Skip to content

Momenteel actief

Mijn kleine gangbang
4.25/5 (12)

Dit is een ware ervaring van mij in mijn stamclub waar ik vaak kom!

mijn weekend was helemaal top, ik ben heerlijk gebruikt door zes man, lekker prive in een kamertje, ongestoord hebben we zeker twee uur liggen geilen met zijn allen. En voor diegenen die even moesten bijkomen en opladen konden genieten van het gezicht hoe ik achter elkaar geneukt werd in mijn kutje en mondje!

De avond begon met dansen zoals ik altijd doe, de muziek draaide heerlijk, en echt mijn muziek wat ik lekker vind om op te dansen. Ik had een doorzichtig zwart jurkje aan. De achterkant was bij mijn billen iets open. Tijdens het dansen zag ik al vier lekkere mannen staan, ze stonden een beetje bij elkaar te kletsen en te kijken naar de vrouwen die op de dansvloer stonden te zwingen. Ik ging wat uitdagender dansen en bleef een beetje bij de mannen in de buurt, af en toe keek ik ze een voor een even in de ogen aan en glomlachte verlekkert naar ze. Ik voelde hoe ik al natter werd in mijn stringetje, een teken dat ik zo op moest houden met dansen en het tijd werd voor wat anders. Zo gezegd zo gedaan, ik begaf mij naar de zithoek waar ook mijn man zat, want ik wilde toch nog even wat drinken. In mijn ooghoek zag ik dat de vier mannen zich ook hadden verplaatst en nu dichtbij de zithoek stonden, ze stonden wat te grinniken met elkaar en keken steeds in mijn richting. Dit was mijn kans dacht ik, ik ging lekker zitten met mijn benen neergeplant aan weerszijden op de bank, zo konden ze precies in mijn poesje kijken wat nu echt drijfnat was. ik begon wat over mijn kutje te wrijven en stopte er twee vingers in. Dit deed ik terwijl ik de mannen aan bleef kijken. In hun boxers zag ik ook al wat groeien, dus ik dacht mooi de boodschap is overgekomen. Ik gaf mijn man een lange tongzoen en zei wat ik ging doen, hij knikte en zei dat hij zou denken aan zijn geile slet, hij ging ook zijn eigen weg (hij had ook al wat gezien geloof ik hihihi)

Ik stond op en hoopte maar dat de mannen achter mij aan zouden lopen. En ja hoor ze kwamen achter mij aan. Langzaam en uitdagend ging ik de trap af naar beneden waar de afsluitbare kamertjes ook waren. Benden aangekomen zag ik dat er nog eentje vrij was, gelukkig met groot matras ook zag ik dat er nog meer vrijgezelle mannen benden stonden ikkeek ze verlekkert aan. Ik ging de kamer binnen met de vier man achter mij aan ik zag er nog meer aankomen, maar ik dacht zes is toch echt genoeg, dus ik liet er nog twee binnen en sloot de deur achter me dicht.

Mmmmm, daar stond ik dan met zes man, en daar was ik nog lang niet klaar mee hahaha

Ik ging in het midden van het matras liggen en een van hen trok gelijk mijn string uit, die heeft honger dacht ik, maar ik ook dus dat komt goed uit. Ik ging op mijn rug liggen en aanweerszijden van mijn hoofd kwamen twee mannen zitten met hun stijve pikken heerlijk op mijn mondje gericht een voor een begon ik ze te pijpen afgewisself met trekken. een andere man begon met zijn tong heerlijke rondjes te draaien rond mijn klitje, al nat dat ik was werd ik alsmaar natter en natter de andere drie mannen zaten zich te trekken om mij heen en keken heerlijk naar mijn natte poesje. De gedachte dat ik straks al die pikken mocht hebben in mijn kletsnatte kutje maakte mij helemaal gek.

Waarschijnlijk zagen een aantal dat ik het niet meer hield en dat ik wilde dat mijn kutje gevuld zou worden. Condooms werden op het matras gegooid, klaar om om te doen en tot actie over te gaan.

Aan elke kant van mij kwam een man zitten en elk nam mijn bovenbeen in de hand om zo mijn benen wijd te houden, mmmmmmmmmmm heerlijk vond ik dat om mij zo over te geven!

Zo wijd als ik lag kwam de eerste man met zijn lekkere pik voor mijn kutje. Hij zette hem ervoor en toen in een keer stootte hij hem erin, ik gilde het uit van genot en geiligheid! Twee van hen spoorde hem aan mij hard te neuken als een echte slet, nog harder begon hij mij te neuken, ik dacht dat ik het niet meer hield van geiligheid! Ik kwam luid gillend klaar, ik merkte dat hij ook kwam en hij haalde zijn leeggespoten pik eruit. De volgende kwam al voor me zitten, en die stootte hem er ook in een keer in, weer werd ik hard geneukt, de ene pik nog dikker als de andere, de andere twee mannen mijn benen nog steeds vasthoudend, en lekker zicht op mijn kutje dat keihard gebruikt werd!

Achter elkaar ging dit zo door, ik kwam een aantal keren klaar, en was helemaal kapot. een aantal mannen hebben mij twee keer geneukt, het ging maar door en door. Toen ze alle zes genoeg hadden geneukt kwamen ze allemaal boven mij hangen, en begonnen zich hard af te trekken boven mijn borsten een aantal stopte hun pik nog lekker even in mijn mondje en toen kwamen ze alle zes kort na elkaar klaar over mijn borsten, buik , gezicht, ik zat helemaal onder!

Na afloop even heerlijk gedoucht met zijn allen!

Ik zal deze avond niet snel meer vergeten, maar ik zal lena niet zijn als ik zou zeggen, wanneer kan ik dit weer meemaken?? mmmmmmm

Als jullie dit dus lezen zit ik alweer yte broeden op mijn volgende geile avond!

ja je bent een slet of niet he?!!!

geile kus van lena

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top