Skip to content

Momenteel actief

anne, inge en marco
4.2/5 (5)

Joanna en frank gingen samen met hun vrienden, Alice en Nick; een weekje op vakantie naar de zon. ze keken er al lang naar uit en eindelijk was het zover. al de spullen waren gepakt en mooi op stipt stonden Joanna en frank bij Alice en Nick voor de deur met de auto. een dag later stonden ze bij hun huurhuisje, lekker afgelegen in de duinen met een mooi terrasje en een prachtig zonnetje. een eindje van hun huisje lag een rustig strandje en de zee. Ze besloten hun eerste avond daar goed in te zetten en er iets fijns van te maken. ze hadden allerlei lekkers gekocht en hadden voldoende drank ingedaan. Nadat ze gegeten hadden, haalden ze spelletjes boven en begonnen zich te amuseren. Het was een soort kaartenspel waarbij een bepaald soort kaart steeds een bepaald soort opdracht inhield. naargelang de avond vorderde werd er meer en meer gedronken en werden de opdrachten die werden bedacht steeds pikanter. Joanna en Alice hadden zich voor de avond mooi aangedaan, maar veel hadden ze nu al niet meer aan. de ophoudende nylons en de string en bh hadden het nog uitgehouden, maar voor de rest waren de mannen er al in geslaagd ze alles uit te laten doen. de volgende kaart werd getrokken en de mannen besloten dat de vrouwen elkaar verder moesten uitkleden op het ritme van wat er op de radio gedraaid werd. sexy begonnen de dames voor hen te dansen en langzaam en sensueel elkaar uit te kleden. ze kregen de tieten te zien en zagen hoe stijf de tepels waren. Joanna streelde Alice borsten, kneedde ze lekker en begon eraan te likken en te zuigen. ze deed haar slipje uit en begon haar plagend te strelen en plots liet ze een vingertje naar binnen glippen. Alice adem stokte even en ze begon zacht te kreunen. Joanna deed er nog een vingertje bij en begon haar lekker te vingeren. ze ging op haar knieën zitten voor Alice en begon haar kutje met haar tong te likken. lekker zacht, lekker nat. de mannen keken hun ogen uit en begonnen zich lekker te trekken. Alice trok Joanna terug recht en duwde haar in de zetel.

Ze kwam over haar zitten en begon haar tieten te masseren. wat waren ze lekker stevig! ook haar hand ging alsmaar meer naar onder en uiteindelijk begon ze Joanna te vingeren. beide meisjes keken even opzij en zagen hoe de jongens op hen zaten te geilen. ze stonden op en gingen naar hen toe. zachtjes kleedden ze hen uit en begonnen hen overal te strelen en kusjes te geven. terwijl de mannen hun handen overal over hun vriendin lichaam lieten gaan, begonnen de meisjes hen te trekken en hun balletjes te masseren. ze lieten zich op hun knieën zakken en begonnen hen te pijpen. de mannen kreunden en lieten alles lekker toe. frank vroeg Nick of hij ‘t erg zou vinden moesten de vrouwen eventjes van plaats ruilen. met geile ogen keek ie naar Alice en hoopte dat ze hem zou komen pijpen.. Nick bleek er niets op tegen te hebben en de dames wisselden van plaats. Alice kwam op franks schoot zitten en kuste hem intens, een lekker lange tongkus. ook Joanna was bij Nick gekropen en kuste hem terwijl ze haar hand op verkenning liet gaan. de vrouwen deden hun uiterste best de andere man te verwennen. Alice nam franks hand en leidde hem naar haar natte kut. ze fluisterde in z’n oor dat ze zo’n zin had om gevingerd te worden door hem. met geile ogen keken ze elkaar aan en genoten van elke aanraking.

Joanna was ondertussen al begonnen met Nick te neuken. ze zat bovenop hem en bereed hem lekker hevig, haar borsten gingen op en neer. Alice ging achter Joanna staan en legde haar handen om haar borsten, begon haar nek te kussen en smeekte frank haar op z’n hondjes te nemen. frank kwam achter haar staan en drong binnen in haar drupnatte kut. met zijn ene hand streelde hij Alice, met de andere Joanna. het huis werd gevuld met lekker gekreun en bijna tegelijkertijd kwamen frank en Nick klaar.
het besloot nog een fijne vakantie te worden. nog 5 nachten te gaan en wees maar zeker dat iedereen zin had om elke avond fijn te vullen.. en er waren nog veel plekjes die ze konden bezoeken:)

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top