Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan tijdens een etentje
4.04/5 (28)

Ik ben Sanne, 36 jaar oud en een jaar geleden ben ik vreemd gegaan tijdens een etentje. Nou, eigenlijk was het een etentje die mijn man had voor zijn werk en toen ben ik met een ander gaan neuken, om het maar even zo bot te zeggen. Of ik er nou trots op ben of niet, dat wil ik er even buiten houden. Ik heb het nou eenmaal gedaan en daar kan ik niets meer aan veranderen. Ik heb die man natuurlijk online ontmoet. Mijn man was die avond weg voor zijn etentje en ik zei dat ik met een aantal vriendinnen van het werk had afgesproken. Dat was helemaal prima, zo zei hij. En dus ging ik naar die man toe. Het was dan ook vrijwel direct raak toen we elkaar zagen. We hadden heel erg geile gesprekken gevoerd en stiekem foto’s met elkaar uitgedeeld, die ik natuurlijk direct had verwijderd toen ik ze had verzonden. Ik deed dit alles zo nauwkeurig mogelijk, zodat mijn man totaal geen argwaan zou hebben.

Door al die gesprekken waren we zo geil als boter geworden en konden we onze handen niet van elkaar afhouden. We trokken onze kleren uit en doken op zijn bed. Het was een groot bed, dus we konden allerlei spannende dingen doen als we dat wilden. Maar de seksuele spanning was heel erg hoog, dus het zou naar alle waarschijnlijkheid gewoon een heel stuk korter duren dan ik in mijn hoofd voorstelde. Gewoon een lekkere wilde en snelle wip was voor mij ook goed. Ik zocht gewoon die spanning omdat mijn man mij dat al een tijdje niet meer gaf. Echt helemaal geen sex, terwijl ik er heel erg veel behoefte aan had en dat ook heel erg duidelijk had laten blijken. Daarom lag ik daar toen op dat bed, met een half harde lul al in mijn mond en mijn handen op de sterke benen van de man van het internet. Zijn lul werd dikker en harder en groeide behoorlijk, maar niets wat ik niet aan zou kunnen. Hij was mij zalig aan het vingeren en we zoenden nog een tijdje,, waarna ik mijn been optilde toen hij achter mij lag en zijn dikke pik, met condoom inmiddels, rustig in mijn heel erg natte poesje drukte. Man wat was dat lang geleden. En wat was het lekker! Ik speelde meteen met mijn klitje, want op die lul zou ik wel klaar kunnen komen. En snel ook, dat voelde ik direct al. Na een aantal immens diepe stoten in mij, voelde ik mijn orgasme al komen. Hij begon mij sneller te neuken en greep ook nog eens mijn billen beet. En toen was het mis, dat is mijn gevoelige plekje namelijk. Ik kwam zwaar kreunend op zijn paal klaar. Hij neukte door, zodat mijn orgasme nog veel intenser was. Toen ik een beetje bij was gekomen, kwam hij op mij liggen en neukte hij mij terwijl hij mijn handen tegen het matras drukte.

Ik voelde hoe intens hij was, dat straalde hij met zijn hele wezen uit. Diepe en harde stoten deden mijn lichaam schokken en toen uiteindelijk kwam hij kreunend en schokkend in mij klaar. Het was fantastisch. Hij trok zich terug en deed het condoom af, legde er een knoop in en legde het ergens naast hem op de grond neer. We lagen daar een paar minuten bij te komen, maar het leek wel een uur te duren. Daarna hebben we elkaar gezoend, ben ik in de kleren gegaan en ben ik naar huis gegaan. We moesten allebei even denken hoe nu verder. Ik heb uiteindelijk besloten het bij die ene keer te laten, om te zien of ik het sexleven thuis weer nieuw leven in kon blazen. En dat is gelukkig wel gelukt. Mijn man heb ik hier nooit iets van verteld. Ik denk dat dit de juiste beslissing is.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top