Skip to content

Momenteel actief

Geile tienermeid neukt overal
3.5/5 (4)

Ik kan het niet meer ontkennen, die mooie tienermeid is mijn geheime vriendin. Ik kan haar niet in het openbaar ontmoeten, omdat de mensen in onze omgeving daar niet echt heel erg goed op zouden reageren. Maar ik weet een heel leuk plekje, waar zij met mij kan neuken. Er staat een flat bij ons in de buurt. Daar heb ik een sleutel van, vraag mij maar niet hoe ik daar aan kom want dat is een wel heel erg lang verhaal.

In ieder geval neem ik haar daar mee naartoe. Op het dak is een soort huisje, met een open kant, maar je kunt er precies zo in gaan liggen of staan, dat je geen last hebt van de eventuele wind en regen. Dus de eerste keer dat ik met die meid ging wippen, was het daar op het dak. Ze vond het wel een beetje een vreemde plek, maar vond het tegelijkertijd ook wel kinky. En dat is nou precies waarom ik bij haar ben. Ze wil alles wel proberen, hoe gekker hoe beter is het vaak. Er stond geen wind en de zon scheen, dus waarom zouden we het huisje gebruiken? Ik legde een dikke deken over het grind van het dak heen en zag dat mijn sletje meteen op haar 18 jaar jonge knietjes ging zitten en haar topje en bh uittrok, mijn broek losmaakte en mij gulzig begon te pijpen. Mijn lul was nog slap, maar met zo’n heerlijke jonge mond eromheen is dat al snel over. Ik stond met een ontzettend dikke leuter en met mijn handen op mijn rug te genieten van de zon en een heen en weer bewegend blond hoofd, dat smakkende geluiden maakte terwijl ze mijn pik goed nat en hard maakte.

Ze probeerde mijn hele lul naar binnen te zuigen en ze speelde met mijn ballen, terwijl ik naar haar mooie harde tepels keek, die bovenop die mooie redelijk grote borsten zaten. Ik trok haar een stukje omhoog en wilde dat ze die tieten om mijn lul deed. Ze bewoog ze op en neer terwijl ze hen dicht tegen elkaar drukte. Wat voelde dat zalig zeg, niet normaal meer. Ik keek over de buurt heen zo van boven de flat en ik genoot van die jonge teef die mijn lul met haar tieten aan het verwennen was. Toen kwam ze overeind, stapte heel snel uit haar ongelooflijk strakke spijkerbroek en slip en ging op haar knieën zitten, zette haar handen neer en bood mij haar kutje op zijn hondjes aan. Ik zakte ook aar beneden en greep haar heupen beet. Ik kneep er een beetje in en drukte mijn leuter zonder handen zo in haar heel erg strakke maar o zo natte gleuf. Ik begon te neuken, terwijl ik ineens doorhad dat er donkere wolken boven ons hingen. Maakte niet uit, ik paalde door. Ik zag hoe mijn brede pik in dat nauwe kutje ramde en ik zou zo al klaar gaan komen. Ik trok mijn lul uit haar schede en trok mij over haar billen af en spoot mijn witte goedje er met een flink gekreun overheen. En vlak daarna barstte de regen los. Voordeel: al het zaad was van haar af. Nadeel: we waren zeikend nat. Gelukkig woonde ik niet zo heel ver weg en kon ze bij mij douchen, waar ik haar nog een keertje genomen heb. Die keer ben ik in haar mond klaargekomen. Het was echt waanzinnig lekker kan ik jullie vertellen. Ik heb nog steeds iets met haar en ze is alleen maar geiler geworden. Dat dak is onze favo plek gebleven, hoewel we het meer en meer bij mij thuis gaan doen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top