Skip to content

Momenteel actief

Waarom ik graag tienermeisjes neuk
4/5 (6)

Hallo, mijn naam is Rob. Ik heb een klein verhaaltje over mijn eerste keer met een tienermeisje. Ik was 25 jaar en ik had al wel vaker seks gehad. Maar nog nooit met een tiener meid. Op de middelbare school werd ik veel gepest en ik had geen vertrouwen genoeg om een meisje mee uit te vragen. Ik was geen lelijke jongen, alleen erg verlegen. In ieder geval, het was een soort gemis geworden en daarom geilde ik al die tijd – en nu eigenlijk nog steeds – op al die jonge meiden. Op een gegeven moment zag ik een meid fietsen. Het was erg koud en het had gevroren dus de straten waren spekglad. Ik liep haast mijn huis binnen toen ik nog net zag hoe het strakke ding onderuit gleed. Ze kwam behoorlijk hard terecht en ik dacht niet na, liep zo snel als ik op de gladde ondergrond kon naar haar toe en hielp haar overeind.

We liepen met haar fiets aan de hand naar mijn huis, waar ik haar even van de schrik liet bekomen, warm liet worden en ondertussen een harde pik kreeg bij het idee dat ik haar zo kon gaan neuken en ze geen kant op kon. Ik weet, de gedachte is slecht, maar ik wilde het een poging wagen. Terwijl ze daar met een warme kop thee zat, haalde ik even diep adem, deed mijn rits los en haalde mijn pik eruit. Daar stond hij, hard en recht, klaar voor gebruik. Ze had het eerst niet door, maar uiteindelijk keek ze op en zag ze mijn dikke penis staan. Ze zette haar thee weg en begon te glimlachen. Ze likte verdorie zelfs haar lippen af! Als dat geen boodschap was, dan wist ik het ook niet meer.

Ik deed een stap naar voren en meteen was het raak. Die meid greep mijn pik beet alsof het een stuk vlees was en ze in dagen niets gegeten had. Even was ik bang dat ze erin zou bijten, maar gelukkig gebruikte ze geen tanden en zoog ze heel vakkundig mijn pik naar binnen. Ik genoot van dat zachte mondje en greep meteen haar lange blonde haren beet en forceerde mijzelf dieper in haar mond, tegen haar huig aan om precies te zijn. Ze vond het lekker, liet haar handen op haar rug en gaf mij de leiding. Ik neukte haar tienerhoofdje in hoog tempo, wisselde van tempo en daarna weer snel. ‘Trek je kleren uit meid’, zei ik behoorlijk dwingend. Ze was al gauw naakt. Ik greep haar beet, voelde aan haar billen, greep haar smalle heupen en draaide haar tegen de muur. Ze leunde over de bank heen, waardoor haar achterwerk, lekker klein en strak, naar mij toe werd gestoken. Ik drukte mijn kloppende lid tussen haar schaamlippen en begon haar met lange diepe stoten te neuken. Ik trok dat meisje helemaal uit elkaar. Eindelijk een tienermeisje neuken, zo dacht ik ondertussen. Ik trok aan haar lange haren zodat haar hoofd naar achteren kwam en haar smalle onderrug krom ging staan. Ik vond het zo’n ontzettend geil gezicht, na een minuut of tien in die positie te hebben geneukt spoot ik haar kontje helemaal onder.

Toen we klaar waren en ik haar schoon had gemaakt, want zo ben ik dan ook wel weer, gaf ik haar mijn e-mailadres en mijn straat- en huisnummer. Ze is nog een aantal keren langs geweest en we hebben het verscheidene keren in allerlei botergeile standjes gedaan. Uiteindelijk was zij het zat en is ze niet meer gekomen. Waarschijnlijk een vriendje gekregen of zo. Dit is dus waarom ik graag tienermeisjes neuk en ik doe het nog steeds, hoewel ik nu de leeftijd begin te krijgen waarop de jongere meiden mij een ouwe viespeuk gaan vinden.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top