Skip to content

Momenteel actief

Samen een andere vrouw op vakantie nemen
4.13/5 (23)

Met mijn man ga ik ieder jaar heel gezellig op vakantie. Maar op een gegeven moment vonden we eigenlijk allebei wel dat de sleur er een beetje in was gekomen. En dat was natuurlijk zonde, zo vonden wij. Dus besloten we een vakantie te boeken die puur om de sex ging. Die zijn er, als je maar weet waar je zoeken moet. Wij wisten dat dus eerst niet, maar na veel gepuzzel en gedoe hebben we het dan toch gevonden. En daar kon je op de site eigenlijk al meteen kijken wie er op de plek waar we heen gingen aanwezig zouden zijn, zodat je al een afspraak zou kunnen maken. We zagen al snel een heerlijke vrouw die biseksueel was. Daar zouden we een afspraak mee gaan maken, dat wilden we allebei meteen. Dat deden we dus en een paar weken later was de vakantie al.

Daar aangekomen kwamen we dezelfde dag die vrouw al tegen en we besloten om diezelfde avond ook maar meteen wat met elkaar te gaan doen. Mijn man en ik vonden het allebei heel erg spannend en die vrouw vast ook wel. Alleen kon ik het aan haar niet echt merken. Ze deed in ieder geval ongelooflijk ontspannen en wilde niets liever dan meteen met ons bezig gaan en begon zichzelf al uit te kleden. Ik moet zeggen, ze had een prachtig lijf. Daar was mijn man ook heel blij mee. Ik zou met haar van start gaan en dan zou ik wel zien wat er dan zou gaan gebeuren. Ik begon, ook naakt en mijn man was dat inmiddels ook, met haar te zoenen. De vrouw smaakte heel zoet en dat was wel erg aangenaam. Langzaam begon zij mij steeds lager te kussen. Haar handen streelden mijn lichaam en ze kwam via mijn borsten, die ze likte en waarbij ze heel lekker aan mijn tepels zoog, bij mijn kutje uit.

Ik lag achterover, wijdbeens. Ze speelde met mijn schaamlippen en likte uitvoerig aan mijn kutje. Er werd geen plekje onberoerd gelaten. Het was zo geil om een vrouw tussen mijn benen te zien, die daar heel fijn aan het likken was. Mijn man had hierdoor zijn pik al goed hard gekregen en hij kwam erbij. Hij nam plaats achter de vrouw en begon haar eest te vingeren en toen stak hij zomaar, wel met condoom, zijn pik in haar kutje. En dat deed hij heel erg geil. Heel rustig en wel diep, maar zo dat ze iedere centimeter er goed in kon voelen gaan. Ze kreunde en likte mij niet meer. Dat was natuurlijk niet helemaal mijn bedoeling geweest, maar ik werd niet overgeslagen. Want ik ging naast de vrouw liggen en zo neukte mijn man ons om en om. Wel met hetzelfde condoom, wat misschien niet zo helder denken was, maar echt praktisch is het ook niet om dat steeds om te wisselen of zo. Hij neukte mij lekker diep en ondertussen zoende de vrouw mij met tong en al. Vervolgens ging ze op mijn gezicht zitten en likte ik haar. Na vele standjes te hebben gedaan, begonnen we uiteindelijk mijn man gezamenlijk klaar te pijpen. Dat was niet zo moeilijk, al snel spoot hij ons helemaal onder. Het was heel erg lekker en we likten elkaar schoon. Die vakantie hebben we het vaak met haar gedaan, soms mijn man ook alleen terwijl ik keek en ik met haar terwijl hij zich aftrok. We hebben ook veel gefilmd en kijken dat nu nog terug. Heerlijk om daar achteraf weer helemaal opnieuw van te kunnen genieten. Het zorgt ervoor dat je er weer naar gaat verlangen.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top