Skip to content

Momenteel actief

Nanda naar de parenclub
4.47/5 (17)

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik er zelf ook mijn fantasieën in waar kan maken. Al een hele tijd wil ik naar een parenclub toe en zat eigenlijk te wachten op dat ene moment dat ik gevraagd werd. Laatst sprak ik iemand er over en mijn interesse werd weer gewekt. Ik besloot wat te Googlen en kwam op een site terecht van een parenclub wat mij direct aan sprak. Na het lezen bleek dat er steeds meer single vrouwen naar de club komen, voornamelijk op de vrijdagavond. Te gek! Ik besloot in m’n agenda te bladeren wanneer ik een weekend vrij was en zocht een hotel in de buurt. Op de site las ik dat ze een hotel aanraadde, kijk daar hou ik van; dat men mee denkt. Dit maakte mijn beslissing om alleen te gaan veel makkelijker.

Die bewuste vrijdagmiddag besloot ik naar ’t centrum te gaan om wat leuks te scoren wat ik aan kon doen. In de winkel keek ik wat rond en de verkoopster vroeg of ze me van dienst kon zijn. Ik liet weten dat ik op zoek was naar een sexy setje wat goed bleef zitten voor de komende uren maar ook makkelijk uit kon. Ze vertelde dat ze iets nieuws had binnen gekregen in het zwart met donkerpaars en pakte het. Toen ze naar me toe liep met het prachtige setje wilde ik het gelijk passen. Ik keek in de spiegel en vond het te gek; het zat strak om m’n lichaam maar verhulde nog wel wat, ook al scheen het door. Met twee losse flapjes vanaf m’n navel drapeerde het sierlijk langs m’n heupen. Het had een open rug en mijn kont zag er uit om in te bijten.

De verkoopster vroeg of ze kon helpen en schoof het gordijn een stukje opzij. “Het staat je goed! Heel classy, mooi met de kleuren. Kan ik je nog helpen met iets?’’ vroeg ze behulpzaam. “Nee, dit wordt het!” en ik trok het uit zodat ze ’t alvast naar de kassa kon brengen. Na ’t afrekenen gaf ze me nog een knipoog ‘’Veel plezier van je aankoop’’ en ik verliet de winkel met een tevreden gevoel. Liep even langs de wax bar en kon gelukkig direct voor een intiem wax beurt. Het meisje vroeg, om het ijs wat te doorbreken wat mijn weekendplannen waren. “Ik ga dit weekend voor het eerst naar een parenclub toe” en wachtte haar antwoord af. Ze reageerde spontaan dat ze dat ook altijd wel iets spannends vond. Eenmaal thuis nog fijn gedoucht en wat voelt het dan altijd zo lekker zacht aan! Kon niet van mezelf afblijven en besloot er alvast een geil momentje van te maken onder de douche.

’s Avonds ging ik met de auto naar het hotel en checkte inn. Op m’n hotelkamer kleedde ik mezelf om en trok m’n zwarte hoge hakken aan, weer beneden bij de receptie liet ik weten dat ik naar de parenclub wilde. Mijn auto liet ik staan zodat ik daar een heerlijk glaasje kon drinken. Tegen een uurtje of 22u was ik aanwezig en keek m’n ogen uit naar de prachtige locatie. Kreeg een vriendelijk en warm onthaal en een rondleiding. Na dit alles en de uitleg ging ik aan de bar zitten en genoot ik van een heerlijke cocktail. Ik keek wat om me heen; de sfeer was goed en er waren leuke en mooie mensen! En ik was inderdaad niet de enige single vrouw! Na een 2e cocktail die bijna leeg was hoorde ik één van mijn favo liedjes en besloot naar de dansvloer te gaan. Ik wiegde mijn heupen sexy op de beat en flirtte wat met de mannen en vrouwen om me heen. Ik zag dat de dans paal vrij was en besloot sexy om de paal heen te dansen. Ik voelde wat getik op mijn schouder en keek om me heen. “Kom je hier vaker? Vroeg een man aan mij. “Nee, dit is mijn 1e keer hier en ik ben alleen. Hoe zit het met jou?” en we liepen samen naar het lounge gedeelte om een praatje te maken. Hij stelde zichzelf en zijn partner voor. Ze hadden een open relatie en vertelde over het swingers wereldje waarin ze zaten.

Zelf ben ik bi en vond de vrouw er goed uitzien en nog lief en aardig ook. Het stel vroeg of ik al een rondleiding had gehad, want ze wilde mij een spannend plekje laten zien. De vrouw pakte teder mijn hand en we liepen sexy door de gang heen met hem achter ons aan. Ze liep voor, hield de deur open naar de intieme ruimte met enorm veel rood tinten. Het stel kwam ook en stond naast me. De vrouw begon me te zoenen en ik zoende terug terwijl hij mij zachtjes begon te strelen. We streelde elkaars borsten en ik zakte door m’n knieën om haar eens lekker te likken. Haar poesje smaakte heerlijk en tijdens ’t likken over der clitje stak ik m’n middelvinger in der. Ze was heerlijk nat en ’t sopte goed. De man kwam naast haar staan en swaffelde met z’n stijve pik tegen m’n wang aan, m’n hand ging naar z’n pik en vond ’t al een heerlijk gevoel zo’n stijve in m’n hand en trok ‘m af.

Ik voelde wat ogen in m’n rug ‘prikken’, er werd duidelijk naar onze show gekeken door andere mensen vanuit de ruimte of door de luikjes die in de muren zaten. Dit maakte het voor mij nog geiler, want ik ben best een exibionistisch meisje; hou er wel van als mensen naar mij kijken. Zijn lekkere stijve lul nam ik in m’n mond en maakte ‘m met mijn pijpkunsten een nog hardere lul. Ik kwam omhoog en gaf hem een tongzoen en liep naar het bed toe. Overal lagen van die prachtige rode satijnen lakens, dat gaf extra sfeer vond ik. Ik ging liggen en het stel kwam erbij, hij naast mij en zij op mij. We zoende en streelde elkaar, onze handen gleden over elkaar mooie lijf heen en ik voelde haar warme en snelle ademhaling op m’n huid. We rolde om waardoor ze onder mij kwam te liggen. Hij kwam achter mij op z’n knieën en zette mij goed neer, zodat ie me kon neuken. Hij stak zonder enige moeite z’n lekkere lul in me en werd meteen goed gevuld. Ik slaakte een kreun en terwijl ik achter me keek, ging mijn lange haar in één beweging mee, hij pakte mijn haar, maakte met zijn hand een soort staart en begon het tempo op te voeren. Ondertussen lag zij nog onder me en ze zoog en likte aan m’n tepels. We begonnen weer lekker te tongen met elkaar en bij elke stoot die hij achter mij maakte, kreunde ik. Hij pakte mij vast bij de heupen, maakte nog een paar harde stoten en vroeg of ik even om wilde draaien. Met m’n benen wijd en hoog in de lucht, lag hij op mij en begon weer flink te pompen. Mijn lange nagels diep in m’n gespierde kont kreunde ik hem toe. “Neuk me dan! Harder, ga zo door. Heerlijk hoe je me neukt!”

Opeens voelde ik een andere hand op m’n lijf, het kon niet van het stel zijn. Het was van een andere man ergens achter mij op het matras in de rode ruimte, die even aan me wilde voelen. Zijn hand ging over m’n arm naar m’n buik, vlug over m’n borst en langs m’n wang naar mijn haar, om vast naar z’n pik te gaan! “Kom eens met je gezicht” en hij legde zijn hand achter mijn hoofd en ik kwam omhoog terwijl hij in een andere pose ging staan. “Mond open” zei die en ik wist al wat er zou komen en hoopte op een hele lading zaad. Hij spoot z’n pik leeg op m’n gezicht en in m’n mond. De klodders zaad zaten overal, behalve in m’n oog. Dit had hij vaker gedaan, hij wist hoe hij z’n kanon moest legen. Het was onwijs geil en heerlijk. Nadat ik de laatste druppel er uit zoog maakte ik m’n gezicht schoon met m’n handen en likte het op….. De avond vloog voorbij in een geile nacht en het bleef niet alleen bij dit stel. Ik heb heerlijk genoten en een goede 1e indruk gekregen van hoe het er aan toe gaat. ’s Nachts terug in het hotel, op mijn kamer lag ik voldaan in bed en dacht ik nog even aan alle ontspannen, gezellige maar vooral dirty mensen. Dit ga ik vaker doen! Niet té vaak, want ’t moet wel speciaal blijven. Ik ben weer een tevreden men; mijn parenclub ervaring is eindelijk een feit!

Dikke kus, Nanda

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top