Skip to content

Momenteel actief

Een spannende vrijdagavond!
​Dit verhaal bevat momenteel nog geen waarderingen. Wees de eerste !

Het was een vrijdagavond en kwam thuis van het werk. Ging even douchen en een uurtje op bed liggen om alles te laten bezinken en op te peppen voor een nachtdienstje “thuis werken”. Niets is zo lekkerder dan fris je bed in, sloeg de deken open en ging liggen. Zette wat muziek aan via m’n telefoon en sloot even met een diepe zucht m’n ogen. Ik schrok wakker van een smsje en keek van wie het kwam. Met een glimlach zag ik zijn naam staan en las het bericht. “Nan alles goed? Goede werkdag gehad? Als je je verveelt ben je altijd welkom voor een drankje vanavond; B. is er ook dus kijk maar. But let me know! Dikke kus E. ” Hij is mij vriend waar ik altijd gezellige maar ook dirty dingen mee bespreek en daarom begon ik te gniffelen en keek op de klok. Het was pas 19:50 dus kon nog even een half uurtje liggen en zou ik me daarna optutten. Omdat ik toch al gedoucht had stond ik voor mijn kledingkast en zei hardop: “Zo veel kleding en nog weet ik niets om aan te doen!” Ik ging de kledinghangers af en zou een zwarte broek aan trekken en een legergroen shirtje. Daaronder droeg ik mijn sexy zwarte lingerie met kant en een paar strikjes. Ik maakte mezelf op voor een avondlook die wat kon hebben en zocht nog even naar een stel mooie pumps. “Hey lieverds, ik ben klaar en kom jullie kant op, als je de bel hoort over 10min ben ik het. Tot zo! Kus Nanda” smste ik en haalde m’n fiets uit de schuur.

Terwijl ik fietste bedacht ik me allemaal wat we zouden doen die avond en ik vroeg mezelf af wat ze aan hadden. Voor ik het wist reed ik de oprit op, zette mijn fiets tegen het huis en maakte sierlijke passen op m’n pumps. Belde aan en E. maakte de deur open, terwijl ik de gang inliep begroette hij me al “Wat zie je er weer goed uit! Alles goed met je? Kom gezellig binnen.” en hield de tussendeur open zodat ik de woonkamer in ging. Terwijl hij de voordeur en tussendeur dichtdeed begroette ik B. met 3 kussen op de wang en een typische “box” “Hey alles goed met je?” vroeg ik en hij knikte “Relaxed, chill, gaat z’n gangetjes” en ik ging alvast op de bank zitten terwijl E. drinken voor me pakte. Hij zette het neer en kwam naast me zitten. “Was het druk vandaag Nan?” vroeg die. Ik begon te lachen “Ja, het liep goed door zal ik maar zeggen. Niets te klagen, was ook nog gezellig dus helemaal top!” Mijn ogen glunderde er nog van tevens door wat ik allemaal in m’n gedachten had over onze vorige gesprekken.
De avond werd later en steeds losser; er hing duidelijk een bepaalde sfeer in de kamer. Ik besloot om m’n pumps uit te doen en even op de bank te liggen, terwijl E. er nog zat en legde m’n voeten op z’n benen. “Kijk haar liggen dan!” grapte B. op een toch wel stoute manier.

Nou hou ik van teasen dus ik streelde mezelf over m’n borst en liet m’n hand langzaam naar beneden glijden en deed m’n een beetje uit elkaar zodat ze konden zien waar ik m’n hand plaatste. Liet het een halve seconde liggen en deed m’n benen weer bij elkaar en glimlachte zoals alleen ik dat kan met m’n groene ondeugende twinkel ogen.
E. begon m’n voeten heerlijk te masseren, normaal moet ik hier niks van hebben maar misschien kwam het the sex in the air ?! Na een tijdje ging ik weer zitten en kroop tegen hem aan. Hij sloeg een arm om me heen en zijn hand lag t.h.v. m’n rechter borst. Hij maakte van z’n hand een kommetje met z’n vingers wijd “Kijk, je tieten zijn een hele hand vol” en ik moest er eigenlijk wel om lachen. Ik drukte z’n hand er tegen aan “Je heb gelijk het past”. “Ik ben een billen en borsten man” merkte B. op en ik werd er een heel klein beetje verlegen van; 2 mooie mannen zo om me heen in een gezellige maar dirty sfeer.

E. stond op en pakte een paar nootjes en ik ging op de bank bij E. zitten. We zaten met onze knieën opgetrokken naar elkaar toe. Na een kwartier begon hij een blos te krijgen op z’n wangen en sprak hard op uit dat hij knetter geil was. Hij wreef over z’n grijze joggingsbroek en liet de voorkant wat zakken omdat hij met z’n hand in z’n broek ging. “Dan moet je daar wat op doen” zei ik wijs op een plagerige toon. Hij ging naast de bank staan, liet z’n broek zakken en zag een enorme dikke paal in z’n boxershort. “Zo dan!” zei ik en keek ‘m aan om z’n reactie te pijlen. Hij kneep erin en hield ‘m uit z’n boxer. Hij begon zich af te trekken bij m’n gezicht en ik ging wat onder z’n paal met m’n gezicht en deed m’n mond open en stak m’n tong uit…

“Kijk niet zo geil, ik spuit zo je hele gezicht onder” fluisterde ie met z’n heerlijke stem. Hij begon zichzelf sneller te rukken en ik keek ‘m nog steeds aan. Na een paar tellen kwam die kreunend, hijgend en brommend klaar met flinke klodders zaad op m’n gezicht en een paar op m’n tong. Ik hield ze even in m’n mond, kwam omhoog en spuugde het uit op z’n pik en rukte heb even af. “Wat heb jij geil zaad zeg” zei ik en keek ‘m aan. Met m’n hand streelde ik z’n billen en kneep erin terwijl ik hem naar een 2e versie hielp. “Neem hem in je mond” zei B en terwijl ik ’t zaad likte en z’n pik diep in m’n mond zoog ging die met z’n hand door m’n haar en voerde het tempo op door tegen m’n hoofd.

Ik begon bijna te kokhalzen en nam hem uit m’n mond en smeerde de kwijlsliert uit over z’n pik, likte aan z’n ballen en terwijl ik z’n paal stevig vasthield likte ik met een lange haal helemaal langs de schacht en terwijl ik ‘m nog steeds doordringend aan keek sloot ik m’n lippen om z’n lekkere eikel. Ik maakte een zuig beweging en met m’n tong likte ik over z’n eikel heen, hij begon harder te kreunen en gaf aan dat ie bijna klaarkwam. Ik stopte, deed m’n shirtje uit maar hield m’n bh aan en streelde over m’n borsten. Kneep ze tegen elkaar aan en drukte ze omhoog. Hij kwam klaar en spoot ze vol.
Terwijl ik het zaad uitsmeerde over m’n volle cup C keek ik hoe die weer wat bij kwam en pufte nog van de heerlijke avond. Ik dronk nog een paar drankjes en ging naar huis want wat was het toch een gezellige avond geweest.

Groetjes Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top