Skip to content

Momenteel actief

Mijn neef chanteren
4.17/5 (18)

Familieleden zijn vaak meer last dan lust, zo heb ik al meerdere keren ervaren. Maar ik moet ook gelijk zeggen dat ik daar niet erg veel over wil vertellen. Ik wil wel zeggen dat ik één keertje de enorme last tot een lust heb om weten te zetten. Een neef van mij had namelijk geld uit de portemonnee van mijn moeder gejat en laat ik hem nou juist betrapt hebben. Hij schrok zich een ongeluk en wist niet zo goed wat hij moest doen. Hij begon bijna te huilen, zo erg was hij in paniek. Hij vertelde mij dat hij het geld nodig had om iemand af te betalen en dat hij het wel weer eens terug zou geven, maar dat kon nog wel even duren. Een verhaal wat voor sommigen misschien heel bekend is, maar voor mij was het niet alleen nieuw, het was ook een opening.

Ik ben namelijk al een tijdje en heel stiekem erg geil op die neef. Mijn poesje wordt er nat van als ik eraan denk hoe hij mij zou liggen neuken en hoe ik zijn dikke pik diep in mijn mond neem en in mijn keel laat glijden, terwijl ik natuurlijk met waterige ogen mijn best doe om zijn hele lul naar binnen te slikken. Zelfs nu ik dit aan het opschrijven ben word ik er al geil van. Dus ik nam van dat moment gebruik en ik beloofde hem niets door te vertellen, als ik met zijn lul mocht spelen, en dan wel zoals ik het wilde. Hij schrok daar misschien nog wel erger van, maar hij bekeek mij een beetje en hij wist heus wel dat ik een lekker ding was (en ben) en hij ging akkoord. En van mij moest dat dan maar meteen gaan gebeuren. Aangezien we in mijn huis waren, nam ik hem mee naar mijn slaapkamer, moest hij zijn broek en onderbroek uit gaan trekken en op het bed zitten. Zijn zaakje zag er goed uit, maar was nog behoorlijk slap. Ik trok mijn kleren uit en liet alleen mijn kleine slipje aan. Toen zag ik al dat de lul van mijn neef al een beetje begon te steigeren. Ik glimlachte en ging op mijn knieën tussen zijn benen zitten en nam zijn dikker en langer wordende pik in mijn handen, trok de voorhuid naar achteren en begon aan zijn eikel te zuigen.

Mijn neef kreunde en leunde een beetje achterover op zijn ellebogen en keek hoe ik zijn pik steeds een beetje dieper in mijn keel liet glijden, terwijl ik hem strak en vol lust aankeek. Ik zoog harder en dieper en ik speelde met zijn ballen. Binnen een paar tellen was zijn lul al zo hard als staal en begin ik hem goed en wild te pijpen. Ik likte aan zijn eikel terwijl ik hem aftrok en spuugde erop, zodat alles lekker nat zou zijn. Daarna zoog ik zijn lul diep naar binnen en speelden mijn handen met zijn balzak. Ineens stopte ik met pijpen en deed ik mijn D cup om de dikke leuter van mijn neef heen en trok hem zo af. “Spuit je je nichtje straks lekker onder, Thomas?” zei ik op geile toon. Hij kreunde en schokte en spande zijn hele lichaam aan. Zijn hoofd werd rood en ineens liet hij zijn adem, die hij even aan het inhouden was, al kreunend en zuchtend gaan en spoten e dikke witte stralen sperma zo in mijn gezicht. Ik opende mijn mond en stak mijn tong uit, om zoveel mogelijk zaal op te vangen. Maar het meeste kwam op mijn gezicht, tieten en in mijn haar terecht. Ik had hem eigenlijk nog even willen neuken, maar ach, de jongen had hoge nood, zoveel was mij wel duidelijk. Ik vertelde hem dat als hij het nog één keer met mij zou doen, dat ik het los zou laten en niet aan mijn moeder zou vertellen. Die keer moet nog komen, maar aangezien ik hem en zijn ouders dit weekend zie, zou het zomaar eens kunnen zijn dat ik zijn dikke lul straks in mijn 18 jaar jonge poesje voel pompen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top