Skip to content

Momenteel actief

De zwerver en de zakenman
4.05/5 (20)

Frits zat een beetje te rukken in het park, omdat hij zich gewoon heel erg verveelde. Als zwerver had hij nooit echt veel te doen. Hij had net een douche genomen ergens bij het Leger des Heils en voelde zich schoon, maar was ook heel erg geil geworden van al dat warme water en om zich nou af te gaan rukken in een douche waar heel veel andere mensen gebruik van maakten, dat vond hij een smerige gedachte. Het was nog heel erg vroeg in de morgen dus Frits dacht alleen te zijn, toen er ineens een zakenman naast hem op het bankje kwam zitten. Frits hield even op met rukken maar toen hij zag dat de best wel lekker uitziende man glimlachend naar het rukkende schouwspel zat te kijken, ging hij onverstoord door. Op een gegeven moment begon de man als uit het niets zijn broek los te maken en Frits keek vol ongeloof hoe de man zichzelf ook begon te bevredigen.

Frits dacht niet meer na en pakte zijn lul over in zijn andere hand, duwde de hand van de zakenman aan de kant en begon die pik lekker af te trekken, waarna hij voorover boog, nog steeds rukkend aan zijn eigen pik, en de lul van de man in het pak af begon te zuigen. De man leunde achterover, sloeg zijn armen over de leuning van het bankje en zat daar te genieten, terwijl de zon langzaam maar zeker hoger en hoger aan de hemel kam te staan, schijnend op zijn glimmende pik, die inmiddels nat van al het speeksel van zwerver Frits geworden was.

Frits had al jaren geen pik meer in zijn handen gehad, althans niet die van een andere man, laat staan tussen zijn op dat moment hard aan die leuter zuigende lippen. Frits zijn hoofd bewoog sneller e op en neer terwijl hij zichzelf zo hard aan het afrukken was dat het haast zeer deed, maar hij bleef stug doorgaan, tot hij zijn zaad kreunend, met de lul nog in zijn mond, op het groene gras voor zijn voeten spoot. De man keek toe hoe het zaad op het gras terecht kwam en kon zichzelf daardoor ook niet meer bedwingen. Frits zoog harder en harder aan die lul, tot hij voelde dat de man klaar begon te komen. Daarna zoog hij nog wel, maar zonder zijn hoofd op en neer te bewegen. Het sperma dat uit de dikke pik van de zakenman spoot slikte hij op die manier gulzig door. Niet alleen was het heel erg geil, ook had hij gelijk alle nodige vezels en mineralen en proteine binnen die hem de rest van die dag goed zouden doen. De pik werd langzaam slapper in Frits zijn mond en dus liet hij het ding los.

De man stopte zijn pik weer in zijn broek, pakte een beetje geld en gaf dat aan Frits. Voor de man was het een beetje, maar voor Frits was het twee weken lekker eten. Ben je morgen weer hier? vroeg de man, er is nog veel meer waar dat vandaan komt. Maar dan moet je ook meer voor doen. Frits knikte en zag hoe de man zijn lul weer achter zijn rits verstopte, zijn koffertje pakte en vertrok, net voordat er meer mensen in het park kwamen. Frits zat even na te genieten en realiseerde zich ineens iets heel moois. Hij had eindelijk weer een baan! Die dag bracht hij voor de rest zingend en fluitend door. Hij stond op en ging naar de supermarkt om een lekker ontbijtje te gaan halen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top