Skip to content

Momenteel actief

Opgevangen in de sekshoeve deel4
4.9/5 (10)

Vanavond zou ik goed doorgeneukt worden door de club van de winnaars van de veiling. Ik sprak met Jenny af dat ze mij tussen twee pikken in telkens uiterlijk schoon moest wassen. Dat oogde beter voor de volgende pik die er aan zou komen. Binnen in mijn kutje zou het een smeltkroes worden van al de zaaduitstortingen van de mannen. Maar dat was ook de bedoeling. Volgens de dokter zat ik in mijn eerste vruchtbare periode na de bevalling. Het kon de eerste keer raak zijn vanavond. Was het na een maand niet zo dan kwam er een nieuwe ronde en konden de mannen van de vriendenkring het opnieuw proberen als ze weer het hoogste bod hadden.

Na het eten ging ik badderen, samen met Jenny. Ik vond het zalig om lang in een heet bad te zitten samen met haar, in elkaars armen en mekaar om beurten lekker en met veel schuim met de handen te wassen. Over haar hele lijf en in al haar gaatjes. Natuurlijk liep dat altijd uit de hand maar niets was zaliger. Dan elkaars haren doen en elkaar insmeren met lekker ruikende olie. Dan een schoon werkkostuum aan en naar de plaats waar de heren die me gewonnen hadden me zouden komen neuken. Er waren er al een paar aangekomen. Met hen werd een glaasje champagne gedronken. Niet te veel want ik wilde zeker nuchter blijven. Even later waren ze allemaal aanwezig. Nu werd ik al snel bij mijn borsten gepakt en voelde ik handen over mijn hele lichaam. Jenny zag het gebeuren en liet het gaan. Een man stond tegen me aan te rijden en in mijn tieten te knijpen. Een ander had zijn stijve lul al uit zijn broek gehaald en liet zijn harde pik tegen mijn blote been strijken. Ik pakte de lul lekker beet. De man reed zich al bijna klaar tussen mijn hand en mijn been. Jenny zag het en zei tegen de groep mannen om geen zaad te verspillen en alleen klaar te komen in mijn kutje. De man die tegen mij aan het rijden was, deed mijn rokje en T-shirtje uit en legde mij neer op de matras, midden in de kamer. Hij stak zijn pik bij mij naar binnen, reed een paar keer op en neer, kwam al direct klaar en spoot zijn sperma diep in mijn buik. Hij trok zijn halfslappe pik terug uit mijn kutje, het zaad droop eraf. Na de vuurdoop kwamen de andere mannen snel rondom mij staan.

Ongegeneerd lieten ze hun broek naar beneden glijden en stonden dan ook met hun dikke lullen klaar. Ze lieten zich ook tot op de matras zakken zodat ze mij nu van alle kanten konden strelen en hun harde lullen in mijn handen drukken. Een tweede die zijn lul hard genoeg vond om mijn kutje te naaien stak zijn pik naar binnen. Je kon goed zien dat hij zich snel in mijn kutje klaar wilde neuken. Aan mijn kreunen te horen kon je goed merken dat ik botergeil geworden was en al heerlijk was klaargekomen. Een andere man ging op de grond liggen met zijn pik als een vlaggenstok omhoog. Ik ging nu over zijn pik heen zitten en begon de man te berijden. De man pakte mij bij de heupen en neukte zich ook helemaal klaar. Toen ik van hem afstapte viel er een klodder sperma op zijn buik. Ik bukte me om dit van zijn buik af te likken. Terwijl ik zo gebukt stond werd ik van achter weer in mijn kutje gepakt en genaaid door een grote kerel met een harde staak. Soms glipte hij er uit, dan nam Jenny hem opnieuw vast en leidde hem opnieuw naar de opening. Ik voelde de eikel zeer goed in mijn kutje bewegen. Ik spande mijn vaginawand rond zijn pik. Zelf zat ik daardoor ook snel al weer aan een hoogtepunt. Terwijl ik even later aan het klaarkomen was en mijn kutspieren de pik onwillekeurig samenknepen en melkten voelde ik hem ook klaarkomen. Zijn zaad kwakte stevig en warm tegen mijn baarmoeder aan. Hij trok zich terug en ik nam zijn afgewerkte pik in mijn mond om hem schoon te likken.

Zo kwam ieder aan de beurt. Alle tien neukten ze zich klaar. Ik hield het zaad in mijn buik. Het kon mij opnieuw bevruchten en misschien dat het al het geval was. Ik vertelde Jenny dat ze de mannen moest zeggen dat ze nu meerdere keren konden klaarkomen op ons beiden. Ter afwisseling mochten ze zich ook leegschieten in Jenny. Er ging een zacht applausje door de groep. Seconden later voelde ik een warme tong tegen mijn kutje. Iemand spuwde een dikke klodder spuug op mijn spleetje en stak zijn lange pik naar binnen. Nu duurde het neuken wat langer vooraleer hij klaar kwam. Een andere man kwam naast mij liggen en Jenny liet zich over zijn stijve zakken en begon hem te berijden. Ik was blij dat nu ook zij aan haar trekken kwam. Hij kneedde haar borsten ook heel stevig, zag ik, en trok haar tepels ver uit vooraleer ze weer los te laten Langzaam en zachtjes heen en weer bewegend ging de eikel heen en weer. Ze voelde hoe de dikke eikel door haar vagina gleed. Ze kreunde diep. De vent kwam dichter tegen haar aan liggen en greep haar bij haar naakte heupen. Hij probeerde dieper in haar kutje te komen. Ineens gaf hij een harde stoot en zijn lange dikke staaf schoof diep haar binnenste in. Ze gromde van geilheid. De andere mannen die dit zagen werden er geiler van en kwamen ook dichter bij mij liggen. Steeds opnieuw boorde zich een nieuwe de pik in mijn grotje, schoof diep op en neer, kletste met zijn ballen tegen mijn billen en spoot zich leeg. Ze zogen ook hard aan mijn borsten tot ze weer leeg waren. Ik vond het heerlijk. Voortdurend genaaid worden en leeg gezogen worden. “Er gaat niets boven moedermelk,” riep er eentje.

Ook Jenny genoot. Ze kreunde nu heel hard en wenkte de andere mannen die geen gaatjes hadden om te vullen om dichterbij te komen. Deze voelden aan haar kutje en vingerden haar klitje als dat even vrij was. Ook werden haar tieten volop gemasseerd. Ze kreunde nu heel diep en had een orgastische uitstraling over haar gezicht. “Blijf mij neuken,” riep ze. Al snel kwam ze met een daverend orgasme klaar. Ze perste zo hard ze kon met haar kutspier zodat de lul er uit glipte. Deze trok zich nu verder manueel af en spoot zijn zaad recht in haar gezicht. Dikke klodders gleden over haar wangen. Ze ving het op en smeerde het met één vinger in haar mond. In twee uur kregen we beiden de hele groep te verwerken die ons allemaal volop naaiden. En niet zo maar even slapjes er over heen. Nee, je kon echt voelen dat hier mannen aan het werk waren die een vrouw een stevige beurt konden geven.Toen iedereen uitgeneukt was, gingen ze er vandoor. Jenny had met hen afgesproken dat ze om beurten een maand lang zo veel met mij konden neuken als ze wilden. Als ik niet zwanger zou worden zou ik weer per opbod geveild worden en opnieuw een maand aan de meestbiedende(n) aangeboden worden. Dit zo lang als nodig was om me te bezwangeren want als ik eenmaal zwanger was waren er weer andere gegadigden.

Van de groep mannen die het recht gekocht hadden om mij een maand lang, zo veel ze wilden, te neuken, kwam bijna dagelijks een van de leden langs. Zo werd ik dan alle dagen geneukt. Zij neukten mij wel volop in mijn kutje want zij moesten er voor zorgen dat ik weer zwanger raakte. Maar hun tijd raakte op, hun maand liep ten einde. Ik was niet zwanger geworden dus kon ik mijn normale rooster weer volgen en zou ik weldra weer geveild worden. Bas wilde weer een zwangere meid in zijn club en in zijn bed. Hij kikte daar zelf op en het bracht extra geld in het laatje. Dat vertelde hij eens op een dag aan Jenny. En die vertelde het mij toen ze alleen was met mij. Ik vertelde Jenny dat ik mijn status hier in de club van zwangere sekswerker enigszins beu was. “Ik voel me net een melkkoe met al die mannen aan mijn borsten,” zei ik. Jenny bekeek me eens en zei me: “Ik moet je bekennen dat ik een beetje afgunstig ben. Ik zou graag jouw plaats innemen.” Ik stelde haar voor om Bas te vragen of ze ook samen met mij zwanger mocht zijn. Zich ook laten bezwangeren. We acteerden toch altijd samen. Ze zou het hem vragen. Het was simpel; stoppen met de anticonceptiepillen en gewoon de natuur zijn werk laten doen.

’s Avonds toen Bas er aan kwam om mij te komen bezoeken en ik hem naar dagelijkse gewoonte dienstbaar was, besprak ik met hem de gedachte om ook Jenny zwanger te laten maken. Hij liet haar bij zich komen en bekeek haar lange tijd zwijgend. Ik moest naast haar gaan staan. Uiteindelijk zei ons: “Het is in orde, stop maar met de pil, het kan ons dubbel zo veel plezier opleveren.”. Dezelfde avond had de baas ook al dubbel plezier. We hebben Bas met z’n tweeën de halve nacht extra en zonder limieten verwend en meer dan eens laten komen. Tot Hij helemaal leeg was en geen pap meer kon zeggen. De dag erop begon voor ons enige uurtjes later dan gewoonlijk. Deze morgen kregen we allebei de opdracht van Bas om hem in bad goed te verwennen met veel schuim. Een stijve ochtendlul was er dit keer niet bij. Ik denk dat de kleine Bas nog wat gevoelig was van de nacht er voor, net zoals ook onze kutjes.

We zouden, vanwege een soort open dag, als reclame voor de zaak enige uren moeten werken als levend ornament in de ontvangstruimte van de seksclub. Daar werden we op zo’n manier tentoongesteld en vastgemaakt dat alleen onze naakte onderkant door een wand stak en de benen zo geopend waren dat onze kutjes gemakkelijk te bereiken waren. Geïnteresseerden die dat wilden konden ons voelen, likken en neuken voor ze verder naar binnen gingen. We werden als ‘glory hole’ dan met ons onderlichaam en kutje door het decor naar buiten gestoken als een soort van poortwachters: beter gezegd: poortvagina’s. De aard van de mannen kennende wisten we dat we daar menige keren een pik zouden moeten verwerken.
Jenny zei me dat er op een bord stond dat de ‘poortkutjes het beste visitekaartje van de club waren’. We werden zo vastgemaakt dat alleen onze onderlichamen door het decor staken en werden dan geplaatst met onze benen wijd gespreid. Toen het klaar was konden de gasten binnen komen.

Binnen de vijf minuten voelde ik de eerste vingers binnendringen die mijn klitje begonnen te vingeren. Enige seconden later werden ze vervangen door een eerste pik. Doordat wij vastlagen konden we niet mee bewegen in het neuktempo. Het was dan alleen met een beetje in- en uitbewegen dat we mee konden neuken. Zo geneukt worden was weer eens wat anders. Wel spannend. Mijn eerste pik was niet al te groot. Ik probeerde dan maar zoveel mogelijk mijn kutspieren mee te spannen en te ontspannen in een zelfde ritme als mijn neuker. Hij bleef gewoon bewegen tot hij klaarkwam en zijn zaad in mijn buik schoot. Ikzelf was nog niet klaargekomen maar gelukkig kreeg ik opnieuw vingers in mijn kutje en opnieuw werden deze even later vervangen door een nieuwe pik. Deze was duidelijk groter en dikker van formaat en die vulde me beter. Bij het in- en uitbewegen beroerde deze nu wel mijn klitje mee en dat kon me dan ook meer opwinden. Duidelijk voelde ik hiervan de aders van zijn stam tegen mijn kutwand wrijven. Ook kwamen er tijdens het neuken vingers die mijn klitje streelden. Hierdoor kwam ik wel klaar voordat deze pik zijn warme lading in mij spoot. Hij trok zich terug en likte ook nadien mijn kutlipjes wat schoon. Het was een liefhebber want hij zoog mijn spleetje volledig leeg en ook mijn klitje werd veelvuldig ver zijn mond in gezogen.

In de twee uren die wij daar lagen werd ik heel dikwijls geneukt, door alle maten van pikken. Vele keren was ik klaargekomen. Zodanig veel dat het niet geil meer was maar een foltering. Ook was alles in mijn kutje zo gevoelig geworden dat neuken pijn begon te doen. Gelukkig kwam Bas ons bevrijden. In onze plaats kwamen er twee andere collega’s liggen als ‘poortkutjes’. Wij kregen twee handdoeken om tussen onze benen te plaatsen en zo konden we zonder de gangen nat te maken naar onze kamer om ons opnieuw te wassen en schoon te maken. Niet veel later werd zachtjes op de deur geklopt en een collega leidde een man de kamer in. Hij stelde zich voor als Harold. Hij vroeg me om zijn knellende lul te bevrijden uit zijn broek. Het leek me een nieuweling dus ik vroeg hem of ik hem uit mocht kleden. Hij vond het goed en ik kweet me van mijn taak en trok zijn broeken naar beneden. Zijn stijve lul kwam zwiepend te voorschijn uit zijn bedekking. Even schoof ik zijn velletje over zijn glanzende eikel en stak deze dan vol in mijn mond. Ik maakte hem zo nat mogelijk door er aan te lurken als aan een lolly. Ondertussen trok ik de rest van zijn kleren uit. Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden en zei hem op zijn rug op het bed te gaan liggen.

Langzaam zakte ik op zijn pik en begon hem toen als een echte amazone te berijden. Zijn pik gleed ondertussen al soepel bij mij in en uit en stimuleerde daarbij ook mijn klitje ten volle. Mijn sap begon al te vloeien en langzaam bouwde er zich een orgasme op. Dat begon met tintelingen in mijn vagina die langzaam heviger werden en uiteindelijk mijn kutje lieten ontploffen. Het sap liep vanuit mijn kutje over zijn harde stijve. Vijf minuutjes later voelde ik zijn stijve pik verdikken en schoot hij mijn kutje vol met zijn zaad. Dat triggerde ook mijn hoogtepunt alweer en mijn kutje kneep seconden later onwillekeurig zijn pik af door mijn eigen klaarkomen. Hij bleef redelijk stijf in mijn kutje zitten en begon mijn borsten te kneden en met mijn tepels te spelen door ze tussen zijn vingers te laten rollen, er aan te zuigen. Al snel merkte hij dat ze melk produceerde. “Oh,” zei hij met opluchting in zijn stem, “Jij bent het meisje dat twee maanden geleden een kind gekregen heeft.” Nadat we beiden wat tot rust waren gekomen vertelde hij me in vertrouwen dat hij de stiefvader was van mijn dochter en dat haar stiefmoeder door een noodlottig ongeval was overleden. Omdat hij contact met me wilde hebben had hij zich aangemeld bij de club en een afspraak gemaakt. Hij liet me een foto zien van mijn dochtertje en ik kon mijn tranen niet onderdrukken. Ik besefte plotseling dat er een andere taak voor me weggelegd was. Iets totaal anders dan prostitutie waar de meeste mannen alleen maar dachten aan hun eigen plezier. Sekswerkster was nooit mijn keuze geweest maar ik was er door de situatie toe gedwongen. Daar waren te veel onplezierige kantjes aan: lichamelijk, emotioneel… wist ik inmiddels uit ondervinding. En ik had ook één baby op de wereld gezet waar ik regelmatig aan dacht. Toen ik het verhaal van hem aangehoord had en hij me gevraagd had om dit leven op te geven om voor mijn dochter te zorgen besefte ik dat mijn roeping nu elders lag. Hij stelde voor om bij hem in te komen wonen en te zien of het ook zou klikken tussen ons twee.

De volgende dag werd er een afscheidsdiner geserveerd in het restaurant, waarbij Bas een lange afscheidsspeech hield en vertelde dat ik ieder moment terug kon komen als de relatie stuk zou lopen. Voor de verleende diensten had hij ook een behoorlijk bedrag op mijn rekening gestort. Nadat ik van iedereen afscheid had genomen en Jenny een afscheidskus gegeven had vertrok ik met Harold, een nieuwe toekomst tegemoet.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top