Skip to content

Momenteel actief

Neuken met mijn vrouw in een pashokje
3.57/5 (7)

Mijn vrouw en ik waren op die dag dat we ergens in de stad in een winkel gingen neuken, zo’n 16 jaar bij elkaar. Het was een dag die we allebei niet zo snel meer zullen vergeten. Wij zijn niet van die mensen die het overal maar gaan doen, maar we wilden op die dag echt eens iets heel geks gaan doen. Dus waarom niet seks hebben in een winkel? We deden het in een kledingzaak, omdat je hoort dat mensen het daar wel vaker doen en dat het in het pashokje heel erg spannend kan zijn. Dus wij gingen daar kleren passen, mijn vrouw althans.

Iedere keer kwam ze naar buiten om even voor de spiegel te staan, zodat niemand echt door zou krijgen dat we daadwerkelijk aan het neuken waren. Ik bleef in het pashokje achter, omdat ik mijn lul goed hard wilde houden en ik met een stijve in mijn broek toch echt wel op zou vallen, als ik baar buiten zou komen.

Mijn vrouw had haar eerste paar jurkjes gehaald en zou die gaan passen. We gingen samen het hokje in en niemand keek daar gelukkig raar van op. Ze maakte mijn broek los, mijn lul was inmiddels al behoorlijk hard geworden. Ze deed eerst een andere jurk aan en begon mij toen te pijpen. Langzaam gleed mijn pik bij haar mond naar binnen en ze deed haar best om geen zuigende, kreunende of slurpende geluiden te maken. Ze keek omhoog, had een bijzonder geile blik in haar ogen, trok even wild aan mijn lul en stond op. Ze keek snel in de spiegel en veegde het voorvocht van haar lippen en stapte naar buiten. De verkoopster vroeg doodleuk of ze kon helpen, maar mijn vrouw bedankte haar vriendelijk. Ze kwam weer binnen, trok een andere jurk aan en zoog nog even aan mijn pik, waarna ze het jurkje omhoog trok en met haar kont naar mij toe kwam staan. Daar zag ik die mooie kont naar mij toesteken en toen ze een beetje bukte en haar benen van elkaar deed, kon ik goed in haar mooie en al nat zijnde kut kijken. Ik trok haar billen een beetje van elkaar en stuurde mijn pik er feilloos in.

Ik begon haar met langzame stoten, maar wel diep te neuken, want ik wilde niet dat het hokje zou gaan schudden. Ik had ook geen enkel idee hoe stevig het allemaal was. Voor hetzelfde geldt stortte de boel zo in en stonden we daar al palend in de winkel. Ik zag mijn pik er diep in gaan en zag het gezicht van mijn vrouw in de spiegel, terwijl ik haar heel lekker aan het naaien was. Even stopten we, ging ze weer het hokje uit, ditmaal korter en kwam ze terug, zodat ik haar lekker af kon neuken. Ik voelde, door de spanning van het hele gebeuren. Dat ik ging klaarkomen. Ik kneep mijn penis af, mijn vrouw nam hem snel in haar mond en zoog net zo lang tot al het zaad in haar keel gleed. Daarna pakte ze een zakdoekje uit haar tas, maakte mij en zichzelf een beetje schoon en ze hing haar kleren daarna netjes terug aan het rek. Toen we de winkel uit waren, moesten we allebei lachen. Wat een spannend gedoe allemaal, maar zeker voor herhaling vatbaar, zo vonden we beiden ook.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top