Skip to content

Momenteel actief

De geile kont van sexy Ramona
4.5/5 (6)

Ramona heette ze en ze had een heerlijk kontje. Daar trok ze dan ook mijn aandacht mee. Normaal kijk ik niet zo heel erg naar jongere vrouwen maar Ramona bukte vlak voor mij op het terras en ik keek zo recht tegen dat heerlijke setje billen aan. Ik trok gewoon de stoute schoenen aan en gaf een kleine tik op die kont. Ze schrok natuurlijk, draaide zich om en wilde denk ik los gaan maar toen ze mij zag hield ze zich in en kwam er een ondeugende glimlach. ‘Waarom slaat u op mijn kont?’ vroeg ze. Ik zei haar dat ik vroeger had geleerd; als de broek gespannen staat, ben je gek als je er niet op slaat. Ze lachte en vertelde dat haar oma dat ook altijd zei. Het ijs was gebroken. Ik vroeg haar of ze een drankje van mij aan wilde nemen om het goed te maken. Ze draaide zich naar haar vriendinnen en die knikten. Ze zei ze later wel te spreken. We stelden ons aan elkaar voor en ik vroeg haar wat ze wilde drinken. Ze gaf aan een zoete witte wijn te willen en nadat ik bestelde begonnen we uitgebreid te kletsen. Uiteindelijk vroeg ze mij wat ik van haar kontje vond. Ik bood nogmaals mijn excuses aan. Ze zei dat ze het zo niet bedoelde en dat ze het juist wel opwindend vond dat ik dat deed. Vooral omdat ik een oudere man was.

Ze viel namelijk heel erg op oudere mannen, zo zei ze. En meteen daarna voelde ik haar voet langs mijn been aaien. Ze had er wel zin in en een meid als Ramona die lust er altijd wel pap van. Dat soort types zijn er van alle leeftijden en die pluk ik er zo tussenuit. Ze keek op haar telefoon en zei dat ze moest gaan. Ze wilde wel afspreken en ze vroeg of ik WhatsApp had en vroeg mijn nummer, dan zou ze mij wel appen. Ik gaf het haar door en ze voegde mij in haar telefoon toe, stond op, pakte haar spullen en gaf me een dikke kus op mijn mond en zei dat het naar meer smaakte. Ze liep weg, riep nog “doeg!” en zwaaide. Ik vond het leuk maar dacht ook bij mijzelf dat ik nooit meer wat van Ramona zou horen. Een paar dagen gingen voorbij en ik had het al losgelaten. Ineens kreeg ik een appje. “Hoi, Ramona hier, het kontje van het terrasje”. Natuurlijk kwam alles terug. Ik groette terug en vroeg hoe het ging. Ramona appte weer en vroeg ok ik meer van dat kontje wilde zien. Ja natuurlijk wilde ik dat en zo spraken we op hetzelfde terras af.

Ik was er op tijd en ik zag haar aan komen lopen. Het was zomer en een warme dag. Ramona droeg een heel strak en nog korter broekje en een spannend topje. Het was maar heel even dat we op het terras zaten want nu had ik wel heel erg veel zin in dat kontje van Ramona. Ze woonde al op zichzelf, ook al was ze pas 19 jaar geworden. Een leuk, klein flatje net buiten het centrum van de stad en van waar we zaten nog geen 5 minuten lopen. Ik rekende af en liep met heel erg veel plezier achter haar aan. Dat paar billen bewoon sexy in dat broekje, daar zorgde ze wel voor. In haar flatje was het leuk maar ik had er niet heel erg veel aandacht voor want het was nu wel zeker wat ik wilde en dat was neuken.

Ik greep haar beet maar niet op een agressieve manier. Ze schrok dan ook maar een klein beetje. Ik draaide haar met haar rug naar mij toe en achterlangs maakte ik haar broekje los, trok dat naar beneden en zat daardoor met mijn gezicht recht voor haar kont. Ik trok haar billen wat van elkaar en Ramona begon naar voren te bukken. Ik zag dat lekkere kutje en liet een vinger tussen haar schaamlippen glijden en speelde met haar clitoris en ineens gleed mijn vinger naar binnen. Ik ging staan en bleef vingeren. Met mijn vrije hand maakte ik mijn broek los, trok hem naar beneden en drukte mijn eikel tegen haar kutje, stuurde een beetje bij en schoof hem zonder aarzeling naar binnen. Ze kreunde zacht. Ik begon haar harder te neuken en had al een hoog tempo. Ineens hield Ramona mij tegen en zei dat ze mijn lul in haar kontje wilde. Ramona was namelijk gek op anaal. Ik trok mijn nu natte lul uit dat heerlijke grotje en toen ging ik voor het strakkere gaatje. Heel voorzichtig drukte ik hem naar binnen.

Stukje bij beetje ging ik in haar tot ik er helemaal en diep in zat. Ik begon te pompen en Ramona kreunde het uit van zowel pijn maar ook genot. Ze smeekte mij om dieper en harder en sneller en wat al niet meer. Ik naaide die geile strakke kont van die heerlijke tienermeid zo hard als ik kon en ze genoot er enorm van. Ik zette haar bij de bank zodat ze haar handen er goed op kon zetten en ik nog dieper in haar kon gaan, tot ik zei dat ik ging komen. “Ja, spuit mijn kontje maar vol!” schreeuwde ze uit. Schokkend schoot ik al het sperma in haar kontje ik bleef heerlijk pompen tot ik helemaal leeg was en mijn lul uiteindelijk te slap was om er nog in te blijven. De rest van die dag hebben we samen doorgebracht en we hadden het heel erg gezellig. Ik heb Ramona nog een paar keer gezien, we probeerden te daten maar kwamen er al snel achter dat het leeftijdsverschil voor seks geen probleem was maar voor een relatie wel.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top