Skip to content

Momenteel actief

De twee zussen deel 5
4.63/5 (19)

Het saunabezoek. Mijn naam is, zoals jullie uit de vorige afleveringen weten, Rietje, ik zie er best goed uit voor een getrouwde vrouw, redelijk slank, blond half lang haar, blauwe ogen, bril, rond de 170 cm, 65 kg, stevige borsten, ben getrouwd en woon in het zuiden van het land. Mijn zus Gabi is twee jaar jonger dan ik, woont in de buurt van Breda en is single. Dat we zussen zijn is duidelijk als je ons ziet, sommigen houden ons zelfs voor een tweeling. Van jongs af aan zijn wij “close” met elkaar, maar mede door de afstand hebben we tegenwoordig het meeste contact via telefoon en “skype”. Ik had al een tijdje na ons uitstapje in Amsterdam (deel 4) niets van haar gehoord dus belde ik haar op en nodigde haar uit om met mijn man en mij naar de sauna te gaan. Ze was al weer een tijd lang single en wilde er wel eens uit. En zo haalden we Gabi het eerstvolgende weekend op aan het station en rond 18 u 30 waren we bij de plaatselijke sauna. Hans kon bij het omkleden zijn ogen goed de kost geven want het was al weer een tijd geleden dat hij het aantrekkelijke lichaam van mijn zusje naakt had gezien. Ze is slank en had, net als ik, kleine maar wel lekkere stevige borsten met keiharde tepels. Na de douche en het voetenbad liet Hans ons even alleen om zelf in een sauna plaats te nemen. Hij dacht zeker, laat die twee zussen eerst onderling maar verhalen uitwisselen, dan kom ik straks vanzelf wel aan de beurt, maar al snel kwamen wij ook de sauna binnen. Na de eerste saunagang namen we plaats op het buitenterras om wat te drinken. Gabi ging wat te drinken halen en toen ze vertrokken was vertelde ik Hans dat ze al een hele tijd geen seks meer gehad had. “Ze denkt nog altijd met veel plezier terug aan haar vakantie met ons (deel 2), waar jij heerlijk met haar en mij neukte.” “Ze zou het nog wel weer eens willen herhalen,” zei ik. “Daar werk ik met alle plezier aan mee,” zei Hans, maar hij stopte met praten want daar kwam Gabi al weer aan met de drankjes.

De volgende saunagang deed ik samen met Hans en ging Gabi haar eigen weg. Terwijl we rondjes draaiden in de whirlpool kreeg Hans het al Spaans benauwd toen ik met mijn hand over zijn kruis gleed. “Nou, nou” zei hij, “je laat er geen gras over groeien.” En jij dan,” zei ik. ”Zo te voelen heb jij er ook wel zin in, je pik is nauwelijks in bedwang te houden.” “Ja, ik zat net te denken hoe het zou zijn, hier in het bubbelbad met ons drieën.” Daarna streelde hij mij en we begonnen heftig te zoenen. We waren immers toch alleen in de whirlpool. Althans dat dachten we, want daar kwam Gabi weer aan. “Hmm, hmm, ja, ja, en ik dan,” zei ze. “We hadden het net over je, wil je meedoen? kom maar tussen ons in zitten,” zei Hans meteen. Hij begon haar te strelen over haar borsten en kuste haar op de mond. Ze beantwoorde zijn kus door hem heerlijk te tongen. Hij liet, in het bruisende water, zijn hand naar haar kruis glijden, begon haar heerlijke kale kutje te strelen en stopte een vinger in haar grotje om daar het strelen voort te zetten. Gabi, die haar ene hand om Hans zijn pik legde, gleed met haar andere hand naar mijn kutje . “Oooooo, wat is dit heerlijk,” moedigde ik haar aan. Na een paar minuten hoorde we andere gasten aan komen dus gingen we weer gewoon naast elkaar zitten. Toen Hans zijn jonge heer weer tot rust was gekomen besloten we om de Finse cabine in te gaan. Na enkele minuten begon Hans mijn schouders te masseren. Het was duidelijk voor Gabi dat ik er van genoot. “Wil je dat zo ook even bij mij doen?” zei ze. “Ik heb een beter idee, als je het goed vindt,” zei ik. “We doen nog een saunagang en gaan daarna naar huis.” “We zetten de verwarming wat hoger, kleden ons dan uit en gaan elkaar om beurten een heerlijke massage geven.” En zo vertrokken we een kleine drie kwartier later naar onze woning.

Eenmaal binnen maakten we ruimte in de huiskamer bij de open haard die al snel heerlijk stond te branden. “Zo,” zei Hans, “nu is de kamer ook op saunatemperatuur.” Hij haalde van boven een matras en legde dat voor de haard. Ik had een paar kaarsen aangedaan voor de sfeer. Nadat we een glaasje wijn hadden gedronken zei Hans: “Laten we maar beginnen.” Nadat we ons ontdaan hadden van onze kleren werd Gabi als eerste met haar buik op het matras gelegd en gemasseerd door ons beiden. Geen plekje werd overgeslagen. Ik deed haar rug en hals en Hans haar benen, billen en af en toe streelde hij ook over haar schaamlipjes. Gabi apprecieerde dit erg want we hoorden haar goedkeurende geluidjes maken. Bij gelegenheid kuste Hans en ik elkaar hartstochtelijk. Het was voor Gabi blijkbaar lang geleden dat ze zo heerlijk verwend was. “Draai je maar eens om,” zei Hans tegen haar, “dan kunnen we je voorkant ook even verwennen.” Gabi draaide zich om, Hans streelde haar bovenbenen en ik begon haar heerlijke kleine borsten te verwennen. Ik vergat haar buik en armen natuurlijk niet, maar ik was toch wel het grootste gedeelte van de tijd bezig met haar borsten. Ik kneedde de ene tepel met mijn hand en nam de andere in mijn mond. Ik likte en zoog er heerlijk op los. Ook Hans wist wel welke plekjes hij het liefste tussen zijn vingers nam, want hij had Gabi’s klitje uit haar schuilplaats gehaald en masseerde dat volop. Nadat hij haar lipjes kletsnat had gemaakt, spreidde hij haar benen om haar heerlijk te likken. Ik weet uit ervaring dat hij wel weet hoe hij een vrouw met zijn tong moet verwennen. Ze genoot met volle teugen. Nu was ik aan de beurt om op het matras te gaan liggen.

Nu hadden wij dit samen wel vaker gedaan, maar deze keer genoot ik als nooit te voren. Ik was vaak genoeg gemasseerd, gelikt en geneukt door Hans voor de open haard, maar nog nooit met de assistentie van mijn zusje. Hans zag hoe Gabi mijn klitje verwende met haar tong en hij bracht zijn immens stijve lul naar mijn mond. Ik nam de eikel in mijn mond en begon er heftig aan te zuigen en te likken. Hans moest alle zeilen bijzetten om niet meteen van dit geile avontuur klaar te komen. Nadat ik hem enige minuten gepijpt had ging hij achter Gabi zitten. Na de laatste ontmoeting had hij er dikwijls van gedroomd om mijn zusje weer eens te neuken. Hij ging eerst met een vinger bij haar spleetje naar binnen. Zachtjes begon ze te kreunen: “ O, ja wat lekker, ga door, ik wil je lul in me voelen.” Dus haalde hij zijn vinger uit haar grotje en ik bracht zijn stijf geslacht bij de opening. Zachtjes en voorzichtig duwde hij zijn pik bij haar naar binnen. Nadat hij een tijdje met zijn eikel over haar klitje had gestreken ging hij beetje bij beetje dieper. Eenmaal helemaal in haar kutje begon hij zachte en langzame neukbewegingen te maken. Ik zag hoe zijn lul steeds in en uit haar kutje schoof en ik hield het zelf ook niet meer. Ik stopte mijn hoofd tussen de twee in en begon Gabi’s klitje te likken net boven Hans zijn heen en weer gaande lul, die ik ook af en toe op een likje trakteerde. Mijn heftige beffen en zijn neukbewegingen in Gabi’s kutje brachten haar op haar hoogtepunt en het duurde niet lang of ze kwam dan ook hevig klaar. Ze gilde en kreunde van genot. Hans ging heerlijk verder met neuken en ik schoof mijn lichaam wat verder naar boven, zodat ik haar heerlijke tieten kon likken en zuigen. Na enkele minuten kwam ook Hans klaar in het begerige kutje van Gabi en hij spoot haar met een paar ferme stralen helemaal vol. Nadat hij Gabi’s kutje en zijn eigen geslacht had afgedroogd kwam hij naast mij liggen en begon mij te likken. Eerst over mijn borsten dan over mijn spleetje. We begonnen een lange heerlijke tongzoen. Gabi zei: “ Hé, hé mag ik nog mee doen.” We verbraken onze tongzoen en tongden om beurten ook met Gabi. Heerlijk was het zo als we hier gedrieën bezig waren.

Na een tijdje zei ik dat Hans op zijn buik moest gaan liggen zodat wij zusjes zijn rug een heerlijke massagebeurt konden geven. Door ons gefriemel en gestreel kreeg hij al snel weer een erectie. “Dat ligt niet lekker op zo’n harde paal,” zei hij en hij draaide zich om. Bij het zien van zijn stijve pik sloot Gabi haar hand er gelijk omheen en begon langzame rukbewegingen te maken. Ik streelde zijn borst en kneedde zijn tepeltjes die gelijk stijf werden. Ik begon er aan te likken en sabbelen en ging zo langzaam omhoog. Ik kuste hem vervolgens in zijn hals en sabbelde aan zijn oren. Toen kwam ik met mijn mond naar die van hem waarna we heftig begonnen te zoenen. Gabi had ondertussen haar hand verwisseld voor haar tong en lippen. Na een aantal minuten was zijn lul weer op volle sterkte en vroeg Hans aan mij of ik op mijn rug wilde gaan liggen zodat hij mij lekker kon neuken. “Ik heb Gabi al heerlijk geneukt, maar jou, Rietje, nog helemaal niet.” Ik ging gewillig op mijn rug liggen en spreidde mijn benen. “Kom maar binnen met die lekkere paal van je.” “Je bent welkom.” “Ooo, ja zo ja, wil ik je lekker voelen bij het stoten.” Met langzame diepe halen neukte hij mij. Met een vinger aan mijn klitje begon ik gelijktijdig mezelf te verwennen. Gabi ging op haar zij naast me liggen, nam een van mijn tepels in haar mond en begon er heerlijk aan te zuigen. Met haar vrije hand stopte ze een vinger bij haarzelf naar binnen. En telkens beroerde ze tevens haar harde opgezwollen klitje. Steeds sneller begon ze zichzelf te vingeren en in het zelfde tempo werd ik door Hans geneukt. Heerlijk zo intens van elkaar te genieten. Een droom, een fantasie, was het niet meer, het was realiteit en vele malen lekkerder. Na verloop van tijd kwamen we gedrieën nog een keer heftig klaar en vielen moe maar voldaan naast elkaar op het matras.

Hans legde bij ons beide een arm op onze borsten en sprak: “Zusjes dit was zo heerlijk, dit moeten we vaker doen”. We lachten alle drie en zeiden om beurten dat we dit zeker wel vaker wilden doen. “Ja, schatje, als je weer eens een keer lekker met Gabi wil neuken, ga je gang.” “Dank je schatje, maar dan wil ik wel dat jij ons komt aanmoedigen,” was zijn antwoord. Na elkaar gewassen te hebben bracht Hans Gabi naar het station. Toen hij thuis kwam lag ik al te slapen met pretoogjes in mijn gezicht van genot want die avond waren Gabi en ik weer iets heerlijks op ons pad tegen gekomen.

Rietje

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top