Skip to content

Momenteel actief

Geile tiener genaaid tussen de struiken
3.17/5 (6)

Toen ik een jaar of 20 was, alweer eventjes geleden, liep ik over straat, op weg naar het huis van een goede vriend. Helaas, hij was niet thuis maar aangezien het mooi weer was, besloot ik gewoon even verder te lopen. Ik had die avond toch verder niets te doen en het was zomer, dus bleef het lang licht. Ik kwam langs mijn oude huis en stond het even te bewonderen, aangezien het heel erg was opgeknapt, waarna ik naar het aangelegde wandelbos ging, wat op een steenworp afstand van mijn oude huis lag.

Het was er heerlijk rustig en er stond een klein briesje terwijl de zon volop scheen, zonder dat het buitensporig heet was. In de verte zag ik een mooie meid lopen. Ik schonk er niet heel veel aandacht aan, ze was ook te ver weg om goed te kunnen bewonderen. Ze liep wat rondjes en heen en weer en toen ik dichterbij kwam, kon ik uiteindelijk wel zien dat ze behoorlijk knap was. Een mooi strak lichaam, een lekker kontje en stevige borstjes, lange benen en dito bruine haren. Ineens dook het meisje tussen de bosjes. Dat was op zijn minst vreemd, maar ach, zo waren er wel meerdere gekken in de stad waar ik woon. Nu nog trouwens, maar dat is een ander verhaal. Ik kwam langs de plek waar die meid was verdwenen en ik hoorde zacht gekreun.

Meteen dacht ik dat ze hulp nodig had. Misschien was het arme meisje wel gevallen. “Gaat het wel?” vroeg ik redelijk luid, zodat ze mij goed kon horen. Het kreunen bleef aanhouden en ik besloot de bosjes in te gaan. Misschien was ze wel in shock, dat kon zomaar gebeuren. Maar niets van dat alles hoor, ze lag daar gewoon in haar blootje, met de benen wijd en een dildo diep in haar kut op de grond met zichzelf te spelen. Ze had mij niet gehoord omdat ze te druk bezig was met klaar proberen te komen. Dat vertelde ze mij ook gewoon, alsof het heel normaal was dat ze daar lag. Ik stond daar alleen maar met een paal in mijn broek naar haar lichaam te kijken en genoot. Ik wist gewoon zeker dat ik haar mocht neuken en haalde mijn lul tevoorschijn. Ze kwam meteen overeind en begon aan mijn pik te lurken, terwijl ze de dildo nog diep in haar kutje bleef steken. Ik kon het ding horen soppen en greep haar bij de haren beet en bewoog haar hoofd sneller heen en weer. Ik wilde haar onderspuiten, maar eerst moest ik nog in dat sappige poesje. Nadat haar snelle tong en mooie zachte lippen mijn staaf behoorlijk hard en geil hadden gemaakt, liet ik haar haar rug liggen en trok ik de natte dildo uit haar poesje. Ik greep mijn leuter beet en drukte hem zo tussen die gezwollen schaamlippen. Het meisje slaakte een zucht van opwinding. “Ik word eindelijk geneukt”, dat ging er vast door haar hoofd. Ze rolde haar ogen weg alsof ze een of andere meditatie aan het doen was en in hogere sferen kwam.

Ik greep haar middel goed vast en begon haar flink door te smeren. De zon werd al wat minder sterk en ging langzaam maar zeker onder en in het oranje licht zag ik hoe mijn glimmende lul haar kutje rood aan het naaien was. Ik paalde haar hard af, haar toetjes bewogen snel heen en weer door het harde afraggen van haar kale doos. Ik kon niet meer, haar poesje was voor mij te strak om het nog langer vol te kunnen houden. Ik trok mijn lul eruit en in het nog steeds oranje licht van de ondergaande zon spoot ik mijn witte sperma over haar onderbuik heen. Ik kneep nel af, trok haar hoofd omhoog en deponeerde de rest in haar gezicht. Zalig gewoon. Toen ik klaar was, deed ik mijn broek weer dicht en begon ik weg te lopen. “Nu ben ik nog niet klaar gekomen!”, brulde ze wanhopig. “Gebruik je dildo maar meid, ik ben voldaan”, zei ik glimlachend en vertrok daarna snel. Ik weet, het was niet netjes van mij, maar ja. Ik was ook nog maar 20 jaren jong, ik wilde gewoon neuken. En dat heb ik zeker gedaan!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top