Skip to content

Momenteel actief

Alleen thuis met mijn moeder
4.78/5 (18)

Die ochtend kwam ik naar beneden en mijn moeder stond in de keuken in haar ochtendjas de koffie klaar te maken. Mijn vader zat in de woonkamer de krant te lezen. Toen ik de keuken in kwam kreeg ik een kus op mijn mond van mijn moeder ik gleed met mijn hand onder haar ochtendjas in en tot mijn verbazing had mijn moeder geen bh aan ik pakte meteen haar borsten vast en ging achter haar staan en duwde mijn harde piemel tegen haar kont aan en als reactie duwde ze haar kont naar achter. Ik gleed met mijn hand over haar mini string en voelde dat ze aardig nat was ze wou mijn hand wegduwen maar dat deed ze met weinig overtuiging ze zei dat ik moest stoppen want je vader kan de keuken in komen lopen. Maar haar verlangen was te groot want mijn moeder pakte mijn hoofd vast en begon met mij te tongzoenen ze draaide zich naar me toe en ik voelde haar hand op mijn harde piemel komen en meteen duwde ik twee vingers haar natte kut in en begon ik haar in de keuken te vingeren ze had niet veel nodig want ze zette haar mond in mijn nek en kreunde dat ze al klaar ging komen ik voelde hoe haar kutspieren verkrampte om mijn vingers en ze kwam met een ingehouden kreun klaar. Een paar minuten later liepen mijn moeder en ik met de koffie de woonkamer in. Toen hij klaar was met zijn krant pakte hij zijn schoenen en vertelde dat hij ging biljarten en een tijdje weg zou blijven. Tien minuten later zaten mijn moeder en ik alleen in de woonkamer de voordeur was nog niet dicht en mijn moeder ging meteen op haar knieën voor me zitten en maakte mijn broek los en trok mijn broek naar mijn enkels en duwde me achterover op de bank en ze begon mij langzaam af te trekken. Ik lag met mijn ogen dicht te genieten ze nam mijn harde piemel steeds dieper in haar mond. Ik pakte haar aan haar haren vast en begon het tempo aan te geven ik neukte mijn moeder in haar mond het duurde dan ook niet lang toen ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ik waarschuwde haar nog maar ze keek me alleen maar aan en bleef mij gewoon door pijpen ze voelde dat ik het niet lang meer kon volhouden en een paar seconden later spoot ik mijn sperma in haar mond. Ik moest bijkomen van het klaarkomen en mijn moeder ging naar de keuken om haar mond te spoelen ik maakte van de gelegenheid gebruik om me helemaal uit te kleden en toen ze de kamer weer in kwam gelopen ging ze voor me staan en ik liet mijn handen onder haar jurk gaan om haar mini string uit te trekken ze maakte zelf haar jurk los en stond even later naakt voor me ik zag een kale kut waarvan de schaamlippen iets open stonden.

Mijn moeder kwam bij mij op schoot zittenen en duwde mijn harde piemel tegen haar natte schaamlippen aan ze liet zich langzaam steeds verder over mijn harde piemel zakken tot ik helemaal in haar kut zat. Ze gaf aan dat ze even aan het formaat van mijn harde piemel moest wennen en bleef rustig zitten. Mijn moeder zat naakt bij mij op mijn schoot en langzaam begon ze te bewegen ze begon steeds harder te kreunen en gooide haar hoofd in haar nek en zei dat ik haar moest neuken.

Terwijl ik nog in haar kut zat draaide we ons om en legde ik haar op de bank neer en begon ik mijn moeder te neuken ze pakte mijn hoofd vast en keek me met grote ogen aan en zei tegen mij dat ik in haar kut moest klaarkomen. Ik kom klaar ik kom lieverd kreunde mijn moeder kom lieverd kom nu ook in mijn kut klaar kreunde mijn moeder toen ik haar kut om mijn harde piemel voelde verkrampen en zei dat ze klaar kwam en een paar tellen later spoot ik mijn sperma in mijn moeders kut. Uitgeput lieten we ons van de bank glijden en kuste elkaar mijn moeder kroop in mijn armen en kuste me en ze vroeg of ik vanmiddag nog een keer met haar wilde neuken. Toen we een half uur later aan de koffie zaten vroeg ze aan mij hoe het verder moest gaan tussen ons. Ik neuk je elke dag als je dat wil mam. Dat zou ik heel graag willen lieverd zei mijn moeder.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top