Skip to content

Momenteel actief

Meidenavond
4.6/5 (5)

Ze hadden een meidenavond, in ons huis, mijn vrouw en haar vriendinnen. Nu kon dat heel goed want ik had een klus buiten de deur. Toen ik tegen een uur of elf weer thuis kwam, liep het gezellige avondje van de meiden op zijn einde. Ik dronk in het gezelschap van de vrouwen nog een biertje mee en besloot naar bed te gaan. Zo ontzettend veel heb ik nu ook weer niet te bepraten met de vriendinnen van mijn vrouw.

Terwijl ik pogingen ondernam om in dromenland te geraken, hoorde ik beneden de voordeur enkele malen dichtslaan. De vriendinnen vertrokken kennelijk een voor een. Dus het zou niet lang meer duren of mijn knappe en opwindende vrouw zou zich tegen mij aanvlijen.

Hoe laat het was, kan ik niet meer voor de geest halen. Op enig ogenblik zwaaide de slaapkamerdeur zachtjes open en mijn vrouw – zo dacht ik – kwam stilletjes in bed gekropen. Ze drukte haar fraai geronde warme billen tegen mijn lichaam. Toen ik daar met een enkele streling op reageerde, trok ze haar slipje wel heel gretig naar beneden en bood me haar achterste aan. Nu kan mijn vrouw wel vaker toppunten van opwinding bereiken, maar ze was deze keer wel heel hitsig. In mijn half slaperige toestand begon ik me af te vragen waar de meiden het heel die avond over hadden gehad. Nu stond ik daar niet te lang bij stil. Dat kon ook niet want ze had inmiddels mijn onderbroek wellustig naar beneden getrokken. Zonder dralen leidde ze mijn inmiddels hard geworden pik in haar warme natte kut. Behoorlijk opgewonden geraakt, bediende ik haar. Het neuken was opwindend lekker maar toch anders dan gewoonlijk. Haar huid voelde anders. Niet minder maar anders. Ze rook heel lekker maar haar parfum herkende ik voor de verandering niet. Haar borsten voelden groter aan dan ik gewend was, maar hee, mij hoorde je met die handen vol niet klagen.

Het duurde eventjes en we kwamen op de toppunten van genot klaar. Ik zoende mijn partner teder op de rug en in haar nek maar ineens stond ze op en verliet de slaapkamer. Vanwege een sanitaire stop, dacht ik en besteedde er verder niet veel aandacht aan. Ik zeilde, voldaan na de liefdesdaad, alweer langzaam weg toen ik de voordeur andermaal hoorde dichtslaan. Vreemd, de vriendinnen waren toch al lang weg.

Even later kreeg ik weer gezelschap in bed. Een vrouwenhand graaide al snel in mijn kruis. Dat was natuurlijk helemaal niet vervelend. Lekker zelfs. Het duurde niet lang of de laatste kledingstukken werden afgeworpen en ik klom bovenop mijn vrouw. Ze lachte op mysterieuze wijze. Ik vroeg haar of ze er deze nacht geen genoeg van kon krijgen. ‘Nee’, zei ze smachtend en vervolgens kreeg ze waar ze om vroeg. De opwinding was groot. Haar huid voelde weer als vanouds aan en nu herkende ik ook haar eigen favoriete parfum weer. Gretig werkten we samen naar een daverend slotakkoord.

Deze keer sloop ze na het naspel niet uit bed. Gelukzalig en een beetje stout lachte ze naar me. Ik keek haar niet begrijpend aan. Het komt wel vaker voor dat we het in een nacht twee keer of soms nog vaker doen. “Maar ik heb het vannacht nog maar een keer gedaan”, bekende mijn vrouw. “Layla vond je een lekkere vent en omdat we haar al zo lang kennen, mocht ze je even lenen. Ik vond het een geil plan”
Vol verbazing keek ik mijn vrouw aan en schoot in een geil voldane lach. “Nou als het elke keer zo gaat, mag je je vriendinnen vaker uitnodigen”, lachte ik. Ze moest ook lachen en we sloten elkaar teder in de armen. Het bloed begon alweer te stromen en van slapen kwam die nacht weinig terecht.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top