Skip to content

Momenteel actief

Neuken met neef Gerard
3.75/5 (4)

De familie waar ik in ben geboren is erg apart. Op zich heb ik niets met hen, ze doen allemaal van die maffe dingen, ik hoor daar liever niet bij. Het is een te lang verhaal om op in te gaan, maar laat ik het zo zeggen, ze zijn regelmatig met de politie in aanraking gekomen en dus blijf ik daar liever zo ver mogelijk bij vandaan. Behalve bij mijn neef Gerard.

Gerard en ik hadden een goede band, ik kon met hem lezen en schrijven. We dachten over haast alles hetzelfde en we konden heel erg veel met elkaar lachen, iets wat ik wel heel erg plezierig vond, aangezien er bij mij thuis niet zo heel erg veel gelachen werd. Op een mooie dag in Juni zijn Gerard en ik naar een film geweest en op een gegeven moment, toen we bij hem thuis de film nog een beetje aan het doornemen waren, viel het mij ineens op dat zijn ouders in geen velden of wegen te bekennen waren. Hij vertelde mij dat ze een weekend weg waren en ineens voelde ik iets in mij opwellen. Ik kon het niet goed plaatsen, maar toen ikde bobbel in zijn broek zag groeien en groeien, wist ik het.

We waren beiden geil. En dan ook nog eens op elkaar! Voordat we iets gingen doen, want ik voelde zijn hand al op mijn schouder liggen, wilde ik dat we er beiden even goed over na gingen denken, we waren tenslotte familie. Maar ook hadden we allebei al snel de conclusie getrokken er weinig van aan te trekken. We konden gewoon niet meer van elkaar afblijven en voor ik het wist, was hij mij aan het zoenen. En ja, ik zoende minstens zo vurig terug. Ik maakte al kussend zijn broek los en zat al snel met dep ik van mijn lieve neef te spelen. Ik haalde zijn ballen er ook gelijk uit en masseerde die dingen intens, hij veerde er zelfs een beetje van overeind. Ik ging naar achteren zitten, ontdeed mij van strak truitje en bh en begon hem af te zuigen. Zo nu en dan liet ik zijn lul uit mijn gulzige mond glijden en nam ik zijn paal tussen mijn tieten. Ik vind dat heerlijk, op zijn Russisch een pik nemen, geeft mij een gevoel van macht.

Ik stond snel op, trok mijn strakke spijkerbroek en slipje in razend tempo uit en ging op zijn schoot zitten. Ik dacht er ook helemaal niet bij na, nam ook geen condoom om veilig te vrijen, iets wat we achteraf beter wel hadden kunnen doen, aangezien ik zwanger raakte (een zwangerschap die snel ontdekt werd en niet door is gezet). Maar goed, ik bereed zijn dikke kloppende leuter en het voelde waanzinnig. Ik had veel spanning bij mij, had steeds het gevoel dat zijn ouders, mijn oom en tante, ieder moment binnen zouden kunnen komen. Door die spanning kwam ik al heel snel op zijn dikke lul klaar. Al rijdend voelde ik mijn orgasme door mijn lijf razen en stroomden mijn sappen over zijn lul en ballen heen. Mijn poesje werd daar natuurlijk ook strakker door, waardoor mijn neef Gerard ook niet lang meer door kon gaan. Ik wilde afstappen, maar hij hield mij vast, trok mij naar beneden en spoot zijn warme sperma diep in mijn buik. Het voelde lekker en ook heel fout, maar op dat moment had lekker de overhand. Die avond hebben we nog een paar keer met elkaar gespeeld en heeft hij mij dingen op seksueel gebied laten zien, die ik daarna nooit meer heb meegemaakt. Maar dat is misschien een verhaal voor een andere keer.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top