Skip to content

Momenteel actief

Geile gevoelens voor mijn neef
4.17/5 (12)

Ik had vroeger al het idee dat sommige mensen in mijn familie een beetje anders waren. Dat heeft iedereen waarschijnlijk wel in de familie maar er zat een raar gevoel bij en ik kon het niet echt plaatsen. Als meisje was is daar waarschijnlijk gewoon extra gevoelig voor. Naarmate ik ouder werd kon ik natuurlijk ook dingen beter begrijpen en ik merkte dat de spanning, het gevoel, zich ook naar mij aan het richten was. Ik kon niet anders bedenken dat het seksueel was maar dat kon ik mij dan ook weer heel moeilijk voorstellen. Tot die ene avond waarop neef Hans mij belde. Een beetje koetjes en kalfjes geklets eerlijk gezegd maar uiteindelijk vroeg hij of ik iets te doen had de volgende avond. Ik had niets staan en dus vroeg hij of ik misschien bij hem langs wilde komen. Hij zei dat hij iets te bespreken had en dat deed hij liever niet zo over de telefoon.

De volgende avond brak aan en ik naar hem toe. Hij stond mij al op te wachten zo leek het want ik had nog niet aangebeld of de deur vloog al open. Een knuffel en een kus. Die duurden wel langer dan ik van hem gewend was en het leek ook intiemer aan te voelen maar dat kon ook in mijn hoofd zijn. Ik wilde die gedachte loslaten maar het lukte mij niet echt. Mijn neef schonk koffie voor ons beiden in en uiteindelijk begon hij te vertellen. Het kwam er op neer dat hij zich tot mij aangetrokken voelde. Het hele verhaal naar de uiteindelijke boodschap sla ik maar even over want dat was heel erg ontwijkend van waar hij het over wilde hebben en duurde heel erg lang. Ik wist niet zo goed wat ik met zijn boodschap moest. Hij vertelde ook dat hij erg veel seksuele fantasieën over mij had en hij toch wilde dat ik dit wist, ook omdat het wel vaker bij ons in de familie gebeurde. Dat was voor mij dus een bevestiging. Sommige mensen in mijn familie waren dus echt anders en niet zo’n beetje ook! Ik zei tegen mijn neef dat ik niet zo heel erg goed wist hoe hier nou meteen op te reageren. Ik ging verward naar huis maar alsof het niet anders kon ging mijn neef nu ook door mijn gedachten. Eerlijk gezegd leek het mij ook heel erg spannend om erachter te komen hoe het zou zijn met een familielid. Hoe meer ik de gedachtes weg wilde drukken, hoe sterker ze weer op kwamen zetten. Een paar dagen gingen voorbij en ik had een beslissing genomen. Ik belde mijn neef op en vertelde hem kort samengevat dat ik het wel wilde proberen.

Dezelfde dag nog bij hem thuis zaten we daar dan en de sfeer was helemaal anders. Heel erg geladen zo weet ik nog. We begonnen maar eens met zoenen om te zien of dat iets deed. Ik had besloten dat als het zoenen niets deed ik ermee zou stoppen. Laat ik het zo zeggen, we gingen verder dus dat zegt al genoeg. Er kwam iets in mij los en ik wilde het niet stoppen. Het voelde lekker en dus gingen we door. De kleren gingen uit en ik lag op mijn rug op zijn bed in zijn slaapkamer met mijn benen wijd terwijl mijn bloedeigen neef mij begon te beffen. Zijn tong was lekker snel en sterk en wist alle juiste plekken te raken. Ik deed mijn ogen dicht en genoot, ook toen er een vinger in mijn kont gleed. Ik had dat niet verwacht en schrok er eventjes van maar ik kon het hebben.

Mijn neef likte mij tot een orgasme en was de eerste man in mijn leven die dat voor elkaar had weten te krijgen. Ik trilde van genot, kippenvel schoot over mijn hele lichaam. Zijn pik was inmiddels bikkelhard en toen hij stopte met beffen deed hij een condoom om zijn lul heen en kwam naast mij liggen. Zijn handen masseerden mijn borsten. Daarna tilde hij mijn been een beetje op en voelde ik zijn eikel in mij schuiven. Ik hapte even naar adem en genoot van hoe zijn dikke pik in en uit mij aan het schuiven was. Ik greep naar beneden en masseerde zijn ballen. Het was ook helemaal niet raar. Alles voelde heel gewoon en dat was best wel raar vond ik achteraf. Ik vond het heel erg fijn om de pik van mijn neef in mij te voelen. Ik draaide mij naar hem toe zodat hij op zijn rug kwam te liggen en ik hem kon bestijgen en op zijn lul kon rijden. We keken elkaar recht aan en ik reed wilde op die harde lul en liet hem heerlijk in mij en natuurlijk het condoom spuiten.

We lagen na dit alles even stilzwijgend naast elkaar. We wisten ook allebei dat we hier over moesten praten maar gek genoeg hebben we dat nooit gedaan. Het is ook bij die ene keer seks gebleven. Alsof het even uit ons systeem moest en we daarna weer verder konden. Als ik het nu zo teruglees en er weer over nadenk lijkt het allemaal een verhaal van een ander. Ik ben wel nog benieuwd naar de andere familieleden die het met elkaar hebben gedaan. Misschien moet ik dan toch maar eens het gesprek met mijn neef gaan voeren.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top