Skip to content

Momenteel actief

De fotografe
4.69/5 (16)

Mijn naam is Dione, als alleenstaande moeder voorzie ik in mijn onderhoud als fotograaf. Ik huur een fotostudio op de onderetage van een winkelpand. Ik ben net de 40jaar geworden, ben behoorlijk slank met een bos krullend blond haar en een lijf om van te smullen. Mijn bovenbuurman in het studiopand, Hans, komt regelmatig bij me op bezoek om te kletsen en koffie of een glaasje wijn te drinken. Laatst belde hij met de mededeling dat hij weer eens even langs wilde komen. Ik had die morgen twee fotoshoots gehad in de studio. Een portretsessie en een shoot die wat spannender was, een productshoot voor een online seksshop. En dat was nog te zien in de studio. Allerlei speeltjes en hulpmiddelen die ik had gefotografeerd lagen nog op de sofa langs de wand.. Dildo’s, vibrators, handboeien e.d. Nadat ik Hans had binnengelaten stelde ik voor wat te drinken, want daar was ik wel aan toe. We zijn allebei liefhebbers van een goede wijn en niet veel later stond de fles geflankeerd door twee gevulde glazen op het bijzettafeltje. Laten we het ons gemakkelijk maken, zei ik en liep naar de sofa. We legden de spullen aan de kant, gingen lekker onderuit zitten, babbelden wat en genoten van ons drankje. Maar van de wijn die rijkelijk vloeide werden we langzamerhand allebei een beetje tipsy. “Weet je,” zei ik, “van zo’n shoot als vandaag wordt ik zelf ook altijd wel een beetje geil.

Ik maak de foto’s voor een ander, maar eigenlijk heb ik voor mezelf nog nooit zo’n shoot gedaan.” “Als ik dat nou eens voor jou doe?” zei Hans. Ik keek hem quasi verbaasd aan en deed of ik moest nadenken. “Zou je dat willen?” vroeg ik. En meteen er achter aan: “Alleen een lingerieshoot dan, en verder niks hoor.” Ik stond op en draaide de deur van de studio op slot om vervolgens naar een kast te lopen die vol lag met sexy outfits. Ik haalde er wat kleding uit en verdween achter een kamerscherm. Een voor een zag Hans dat er kledingstukken over het scherm werden gehangen. Mijn shirtje, spijkerbroek, bh en ook mijn slipje. Een minuut of wat later kwam ik, ietwat opgewonden, achter het scherm vandaan. En van wat Hans toen zag deed zijn bloeddruk spontaan stijgen. Ik had een doorzichtige zwarte babydoll aan met daaronder een zwart kanten stringetje, en netkousen. Mijn bh had ik uit gelaten. Het geheel werd vervolmaakt met een paar zwarte, naaldhakken. “Nog even mijn make-up wat aanzetten en dan ben ik klaar,” zei ik terwijl ik voor de spiegel ging staan. “Wat een heerlijk gezicht, je bent totaal veranderd,” zei Hans en ik zag dat zijn broek strakker ging zitten in zijn kruis. De spotjes, de camera, de flitsers en de flitsschermen stonden nog altijd klaar. Ik liep langs hem heen en ging op de sofa zitten. Meteen al als een professioneel model zat ik in een sexy houding. “Begin maar, ik beweeg wel en jij hoeft alleen maar te schieten, alles staat goed ingesteld,” zei ik. Ik weet niet hoeveel foto’s Hans gemaakt had maar na een half uur dacht hij dat het er inmiddels wel genoeg waren. Tussendoor genoten we nog steeds van de wijn.

We kwamen meer en meer onder invloed. “We doen nog een korte sessie,” stelde ik voor, “eentje waarbij ik net doe of ik voor je strip.” Ik stond op en met mijn rug naar hem toe liet ik de spaghettibandjes van mijn babydoll over mijn schouders zakken, trok langzaam het hele niemendalletje naar beneden en liet het op de grond vallen. Een geheel onblote rug en nog slechts een sexy slipje over mijn schaamstreek bleef over. Nog steeds met de rug naar hem toe stond ik een beetje te dansen en stukje bij beetje draaide ik me om, mijn handen over mijn blote borsten. “Wil je wat meer zien,” vroeg ik. “Ja wat dacht je dan Dione, … natuurlijk,” zei hij. En zonder te aarzelen haalde ik mijn handen van mijn strakke tieten. “Wat een prachtig heuvellandschap,” zei hij. Hij had het druk met het bewonderen van mijn lichaam maar vergat gelukkig niet de nodige plaatjes te schieten. Ik keek naar zijn broek en zag dat er inmiddels een enorme bobbel was ontstaan. “Raak je al een beetje opgewonden schat,” plaagde ik terwijl ik naar hem toe liep. Voor hij het wist had ik mijn hand in zijn kruis zitten. “Ik denk dat het tijd wordt om hem een beetje lucht te geven,” zei ik terwijl ik zijn rits opende en zijn pik de vrijheid gaf. “Wat een lekker ding is dat,” zei ik. Kom bij me op de sofa zitten.“

“Dat is meer dan ik had verwacht. Alleen een fotoshoot had je gezegd, maar dit vind ik ook prima,” zei hij. Ik had mijn hand om zijn pik gelegd en begon hem langzaam te masseren. “Je moet weten dat ik altijd geil word van een fotoshoot als deze, en nu ik zelf de hoofdrol kan spelen, helemaal. Mijn kutje staat in lichterlaaie en ik heb nu echt zin in een potje ongeremde seks met jou.” Zijn shirt had ik inmiddels uitgetrokken en ook zijn spijker- en onderbroek lagen al snel voor zijn voeten. Ik masseerde zijn pik en zijn kloten terwijl ik me voorover bukte. Met mijn tong maakte ik cirkeltjes rond zijn eikel. Langzaam zakte mijn mond over zijn harde lul en ik begon hem te pijpen. Met lange halen neukte ik zijn staaf met mijn mond en steeds dieper zakte ik er over heen. “Vind je het lekker,” grapte ik. “Volgens mij is het nu tijd om verder te gaan.” Ik trok mijn string naar beneden en zo had hij zicht op mijn heerlijke kutje. Een paar donkere schaamlippen en met daartussen een klitje dat al behoorlijk opgezwollen was. Ik trok mijn schaamlippen uit elkaar en zei: “Kom lik me eens lekker.” Hij begroef zijn gezicht tussen mijn benen en begon me te likken. Ik kreunde. Hij zoog aan mijn intieme knopje en likte langs mijn schaamlippen. Lange halen, af en toe stak hij zijn tong in mijn neukholletje. Ik kreunde, kermde en draaide langzaam met mijn onderlichaam. Ik was klaar voor het echte werk, ging op mijn rug liggen en trok ik mijn benen uit elkaar. “Kom maar op,” zei ik terwijl hij zijn pik voor mijn schede plaatste. Ik was zeiknat dus met gemak plantte hij zijn pik in mijn smachtende grotopening. “Aaahhh… oh jaaahhhh,” kermde ik, dit wil ik, neuk me.” En terwijl ik dat zei begon ik ook als een wilde mijn onderlichaam op en neer te bewegen.

Keer op keer stak hij zijn pik diep in mijn hete kutje. Hij werd er helemaal gek van en wilde meer. Hij trok zijn pik uit mijn natte kutje en draaide me om. Daarna trok hij mijn kontje omhoog zodat ik op knieën en handen op de bank zat. Opnieuw ramde hij zijn pik in mijn schacht, maar nu achterlangs. Zijn ballen kletsten tegen mijn billen bij iedere stoot. Wat was dit gotver geil… elke stoot beantwoordde ik door mijn kontje naar achteren te duwen. Om de paar minuten veranderden we een beetje van houding. Elk standje dat mogelijk was probeerden we uit en het ging als vanzelf. Eigenlijk stond hij bijna op spuiten, maar hij wilde blijkbaar nog langer van me genieten. Hij trok zijn lul uit mijn soppende spleetje en nam een slok wijn. En ook ik had wel zin in een slokje. Even een korte pauze, dat hadden we wel verdiend. Maar terwijl we daar zaten met die borrel kon hij het toch niet laten mijn lekkere spleetje een beetje masseren. Langs mijn schaamlippen, over mijn genotsknopje en zo nu en dan een vinger naar binnen. Ik genoot er van. Twee vingers dan maar… bleek nog lekkerder te zijn. Hij ging er wat makkelijker voor zitten, op zijn knieën tussen mijn benen die hij ver uit elkaar duwde en bleef me maar vingeren. Mijn natte kutje kon het hebben… langzaam op en neer en een beetje draaiend met zijn hand. Voorzichtig schoof hij ook zijn duim over mijn klitje. Ik leunde achterover en liet het over me heen komen. Zachtjes pompte hij door. Langzaam aan steeds verder naar binnen. Ik genoot er van omdat ik me volledig ontspande maar werd er ondertussen gillend gek van… Ooohhh jaaahhhh… ik kom ik… koohom… aahhh… Ik voelde mijn kutje en onderlijf verkrampen. Dat was het teken voor mij om met een ruk zijn vingers uit mijn schede te trekken. Op dat ogenblik bereikte ik mijn orgasme. Kermend en met mijn ogen draaiend spoot er een enorme straal vocht naar buiten, en nog een en nog een. Bibberend en naschokkend viel ik achterover op de sofa. Ik had in tijden niet zo’n orgasme gehad.

Hans zijn pik torende nog fier omhoog en zijn balzak stond op springen. Hij zou en moest zijn zaad lozen. Hij kwam naast me zitten, streelde me en zei: “Zullen we het nog een keer doen en het afmaken voor vandaag?” En alsof het voor de eerste keer was bood ik spontaan mijn kutje aan door het ver open te trekken. “Kom maar, mijn grotje is geopend.” Hans vroeg me om op mijn knieën voor de bank te gaan zitten zodat hij me achterlangs kon neuken. Hij plaatste mijn pik tegen mijn kutje en duwde hem er langzaam in. Meteen beantwoorde ik zijn actie door mijn heerlijke kontje naar achteren te duwen waardoor hij er, onbedoeld, veel verder in schoot dan ik verwachtte. Oh jaah… neuk mijn kutje… neuk me… neuk me… Zijn fallus zat er tot zijn zak in en hij neukte me als een bezetene. Hans trok me aan mijn heupen over zijn pik en bij iedere stoot duwde ik mijn kont naar achteren en ontving hem met zijn volle lengte. Mijn ballen stonden zo wat op klappen. Nog een keer stootte hij hem diep naar binnen om hem er vervolgens uit te trekken. Nog een paar lekkere diepe stoten en dan wilde hij zijn sperma lozen. Hij haalde hem uit mijn warme grotje en liet me op mijn knieën voor hem zitten. “Maak het nou maar af,” zei hij terwijl hij zijn lul aanbood. Onmiddellijk pakte ik zijn balzak en opende mijn mond en schoof die over zijn. Eerst een klein stukje, toen steeds dieper. Met lange halen pijpte ik zijn op spuiten staande pik. Hij pakte mijn hoofd en duwde me naar zich toe waardoor zijn eikel bijna in mijn keel schoot. Hij trok hem er uit en herhaalde dat nog enkele keren. Met betraande ogen en uitgelopen mascara keek ik naar hem omhoog, bijna smekend, smekend naar zijn sperma. Hij pakte zijn pik vast en begon er aan te sjorren. Mijn geopende mond en gulzige tong smeekten om zijn zaad. Nog even… en toen…. enkele ferme stralen wit vocht spoten in mijn gezicht en mond. Van mijn mond dropen de dikke druppels omlaag. Met mijn hand veegde ik ze naar mijn mond en slikte ze in. Hij hielp me overeind en allebei voldaan en ietwat vermoeid van de heftige vrijpartij vielen we op de sofa en genoten van de laatste slokken wijn uit de fles. “Ik was het oorspronkelijk echt niet van plan,” zei ik giechelend. “Maar ik heb geen spijt, dit was zo geil en lekker. Dit wil ik binnenkort nog wel eens doen. Wat jij?” Hans beaamde het en beloofde snel weer langs te zullen komen om deze geweldige middag een vervolg te geven. We kleedden ons aan en na een laatste knuffel liep Hans, alsof er niets gebeurd was, de studio uit. “

Een week later stuurde ik Hans een appje. Hallo lieverd, hoe is het. Ik heb een probleempje. Heb vanmorgen weer een hoop spullen binnen gekregen om te fotograferen. De klus is klaar maar heel de studio staat vol met speelgoed, het is zo veel en morgenochtend moet de studio opgeruimd zijn voor een nieuwe opdracht. Kan je tegen een uur of 4 langskomen om mee te helpen met opruimen? Hans belde me terug en beloofde me er te zijn. Klokslag 4 uur stapte hij binnen en inderdaad, er lagen een hoop spullen van die seksshop overal in de studio. Hij gaf me een dikke zoen en maakte meteen aanstalten om te gaan opruimen. “Ik heb het helemaal gehad,” zei ik. “Ik loop al de hele dag te draven door de studio, het wordt tijd dat ik even rust neem.” De daad bij het woord voegend ging ik op de sofa zitten en trok mijn laarzen uit. “Ik moet even wat lucht hebben daarna kun je me helpen met het ordenen van de chaos.” Na een half uurtje was de klus eigenlijk wel geklaard en de gebruikelijke fles wijn kwam weer tevoorschijn. “Ik heb zo gebuffeld vandaag,” zei ik na even gezeten te hebben. Ik zou best een schoudermassage kunnen gebruiken. Wil je zo lief zijn?” Ik draaide me om met mijn rug naar hem toe. “Natuurlijk, Dione,” was zijn antwoord, “als dat alles is.” Hij legde zijn handen op mijn schouders en begon zachtjes mijn schouder en nek te masseren. “Lekker zo?” vroeg hij na een paar minuten. “Aha”… was mijn enige antwoord. Zachtjes kneedde hij door. “Ik kan er beter bij als je je shirtje even uit trekt, dan doe ik je rug ook even.” Twee tellen later lag het shirtje al op de grond en was ik alleen nog gekleed in mijn leren rokje en sexy kanten bh-tje en netkousen. “Als je nu even op dat vloerkleed gaat liggen, gaat het allemaal nog wat makkelijker.” Ik stond op, ging liggen en legde mijn hoofd op een van de kussens van die ik had meegenomen van de sofa. Op zijn knieën zittend naast me masseerde hij mijn rug en, omdat het in de weg zat, maakte hij mijn bh-sluiting los. Ik zei niets en liet hem zijn gang gaan. “Ik doe ook even je onderrug… toch maar even dat ritsje van dat rokje opentrekken.” Daarna ging hij van mijn schouders, via mijn ruggengraat naar de onderrug liet hij schalks zijn handen naar mijn billen glijden. En natuurlijk liet hij zijn handen daar wat langer stilhouden dan op mijn schouders.

Ik lag helemaal te zwijmelen van de aandacht die ik kreeg. En ook Hans werd er best wel weer geil van. “Welke vent zou niet geil worden van zo’n stuk, hé Dione,” zei hij. “Niet om het een of ander, maar die laatste kledingstukjes kunnen wat mij betreft ook wel uit.” En zonder op mijn goedkeuring te wachten trok hij mijn rokje, samen met mijn slipje, naar beneden en stripte de kousen van mijn lange benen zodat hij even later aankeek tegen mijn goddelijke naakte lijf. Hij hervatte de massage nu hij overal ongeremd bij kon. Natuurlijk liet hij zijn hand, als die in de buurt van mijn billen was, zo nu en dan tussen mijn dijen glijden. Ik was nu wel heel erg ontspannen, ik moest zelfs oppassen dat ik niet in slaap zou vallen. Steeds vaker masseerde hij mijn billen en vooral, juist ja, dat lekkere warme spleetje. “Klojo,” zei ik, “ik vroeg om een massage en nu zit je me op te geilen van jewelste.” Quasi onschuldig zei hij: “Oh… sorry, dat was helemaal niet mijn bedoeling.” Ik moest er om lachen en draaide me op mijn zij naar hem toe en vertoonden mijn heerlijke tieten en geschoren kutje zich. “Wat ben je nou helemaal van plan?” vroeg ik. “Dat is vragen naar de bekende weg, Dione,” zei hij. “Volgens mij belde je me echt niet om alleen te komen opruimen, want het was in no-time gefixed.” Ik moest mijn gezicht strak houden om niet te lachen, maar een glimlach kon ik niet onderdrukken. “Liefje… ik had je toch beloofd dat ons eerste avontuurtje een vervolg zou hebben. Alleen moest ik even een manier bedenken om je hier naar toe te lokken. En is het gelukt of niet? Ik wil gewoon weer even lekker met je vrijen na een lange werkdag.” En terwijl ik dat zei opende ik mijn benen en toonde hem mijn begeerlijke kutje. In een split of a second had ook hij zijn kleren uit en ging naast me liggen. Van al dat geilen het afgelopen half uur was zijn pik al flink gegroeid en was mijn eerste reactie om hem even flink beet te pakken. Ik masseerde hem zoals hij dat met mijn rug had gedaan. We kropen dichter tegen elkaar aan en terwijl ik hem op een heerlijke manier lag af te trekken vingerde hij mijn natte kutje. Oh ja, wat is dit lekker… mijn kutje is zo gevoelig geworden. Ga door… En niet alleen gevoelig, want ondertussen was ik ook flink nat geworden. En even daarna: “Ik wil je pik in mijn smachtende spleetje voelen. Neuk me, neuk me dan.” Hans liet er geen gras over groeien en perste zijn lul tussen mijn kletsnatte schaamlippen. Een flinke stoot en hij zat meteen diep in me. Dit was wel heel lekker. Ik liet me ook niet onbetuigd en ontving iedere stoot met een tegenbeweging. Minutenlang pompte hij bij me naar binnen.

Plotseling hoorden we: “Hallo mam, ben je hier?” Potverdorie, we hadden vergeten de deur op slot te doen en ineens stond mijn 23 jarige dochter, Amber, midden in de studio. Om ons zelf te bedekken was het te laat en om nu te zeggen ‘het is niet wat je denkt’… was zeer ongeloofwaardig. Ze deed de deur dicht, en, snugger als ze was, deed ze hem op slot. “Jezus, mam, lig je hier met Hans in de studio te neuken?” “Liefje, het is precies wat je denkt, want daar had ik echt zin in.” Amber liep naar de sofa en ging zitten terwijl wij aanstalten maakten om op te staan. Doe geen moeite, zei ze ik heb het nou toch al gezien. Om nou te zeggen dat ze geschrokken was, het was niet te merken en anders kon ze het goed verbergen. “Zeg mam, wat is dat kutje van jou sappig, hoe heb je dat in vredesnaam gedaan?” was haar directe reactie. Een beetje onwennig vertelde ik dat Hans daarvoor verantwoordelijk was. “En waren jullie nu van plan te stoppen?” “Ik vind het best spannend om even te kijken. Ga maar gewoon door, misschien kan ik er wat van leren, jullie hoeven je voor mij niet in te houden.” Onvoorstelbaar, het leek haar op te winden. Hans en ik keken elkaar aan. En zonder te blikken of te blozen ging ik op mijn knieën zitten en pakte zijn pik. “Zal ik hem dan maar weer even lekker pijpen?” zei ik en de daad bij het woord voegend schoof ik mijn sensuele lippen over zijn halfslappe fallus. En terwijl zijn pik heerlijk werd bewerkt zag ik dat Amber de rits van haar rokje had geopend en een hand in haar slipje had gestoken. Hans ging naast haar op de bank zitten met mij nog steeds tussen zijn benen terwijl ik hem gretig met mijn mond bewerkte.

Amber’s hand ging naar mijn hoofd en streek de haren uit mijn gezicht. “Stop eens mam,” zei ze tegen me. Ik liet de pik uit mijn mond glippen en een ogenblik later sloot ze haar hand om Hans zijn pik en begon die zachtjes af te trekken terwijl haar andere hand nog in haar slipje zat. “Je denkt toch niet dat je die lekkere lul alleen maar voor jezelf kunt reserveren. Nu ik hem gezien heb, wil ik hem ook wel eens voelen. “Doe maar liefje.” Ik legde mijn handen op de benen van Amber, trok langzaam haar rokje naar beneden en vroeg haar haar shirtje uit te trekken. Ze gehoorzaamde en even later zat ook zij bijna naakt naast Hans. Wat een prachtige stevige tieten had ze. Ik ging verder en trok haar laarzen uit en als laatste het slipje. Een heerlijk strak kutje lonkte naar me. Amber ging op haar knieën op de sofa naast Hans zitten en masseerde nog steeds zijn knots. Langzaam bukte ze voorover en maakte aanstalten om hem ook te pijpen. Haar lippen sloten om zijn eikel en langzaam bewoog ze haar hoofd op en neer. 23 jaar pas, maar ze deed het als een volleerde nymfomane. Ondertussen bracht ik mijn al iets geslonken kutje weer in stemming. “Stop eens Amber, nu ben ik weer aan de beurt. Ik wil Hans zijn pik weer even in mijn kutje voelen.” Amber maakte plaats en ik ging achterstevoren op Hans zijn schoot zitten. Ik plaatste mijn neukopening boven zijn pik, liet me langzaam zakken en liet zijn staaf in mijn spleetje verdwijnen. Ik neukte hem, hij niet mij. Hans vroeg Amber om zich om te draaien met haar kontje naar hem toe zodat hij zicht zou hebben op haar gleufje. En terwijl hij mij neukte begon hij langzaam haar billen te strelen. Ook ging hij met zijn met zijn hand af en toe onderlangs over haar strakke kutje. Hij streek met een vingertop tussen haar lipjes om te zien wat haar reactie was.

Ze liet het toe. Eerst wilde Hans dat ze lekker nat werd, want dat jonge kutje van haar, daar had hij zo dadelijk vast ook wel zin in. Hij masseerde haar schaamlippen en klitje en liet een vinger in haar gleufje glijden. Langzaam neukte hij mij en ondertussen kromde hij zijn vinger in het neukholletje van Amber om haar nog geiler te maken. Ik zag het aan en neukte stevig door. Hij liet mij echter nog maar even mijn gang gaan voor hij me met zachte dwang van zijn pik duwde. Nu richtte hij zijn aandacht op mijn jonge dochter. Hij liet haar achterover op de bank zitten, spreidde haar benen en begon het heerlijke kutje te beffen, net zo lang tot ze echt geil en goed nat was. ”Help je me even Dione?” zei hij terwijl ik zijn pik voor de geschoren gleuf van Amber plaatste. Hij duwde hem tussen de schaamlippen en stukje bij beetje zonk zijn lul dieper in het strakke kutje om uiteindelijk helemaal in haar jonge lijf te verdwijnen. Langzaamaan maakte hij zijn bewegingen heftiger en neukte haar volop. Ze steunde en kermde en ik zag dat ze vol overtuiging lag te genieten. Vijf minuten lang pompte Hans in haar jonge kutje en ik merkte dat ze bijna aan haar eerste orgasme toe was. Hij ramde hem nu echt naar binnen en ik zag aan haar gezicht dat ze begon te verkrampen. Ze slaakte een kreet en begon te schudden. Ze was voor de eerste keer door Hans klaar geneukt. Ik ging naast haar zitten en streelde haar lijf. Ze moest er even van bijkomen.

Wat een heerlijke aanblik was dat, een bloedmooie klaargekomen twintiger. Nu begon Amber mij te strelen. En daar bleef het niet bij. We kusten elkaars nek, gezicht en even later zaten we echt stevig te tongen. Ik boog loom achterover en liet me door mijn dochter verwennen. Haar lippen vonden mij tepels en ze zoog er aan om vervolgens al kussend af te dalen tot tussen mijn benen. Ze zoog aan mijn clitoris, likte mijn schaamlippen en liet een vinger op en neer glijden in mijn vochtige gleuf. Inmiddels was ze op haar knieën voor de sofa gaan zitten tussen mijn wijd gespreide benen. Haar kontje omhoog en uitdagend draaiend. Hans zag dat en dacht ‘Ik ben gek als ik daar dan geen gebruik van maak.’ Hij zou en moest dat kutje weer neuken. Hij plaatste zijn pik tegen haar lipjes en duwde er zachtjes tegen aan. Ook nu verdween de eikel weer makkelijk naar binnen. Langzaam op en neer, behoedzaam en niet te veel ineens. Amber ontspande zich terwijl ze nog steeds mijn kutje aan het beffen was. Steeds verder duwde hij zijn pik naar binnen en begon het tempo op te voeren. Al beffend hoorde ik haar tussen mijn benen kreunen en bij iedere stoot kwam er wat meer geluid. Maar in het blonde kutje van mij had Hans ook wel zin.

Hij vroeg me op te staan en zei tegen Amber dat ze voorover moest leunen over de sofa. Mij liet hij over haar heen liggen en voorover bukken met gespreide benen. Twee konten en kutjes lagen opgestapeld voor hem. Daar kon hij wel wat mee. Hij ging achter ons staan en duwde zijn pik achterlangs als eerste in mijn kutje. Na een paar flinke stoten ging hij er uit en een etage lager bij het natte spleetje van Amber naar binnen. Om en om neukte hij ons heerlijke sappige spleetjes. Wat waren we nat en wat waren we lekker. Zo zat hij in het kutje van Amber, even pompen, dan er uit… dan plaatste hij zijn lul voor mijn kutje. Met één stoot plantte hij de hele lengte naar binnen. Ik slaakte een kreet en verstijfde maar dat weerhield hem er niet van om er stevig op los te neuken. Op iedere beweging reageerde ik heftig en leunde zwaar op en lichaam van Amber onder me. Hij trok zijn pik er uit en daalde weer af, een etage lager. Het kutje van Amber, het kutje van mij, nog even flink doorrammen… en dat gaf resultaat. Terwijl hij mijn kutje teisterde begon ik te kreunen: Oooohhh jaaahhh, ik kohommm…. Aaaahhhh… Schokkend liet ik mijn kutsappen lopen. Vooruit dan maar, ook Amber nog maar even. Hij prikte zijn pik vervolgens in het grotje van Amber en gaf ook haar de volle laag tot ze het niet meer hield. Allebei hadden we ons orgasme gehad en waren aan onze trekken gekomen. Alleen Hans moest nog even zijn lading kwijt. Hij ging op de bank zitten en leunde achterover. Allebei begrepen we meteen wat de bedoeling was. We gingen voor hem zitten en om de beurt begonnen we hem te pijpen. Terwijl ik hem pijpte, masseerde Amber zijn ballen. Tot hij op een gegeven ogenblik toch ook het zaad voelde stromen. Hij stond op en rukte aan zijn op springen staande paal. We zaten voor hem op de grond, omhoog kijkend met zaadvragende ogen. Nog even en…. ferme stralen sperma spoten uit zijn pik. Hans probeerde het eerlijk te verdelen over de twee smoeltjes voor hem. Allebei kregen we een deel van zijn lading. Daarna plofte hij op de bank en zag hoe we elkaars gezicht aflikten en ons te goed deden aan zijn sperma. Nog even chillen… een wijntje en voldaan weer in de kleren.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top