Skip to content

Momenteel actief

Cruisen Vondelpark
4.32/5 (19)

Ik ben 24 jaar en nog niet uit de kast. Sterker nog ik had tot voor kort geen seks ervaring met mannen. Wel kijk ik regelmatig homo porno op internet en fantaseer daar van alles bij. Ik weet dat er in het Vondelpark gecruised wordt en ben daar ook een paar keer geweest als ik terugkwam van het sporten.

Ik ben er een paar keer geweest maar tot op heden was daar eigenlijk niet veel gebeurt. De eerste keren ben ik alleen gaan kijken. Dat was al spannend genoeg voor mij. Als iemand mij aankeek deed in net of ik niets zag en liep ik snel door. Ik ben een keer de bosjes in gelopen. Daar had ik al snel contact. Er kwam iemand aanlopen en die bleef voor mij staan. Hij taste in zijn kruis. Ik deed bij mij hetzelfde. Toen deed hij zijn hand op mijn kruis en voelde aan mijn stijve pik. Hij trok mij zachtjes af door mijn broek heen. Ik stond daar met mijn hart bonkend in mijn keel en schrok van zijn actie. De spanning werd mij te groot en ik liep weg de bosjes uit.

In zomer van 2019 was ik er weer. Ik kwam terug van een feestje en het was al heel laat 04,00 uur. Ik had best veel gedronken en mede daardoor ook geil geworden. Ik parkeerde mijn fiets en liep naar het Rosarium. Ik had eigenlijk niet verwacht dat er nog mensen zouden zijn gezien het tijdstip. Ik liep wat rond en zag een oudere man. Daar gaf ik geen aandacht aan en deze liep ook weg.

Ik liep al 10 minuten rond en wilde net naar huis gaan toen ik iemand zag lopen. Wij liepen elkaar tegemoet en hij keek mij aan. Ik keek terug. Hij liep de bosjes in en ik liep achter hem aan. Weer met een bonkend hart van de spanning. Het was een vent van een jaar of 30. Hij deed zijn broek los en haalde zijn lul eruit. Ik kon in het slechte licht toch nog zien dat ie stijf was. Ik vermande mijzelf en stak voorzichtig mijn hand uit. Voor het eerst had ik een pik van iemand anders vast. Ik voelde dat ie hard was en trok hem af. Hij trok zijn broek verder omlaag zodat ik er goed bij kon. Ik trok hem even af en toen knoopte hij mijn broek open. Meteen zat zijn hand erin en voelde hij aan mijn stijve. Hij trok mij nu af. Toen ging die op zijn hurken voor mij zitten en trok mijn broek op mijn enkels Even dacht ik eraan om weer weg te lopen maar ik deed het niet. Ik liet hem zijn gang gaan.

Hij deed mijn stijve pik in zijn mond en begon mij te pijpen. Voor het eerst werd ik gepijpt. Na een paar minuten stopte hij gelukkig. Anders was ik klaargekomen. Hij stond op en draaide mij om. Ik stond nu met mijn rug naar hem toe. Hij haalde een condoom uit zijn zak en deed ie om. Ik wist wat er ging gebeuren !! Door de drank ben ik blijven staan. Ik voelde zijn pik mijn ster zoeken. Hij duwde mij voorover en vanzelf ging mijn kont naar achteren. Hij voerde de druk op en langzaam gleed zijn paal naar binnen. Hij stopte even en toen gleed ie er weer een stukje verder in.

Nu begon hij mij echt te neuken. Ik stond te wankelen op mijn benen en hield mij vast aan een boom. Ik hoorde zijn bekken tegen mijn billen slaan. Steeds sneller en sneller ging het en steeds zat zijn paal er helemaal in. Het was echt een heel bijzonder gevoel, een harde paal in mij te voelen met mijn opgerekte anus. Hij hield mij vast aan mijn heupen en het leek wel of ie mij steeds over zijn pik heen trok. Ik weet niet hoe lang het heeft geduurd, mijn besef van tijd was weg. Maar opeens duwde hij zijn pik er helemaal in en liep hem daar zitten, schokkend kwam ie in mij klaar. Ik voelde zijn pik zachter worden en langzaam trok hij hem eruit. Ik ging weer rechtop staan en hij stond voor mij met het volle condoom in zijn hand. Ik begon mijzelf nu af te trekken want ik stond ondertussen op springen. Toen ik bijna klaarkwam hield hij het condoom naast mijn neus en draaide het om. Ik weet niet wat mij bezielde maar ik deed mijn mond open. Langzaam droop zijn warme zaad in mijn mond. Ik proefde voor het eerst zaad. Met de smaak van zijn zaad in mijn mond spoot ik mijn lading op de grond. Straal na straal. Daar stonden wij beide met een halve stijve. Hij bukte en nam mijn pik in zijn mond en pijpte er de laatste druppel uit. Hij stond weer op en knikte kijkend naar mij naar zijn pik. Ik begreep wat ie wilde. Ik ging op mijn hurken zitten en nam zijn paal in mijn mond. Mijn eerste pik! Ik drukte zijn laatste druppel zaad eruit en slikte die ook door.

Wat ben jij geil; zei hij. Hij trok zijn broek omhoog en liep weg.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top