij te tongen. Ze vertelde dat ze dit niet voor mogelijk gehouden had en dat ze nog nooit zo’n fantastisch gevoel had meegemaakt, ze had vrijwel geen ervaring met haar man was het altijd erin en eruit en verder nooit iets en dat een keer per week. Ik vertelde haar dat dit nog maar het begin was en begon haar te vingeren ze reageerde meteen en haar ogen draaiden weg en ze deed haar benen nog wijder.

Het is heerlijk oom zo’n lekkere kut te vingeren en ik nam mijn vingers eruit en en likte ze af, ze keek mij aan en zei mag ik ook proeven. Ik vingerde haar weer en deed mij vingers naar haar mond en ze likte ze gretig af en we begonnen weer te tongen. Inmiddels was mijn lul weer op oorlogssterkte en ik ging tussen haar benen zitten en begon op haar borsten te zuigen en in haar tepels te bijten en voorzichtig drukt ik mijn lul in haar heerlijke natte kut. Truus kerunde en steunde en zei neuk mij hard dit is heerlijk en bewoog haar onderlichaam ook zodat ik maximaal diep in haar kwam, minutenlang heb ik haar zo geneukt en toen trok ik mijn lul eruit en Truus zoog weer net zo lang tot ik gierend klaarkwam. Nadat ze zich aangekleed had namen we al tongend afscheid en ik trok haar toen haar slipje uit en zette haar in de stoel met de benen over de leuning en heb haar toen nog gebeft tot ze weer klaarkwam. Het slipje hou ik wel tot de volgende keer dan kan ik eraan ruiken oja zei Truus dan wil ik jou slipje. We hebben afgesproken dat ze volgende week weer boeken komt lenen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 3 reacties

    1. Dag Willy, dat je geen jonge buurman hebt kan ik wel wat aan doen hoor 🙂 Wat vond je het leukste deel uit het verhaaltje? Misschien kan ik je een vervolg sturen …?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top