Skip to content

Momenteel actief

Ontmoeting met de motorclub
4.87/5 (23)

Als Bob en ik (Karin) zijn op bezoek bij familie zijn geweest in Friesland. Besluiten we nog niet naar huis terug te rijden maar nog even in Friesland te blijven. Op het Friese platteland hebben we een hotel voor één nacht geboekt. Het ligt in de middle of nowhere. Als we maar kunnen slapen. Ik heb me die dag leuk aangekleed. Met een gekleurde zwierige rok tot op mijn knieën. Daaronder draag ik een rode string en geen bh, want mijn stevige tietjes kunnen dat best hebben. Ik zie er best aantrekkelijk uit, lang, mooi donker mijn, bruine ogen, een sprekend gezicht en een aantrekkelijk lijf. Ik ben 35 jaar en werk als schoonheidsspecialiste. Ook ben ik gek op seks. Liefst zou ik het veel vaker doen en niet alleen met Bob. Ik heb er al eens over gefantaseerd om me door een andere man te laten gebruiken. Lijkt me wel heftig, maar best ook wel een opwindende gedachte. Ik heb het er laatst met Bob over gehad en hij was hij meteen enthousiast.”Ooh geweldige fantasie Karin, ik weet dat je onbevredigbaar bent, jij hebt aan een man niet genoeg.” Op die avond hebben we spetterende seks.

Als we ’s avonds laat aankomen in het hotel zitten er nog vier kerels in de bar. Ze zijn van een motorclub, want buiten zagen we hun motoren staan. Ze hebben ook van die leren motorbroeken aan. We groeten iedereen, schrijven ons in en gaan daarna naar onze kamer. “Gaan we straks nog wat drinken of duiken we het bed in?” “Mmmm,” zeg ik, “het was niet druk, er waren maar vier kerels. Eigenlijk allemaal mannen en dan sta ik daar als enige vrouw in het middelpunt van de belangstelling.” “Ach,” zegt Bob voor de gein: “jij bent zo’n seksbeest, je kunt de hele troep wel hebben.” Hij loopt op me toe en streelt mijn achterwerk. Ik kreun zacht en we zoenen. Zijn handen glijden over mijn mooie gekleurde rok. Hij trekt mijn rok omhoog en voelt aan mijn slip. “Nat, echt nat, je bent botergeil,” zegt hij. “Ja,” mompel ik “en al die mannen waarschijnlijk ook.”“Zullen we dan maar wat gaan drinken,” stelt Bob voor. “Okay,” zeg ik met een heimelijke glimlach?

Als we in de bar binnenkomen worden we vriendelijk begroet. Er draait dansmuziek, disco uit de jaren tachtig. We raken in gesprek met de motorclubleden. Ze blijken uit Zeeland te komen. Elke maand in de zomer maken ze een wat langere rit. De gasten zijn eind dertig en midden veertig. Ze zijn groot en stevig gebouwd. Maar dat verwacht je ook bij motorgasten. We praten wat over motorrijden en drinken gezellig wat drankjes. Ik ben geanimeerd in gesprek over het motorrijden. “Ik wil best een keer achterop meerijden,” zeg ik. “Wat is jullie lijfspreuk,” vraag ik? Zonder nadenken zegt Joop: “Wij zijn Zeeuwse boeren en neuken na het toeren.” “Nou zeg,” reageer ik lachend, “een beetje respect voor ons vrouwen misstaat je niet.” Het gesprek krijgt duidelijk een andere wending. De lijfspreuk van de motorgasten ‘Zeeuwse boeren en neuken na het toeren’ is duidelijk de opmaat voor een meer vrolijke en ook erotisch geladen sfeer. “Tuurlijk, Karin hebben we respect voor vrouwen, maar ja we blijven Zeeuwse boeren, altijd op zoek om te kunnen neuken na het toeren.” Geanimeerd vliegen er erotische opmerkingen over en weer. Zo gaat het een tijdje verder met elkaar erotische vliegen afvangen. Ondertussen laat ik mijn fraaie lijf ongegeneerd zien aan die kerels. En die gasten kunnen hun ogen niet van me afhouden. De muziek speelt nu het nummer, ‘voulez vous couchez avec moi, ce soir’. “Ooh mijn nummer,” zeg ik, “wie wil met me dansen?” Joop biedt zich aan. Joop en ik schuifelen over de dansvloer. Ik heb mijn armen om zijn nek. Joop trekt mijn middel strak tegen zich aan. Zijn handen glijden over mijn rug. Dicht tegen elkaar schuifelen we verder.”Lekker wijf heb je,” hoor ik de andere gasten tegen Bob zeggen, “mooi lijf, zo te zien heeft ze er wel zin in vanavond.” “Ja, ze vindt het fijn om in de belangstelling te staan,” zegt Bob.”Vind je het erg als we wat verder gaan,” vraagt Jan? Zonder te vragen wat hij met ‘verder’ bedoelt, zegt Bob: “Okay jo, prima toch als Karin het o.k. vindt is het wat mij betreft ook prima.” Jan loopt op het schuifelende paartje af. Wisselen zegt hij.
“Ik heb een beter idee,” zeg ik, “jullie zijn me toch al met jullie ogen aan het uitkleden dus als jullie aan de bar gaan zitten zal ik op de dansvloer een striptease ten beste geven. Daar is iedereen het mee eens en even later zitten Joop, Jan, Kees en Mart bij Bob aan de bar. Er wordt zwoele muziek opgezet door de barman en ik begin sensueel te dansen terwijl ik mijn rokje losknoop. Als ik een rondje heb gemaakt langs de mannen ga ik langzaam met mijn handen onder mijn topje en trek het omhoog zodat mijn borsten zichtbaar worden. Als ik mij helemaal uitrek om mijn topje over mijn hoofd uit te doen steken mijn borsten parmantig en uitdagend naar voren. De mannen beginnen nu ook te roepen dat de string uit moet. Als ik heel langzaam mijn rode slipje naar beneden schuif voel ik de blikken van de mannen branden op mijn nu goed zichtbare, glad geschoren schaamlippen. Ik zwaai een paar keer met mijn rode slipje, gooi het dan naar de mannen en zeg: “Zo, nu is het jullie beurt om uit de kleren te gaan.” Een voor een komen de palen uit de leren broeken te voorschijn. Ik zie pikken van verschillend formaat. Die van Kees valt meteen op door zijn gigantische afmetingen. Als iedereen naakt is komt Jan de dansvloer op.

Ik heb mijn armen al weer om zijn nek geslagen. Jan schuifelt verder. Zijn handen glijden over mijn rug en over mijn strakke kontje. Ik kijk even in de richting van Bob. Hij knikt goedkeurend met zijn hoofd. Dan laat ik Jan zijn gang gaan. Joop complimenteert Bob met Karin. “Lekker strak vrouwtje heb je Bob.” “Ja, dank je,” zegt hij. Jan is ondertussen meer van mijn strakke lijf aan het verkennen. Zijn handen glijden via mijn rug naar mijn borsten. Met z’n allen zit de rest geïnteresseerd naar ons, dansende stel, te kijken. Jan knijpt zacht in een van mijn strakke tieten. Ik doe mijn ogen dicht. Dan gaat zijn hand over mijn rug weer naar beneden om vervolgens mijn kontje te strelen. Joop zit geboeid te kijken. Mart en Kees kunnen het niet houden. Ik hoor ze zeggen: “Wat een geil vrouwtje.” “Kom Mart,” zegt Kees, “we gaan Jan is even wat helpen.” Mart en Kees lopen ook naar de dansvloer. “Zo Karin,” zegt Jan, “heb je wel eens met drie man tegelijk gedanst?” “Nee”, zegt Karin enthousiast, “en zeker niet nu ze me met hun naakte lijven kunnen aanraken.” “Nou dat ga je dan nu meemaken.” Mart gaat achter tegen me aan staan. Met zijn onderlijf drukt hij tegen mijn strakke kontje aan. Ik voel zijn stijve penis tussen mijn bilnaad duwen. “Ooh lekker,” mompel ik. Zijn handen glijden over mijn heupen en trekken mijn billen nog steviger tegen zijn paal. Zo dansen we verder. Kees staat aan de zijkant en bewerkt mijn tieten. We dansen op ’voulez vous’. Ik in het midden, voor me Jan, achter mijn me Mart die met zijn onderlichaam neukende bewegingen tegen mijn strakke kontje maakt. Handen glijden over mijn lijf. De hand van Kees gaat nu naar mijn kutje. “Ah heerlijk nat,” deelt hij de rest van de groep mee. Mijn kutje is zeiknat geworden door het gedans en het gegeil met de kerels. Dan zegt Kees: “Ik geloof dat jij wel geneukt wil worden, toch? Ben je geil genoeg voor vier heerlijke pikken?” vraagt Kees. “Jaaa hoor,” geef ik als antwoord.

Mart die achter mij staat neemt zijn pik in zijn hand en richt die op mijn hunkerende spleetje. “Ik ga je helemaal vol spuiten, lekker wijfje,” zegt hij. Hij duwt me met mijn rug voorover, waarna ik me vast houd aan de heupen van Jan. Mart wacht niet en plaatst zijn lul tegen mijn smachtende grot. Ik voel zijn eikel mijn schaamlippen zachtjes uit elkaar drukken en rustig een stukje mijn vagina binnendringen. Ik tril van genot. Hij voelt dat blijkbaar ook, want in één keer schuift hij zijn pik helemaal mijn kutje in. “We gaan neuken Karin,” roept hij en begint me te penetreren. “Oh mm jaa, neuk me,” zeg ik. Dan zie ik dat de harde pik van Jan verwachtingsvol voor mijn gezicht hangt. Ik neem zijn stijve pik als een lolly in mijn mond. Tussen mijn glimmende lippen gaat zijn pik heen en weer en ondertussen blijf ik goddelijk aan zijn pik zuigen. Zijn eikel begint te tintelen alsof hij met een veertje wordt bewerkt. Mart kijkt over mijn rug en ziet de pik van Jan in en uit mijn mond schuiven. “Wat een gaaf gezicht,” zegt hij terwijl hij van achteren door gaat mijn kutje te naaien.”Wat een geil stuk,” hoor ik Joop zeggen, die inmiddels ook naast me is komen staan. De gasten zijn niet meer te houden. Hard wordt ik nu geneukt door Mart. Ik kreun en ik gil en wankel op mijn benen. “Kom we gaan allemaal even achterlangs op bezoek bij haar kutje,” stelt Kees voor die zich achtergesteld voelt. In een zaaltje naast de danszaal staat een biljard dat met een plaat is afgedekt met daarop een zeil. Ik word geknield op het biljart gezet en zit nu met een open spleetje naar de mannen gericht. Om de beurt willen ze me penetreren. Jan klimt als eerste het biljard op. “Godverdomme wat een heerlijke milf ben je,” zegt Jan als hij zijn pik in mij boort. “Nou wat ben je?” “Jjaaaa ik ben een heerlijke milf, kom neuk me nou maar.” Jan steigert als een bootwerker en boort diep en hard zijn bonkende pik in mijn kutje. Zijn zware ballen ketsen tegen mijn strakke kontje. Ik voel vanuit mijn onderbuik een knallend orgasme opkomen. Het duurt niet lang of ik voel mijn samentrekkingen samen met die van Jan zijn lul in mijn vagina. Het sperma sijpelt even later uit mijn kutje. “MM wat is dit lekker,” roep ik. Mijn tong fitst langs mijn lippen van opwinding.

Nu wil Kees zijn beurt. Zijn hand glijdt naar mijn kutje. Hij streelt mijn klitje waardoor ik steeds meer in stemming kom. Joop staat naast het biljard en speelt ondertussen met mijn borsten. “Kees is wat groot geschapen, niet elk meisje durft dat aan, “ zegt hij, “maar hij vindt het ook lekker als je hem pijpt. Wil je dat?” “Doe maar, we zien wel,” Ik ben inderdaad nieuwsgierig geworden en kruip naar Kees toe om zijn zaakje eens van dichtbij te bewonderen. Eigenlijk ziet het er niet vreemd uit, alleen wat langer en dikker dan ik gewend ben van Bob. Ik doe mijn hand om zijn staaf en begin hem voorzichtig af te trekken. Hij geniet zichtbaar. Daarna ga ik met mijn mond naar zijn eikel. Mijn lippen glijden er om heen. En mijn tong draait rondjes. Dat gaat zonder problemen. Ik duw mijn mond verder naar beneden. Het is toch wel een aardige mond vol. Ik pijp Kees zo lekker als ik kan en wissel af met likken langs zijn ballen en staaf. Hij vindt het heerlijk en maakt kleine kreun geluidjes. “Oh, alsjeblieft,” fluisterde hij, “neuk me,” en hij kijkt me daarbij smekend aan. Ik weet niet of ik dat wel aan kan. Zo’n grote pik heb ik nog nooit in me gehad. Maar omdat ik super nat en geil ben zeg ik tegen hem dat hij moet gaan liggen. Ik ga over hem heen zitten. Zo heb ik de controle. Ik duw zijn gigantische lul in de juiste richting tegen mijn kutje en laat me langzaam zakken. De eerste centimeters gaan nog wel maar daarna stop ik even. Nadat mijn kutje enigszins gewend is maak ik kleine stootbewegingen, waardoor ik verder over zijn pik kan glijden. Mijn kutje wordt echt helemaal gevuld. Het doet wel een beetje pijn, maar niet op een vervelende manier. Langzaam zak ik verder over zijn paal tot ik niet verder kan. Een siddering gaat door mijn lijf. Ook door mijn kutspieren. Die contracties van mijn kutje vindt Kees fijn. Langzaam ga ik weer omhoog en omlaag. Het glijdt niet heel makkelijk. Kees merkt dat ook en vraagt of ik wil blijven zitten en doen wat ik net deed. Dus ik knijp weer met mijn vagina om zijn lul. “Ja, dat is lekker,” zegt hij. Het is mooi om te zien hoe hij geniet van wat ik doe. Elke keer als ik hem melk straalt hij van genot. Elke keer sterker. Zijn heupen beginnen als vanzelf tegen me aan te stoten. Wat voor mij dan weer lekker is. Het voelt als een lang soort orgasme. Ergens vandaan komt ineens smeermiddel. Zeker van Sjors, de barman. Hij staat achter de bar te genieten of het de normaalste zaak van de wereld is. Mijn kutje en Kees zijn pik worden ingesmeerd en nu glijdt zijn pik als boter mijn kutje binnen. Elke keer als de dikke lul mijn kutje in wordt geduwd sper ik mijn ogen en mond wijd open en kijk naar Bob. Ik zie puur genot en geile opwinding in zijn ogen. Dan ga ik verder: “Ohh jaaa, pak me. Ooooh wat is dit lekker.” Kees duwt zijn buitenmaatse lul zowat tegen mijn baarmoeder. Ik wiebel met mijn kontje om zijn pik nog beter te voelen. Dan begint hij mij met lange halen te neuken. Joop zabbelt ondertussen aan mijn borsten. Met zijn hand gaat hij naar mijn klitje om dat fantastisch op te wrijven. Ik voel weer een onvermijdelijke hoogtepunt naderen en ik schreeuw dat hij door moet gaan. Ik geniet als nooit te voren. Beukend komt Kees gelijk met mij klaar. Hij stopt met pompen en diep in mijn lichaam voel ik hoe zijn warme sperma met kracht in mijn baarmoeder wordt gespoten. Een minuut lang blijven we stil zitten totdat alle krampen zijn weggeëbd. Het sperma druipt uit mijn kutje. Ik heb geloof ik nog nooit een man zo gelukkig zien kijken.
De plek van Kees wordt ingenomen door Joop. “Zo, nu ga ik je de hemel in neuken, draai je maar eens om en ga maar eens liggen,” gebiedt hij mij. Ik lig nu met mijn benen wijd met mijn rug op het biljart. Eerst speelt hij met mijn tieten. Dan begint hij mijn tepels te masseren. Mijn benen bungelen wat over het biljart. Joop trekt me aan mijn benen naar zich toe, tilt ze op, legt ze over zijn schouders en zegt: ”Oh, wat verheug ik me er op om met mijn pik dat heerlijke spleetje binnen te gaan.” Joop duwt zijn wapentuig diep in mijn kutje. Als een wilde boer begint hij mij te naaien. Hij heeft een lange smalle lul. Al van twee kerels heb ik het hete geil in me voelen stromen, het is een heerlijk gevoel dus ik wil nog meer. “Jaa, toe kom op, wat neuk je goed. Lekker oohh hard ja.” “Ik ga neuken tot je alle hoeken van het biljard gezien hebt,” zegt Joop en dan al stotend komt ook hij in mijn kutje klaar. Weer druppelt er een lading wit geil uit mijn spleetje.

Mart heeft lang moeten wachten, maar is nu aan de beurt. “Wacht weven,” zeg ik, “ga jij maar eens op je rug liggen, Mart, dan kan ik jou neuken in plaats van jij mij.” Ik klim over hem heen en laat me zakken om zo zijn harde pik in mijn kutje te laten verdwijnen. “MM lekkerr oooh, nu nog een pik in mijn mond. Kom Jan, kom ook meedoen,” zeg ik. Jan klimt op het biljart en knielt naast mij met zijn pik op mondhoogte. Dan duwt hij zijn lul in mijn mond en begint te pompen. “Ooh jaaa ooh twee pikken. OOh jaaa,” zeg ik en ik begin te kermen. Als ik harder begin te neuken en echt hard op Mart heen en weer stoot voel ik de afdekplaat mee deinen. Of dit goed is voor de biljarttafel weet ik niet. Maar Sjors de barman zegt niets. Ik kerm als een viswijf. “OOh jaa toeee ooh.” Dit wordt echt te massaal voor mij. Mart en Jan zijn in een hoog tempo met mij bezig. Ook Joop en Kees klimmen nu op de biljarttafel. Vier pikken om mijn heen. Twee in mijn lijf en twee in mijn handen. Ik pijp, wordt wild geneukt en ondertussen trek ik nog twee piemels af. Dan ga ik gillen en smeken want ik kom weer bijna klaar, ik smeek om hard geneukt te worden en dan gil ik me kermend naar mijn hoogtepunt. “Zo jij lust er we pap van,” hoor ik Jan zeggen terwijl ik gillend en zwetend klaar kom. “Jaaa oohh yes, yes.” Mart is nu ook zo ver en hij spuit met zeven stalen mijn kutje vol. Jan ragt nog in mijn mond en niet veel later spuit ook hij zijn hete geil in mijn mond. Hij rolt van mij weg. Ik rol nu van Mart af en blijf even genietend liggen. Kees zijn pik is door mijn handwerk behoorlijk stijf geworden en hij heeft blijkbaar nog niet genoeg gehad. Hij doet mijn benen wijd uit elkaar en begint mij te neuken. Doordat ik nu al behoorlijk doorgesmeerd ben gaat zijn buitencategorie pik zonder problemen bij me naar binnen. Ondertussen word ik met kussen en strelingen over mijn hele lichaam getrakteerd door de andere gasten. Kletsende ballen op mijn natte kutje, zuigende monden aan mijn tepels en een tongend gezicht voor me. Ik vind het meer dan geweldig. “OOh ja neuk me geile Zeeuwse boer,” zeg ik tegen Kees. “Wil je nog meer sperma?” vraagt hij. “Een sperma melkmeisje, ben je.” “Jaaah ik ben je sperma melkmeisje.” Dit is genoeg om Kees grommend klaar te laten komen. Iedereen is voldaan. Ik krijg een handdoek aangereikt om me schoon te maken en loop naar het toilet. “Heerlijk wijf heb je Bob, die weet pas echt wat goed neuken is.” De mannen nemen nog wat te drinken. Ik kom terug uit het toilet en heb mijn rok weer aangedaan. Ik sta nog wat te wiebelen op mijn benen. Waggelend loop ik de zaal in, ik til mijn rok op en draai met mijn blote achterwerk naar de mannen. “Topklasse wijf ben je Karin,” complimenteert Jan mij terwijl de anderen applaudisseren. “Dank je,” zeg ik. Ik neem ook nog wat te drinken. De muziek gaat zachter en het licht wat feller. Sjors, de barman die alles heeft zitten bekijken en nu wil sluiten. Iedereen staat op en vertrekt naar de kamers. Op onze kamer gekomen vraagt Bob mij: “En Karin, genoten?” “MM ooh wat was dat lekker, echt een topavond. En nu wil ik jou pik in me voelen.” Ik kleed me uit, en ga met mijn benen wijd op bed liggen. “Je bent een topwijf,” zegt hij, “ik vond het een geil tafereel zoals je met die kerels aan de gang was, moeten we zeker vaker doen.” “Nu is het jou beurt, Bob, kom neuk me, neuk me hard, ik heb jou pik gemist.” Die avond vliegen de spetters ervan af, het lijkt wel of ik een nieuwe man heb. ’s Ochtends aan het ontbijt groeten we elkaar enthousiast. De mannen zitten al te eten, want ze willen vroeg op pad. Wij nemen plaats aan een aparte tafel. Als de mannen klaar zijn vertrekken ze. Kees loopt langs onze tafel, geeft me een briefje met een telefoonnummer en zegt. “Karin, Bob, wat een leuke avond gisteren, moeten we nog eens doen. Wat dacht je er van als we binnenkort even langs komen want we hebben je beloofd dat je mee mocht op de motor.” “Ik kan niet wachten,” zeg ik uit volle overtuiging.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top