Skip to content

Momenteel actief

Door neef geneukt op hotelkamer
3.56/5 (9)

Mijn neef is een geile donder. Dat komt goed uit, want ik ben dat ook, dus toen hij naar mij toe kwam om sex met mij te hebben, stond ik daar op zich best wel voor open. Het was natuurlijk wel eventjes wennen, aangezien hij een familielid is, maar hij is ook meteen heel erg lekker en ik heb zijn lul al eens gezien, toen ik hem bespiedde tijdens het aftrekken, dus ik weet dat hij een flinke paal heeft staan. En daar hou ik wel van. Daar kwam ook nog eens bij kijken dat ik al een behoorlijke tijd geen pik in mijn kutje – of welk gat dan ook – had gehad, dus ik was zo geil als boter. We sliepen in een hotel, omdat we met de familie naar een feest waren geweest en we hadden ieder onze eigen kamer. Dat scheelde natuurlijk wel. Dus, toen iedereen aan het slapen was, kwam hij naar mijn hotelkamer toe, zorgde ervoor dat niemand hem zag en trok meteen al zijn kleren uit, toen ik in alleen een badjas van het hotel opendeed en één van mijn tieten aan hem liet zien. Hij greep mijn badjas en trok die van mijn verder blote lijf en tilde mij op, legde mij op het bed en trok daarna de rest van zijn kleren uit.

Hij dook tussen mijn benen en begon mij te vingeren. Hij liet zijn lange middelvinger eerst plagerig tussen mijn schaamlippen glijden en stak het topje van zijn vinger in mijn natte poesje, waarna hij uiteindelijk zijn hele vinger erin stak. Heel langzaam gleed die vinger naar binnen en ik kon iedere centimeter overduidelijk in mij voelen glijden. Ik genoot, ook toen er een tweede vinger bij kwam. Ineens ging hij op mijn lijf liggen, in standje 69. En terwijl hij mij aan het beffen was, hingen de ballen en de keiharde pik van mijn neef voor mijn gezicht. Ik likte zijn kloten en speelde met zijn kontgaatje, iets wat hij heel erg aangenaam leek te vinden. Later bleek dat heel logisch, want mijn neef is namelijk bi en dat wist ik toen nog niet. Hij vertelde het nadat we sex hadden gehad en op bed lagen na te genieten. Na zijn ballen in mijn mond te hebben genomen, begon ik hem te pijpen. Terwijl ik dit deed, neukte hij mijn hoofd. Iets anders kan ik het niet nomen. Hij begon neukende bewegingen te maken en probeerde zijn dikke pik zelfs in mijn keel te drukken, maar daar kon ik niet tegen. Dat heb ik later wel geleerd, deepthroaten, maar dat was pas een paar jaar nadien.

Toen we zo heerlijk oraal bezig waren geweest, besloot hij dat ik op mijn knieën moest gaan zitten. Mijn bovenlichaam moest gewoon recht zijn en ik stak mijn kont zo goed als mogelijk naar achteren. Met mijn handen leunde ik tegen de muur en hij tilde mijn lichaam een beetje op en liet mijn kutje zo over zijn kloppende pik zakken. Hij begon te neuken en ook ik maakte op en neer gaande bewegingen, waardoor we heerlijk snel tot een orgasme kwamen. Zijn ballen kwamen steeds tegen mijn lijf aan bij iedere diepe, harde stoot en ik kon mijn poesje horen soppen terwijl mijn neef mij neukte, zo heerlijk nat was ik. Uiteindelijk kwam ik klaar en niet heel lang daarna mijn neef. Hij spoot mij over mijn billen en rug heen en het leek een heleboel zaad, want er kwam maar geen einde aan zijn orgasme. We moesten er samen om lachen en gingen na een tiental minuten uitrusten samen in bad, waar ik hem heel rustig heb afgezogen en al zijn zaad heb doorgeslikt. Na dat uitje hebben we het eigenlijk niet meer gedaan. Alsof het even nodig was, op dat moment. Maar vergeten doe ik het zeker niet meer. En als ik mijn neef een beetje ken, is dat bij hem precies hetzelfde.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top