Skip to content

Momenteel actief

Janneke laat zich neuken deel 2
4.27/5 (11)

Iedereen bedankt voor de leuke reacties op deel 1. Hier het vervolg:

Die ogen waren heel intens aan het kijken en ik kon er duidelijk in zien dat hij meer van plan was dan gezellig komen praten. Ik ben gek op grote, sterke mannen. Die kunnen je zo lekker hard nemen als het moet. En ik hoopte er dan ook op dat deze man dit ook zou gaan doen. We hadden een beetje gesproken, maar toen uiteindelijk en haast als vanzelf begonnen we te kussen. Er was een chemie tussen ons, dat merkte ik en ik denk hij ook wel, Terwijl hij mij aan het tongzoenen was, ging zijn hand door mijn lange donkerbruine haren. Ineens greep hij mijn hoofd stevig beet. Hij stopte met zoenen en keek mij voor bevestiging weer aan. Ik knikte, gaf toe dat ik het ruig wilde.

De man greep mij dus weer stevig bij de haren beet en met zijn vrije hand haalde zij zijn leuter tevoorschijn. We stopten met zoenen en ik zag zijn dikke paal staan en kreeg zin om met dat ding te gaan spelen. Omdat ik had toegegeven dat ik het wel ruig wilde hebben, duwde hij mijn hoofd naar beneden en drukte hij mijn mond op zijn eikel. Ik deed mijn lippen van elkaar en liet de pik in mijn mond glijden. De grip werd even wat minder hard en ik zoog flink aan zijn dikke penis. Zijn eikel gleed over mijn tong en ik zoog lekker aan die lolly. Ik kon zijn hartslag in mijn mond voelen door het bloed dat door zijn enorme paal stroomde. Ik likte er heftig aan en speelde met zijn ballen, trok zijn lul af en nam hem weer in mijn mond. Na een paar minuten moest ik toch echt uit de kleren. Hij deed dat ook. We gingen naakt op het kleed liggen en ik tilde een been op, die hij over zijn schouder wist te leggen. Ik nam de tijd om alles te voelen. De man trok mij dichterbij en drukte zijn zware leuter feilloos in mijn natte spleetje.

Allemachtig, ik had al heel lang niet een dikke en lange pik gehad, dus ik moest er wel even aan wennen. Gelukkig ging dat heel snel. Hij kon dat hele gevaarte bij mij naar binnen krijgen, daar was ik wel heel erg blij om. Hij naaide mij zo diep als hij kon, maar vond dat standje blijkbaar niet fijn genoeg om mij in te kunnen controleren. We waren inmiddels aan het zweten, het was broeierig warm. Ik kon zijn spieren door al dat zweet nog meer bewonderen en dat deed ik dan ook met plezier. Het kon niet lang, want hij zette mij op mijn knieën neer. Ik moest eerst voorover bukken, zodat hij zijn pik in mij kon rammen. Hij greep mijn bovenlichaam beet en trok mij overeind. Hij deed mijn armen achter mijn rug en zette deze klem door zijn eigen arm er achterlangs te laten gaan, drukkend tegen mijn rug. En zo rechtop en op mijn knieën zittend naaide hij mij die. Met zijn andere hand greep hij eerst mijn tieten beet en daarna mijn keel en kneep hij licht, wat ik verbazend genoeg opwindend vond. Dat had ik niet van mijzelf verwacht. Hij liet mij weer los en ik boog voorover. De handen van de man waren sterk en groot en grepen mijn heupen beet. Hij begon mij keihard vol te pompen met zijn enorme penis. Ik hapte naar adem en snakte naar meer. Hij sloeg hard op mijn billen en trok zijn lul weer uit mij. Dit keer was het tijd voor een ander standje…..

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Dat moet een spannende sessie geweest zijn…
    Moet intens gevoel zijn zo overgeleverd te zijn aan zo een gespierde man…
    Ben benieuwd hoe het verder gaat/ging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top