Skip to content

Momenteel actief

Spaanse schone ruw genaaid
3.88/5 (8)

De vakantie in Spanje was waanzinnig. We zaten met een groepje in een enorm hotel aan de kust en genoten van de zon, de zee, de drank en natuurlijk ook de bloedmooie dames. Ik had er eentje ontmoet, waarvan ik de naam even vergeten ben. Wat ik nog wel weet is dat ze perfect bruin was, over haar gehele lichaam, en dat ze een heerlijk lijf had. Ik kon niet wachten tot ik die zalige meid in een bed kon leggen om haar hard te gaan neuken. Want ik neuk graag lekker door, vooral met vreemde meiden. Als ik ze toch niet meer zie, is het ook niet erg als het misschien een beetje te ruw is.

Ze wilde mij in haar appartement neuken, zo zei ze het echt. Ze sprak goed Engels, met een zalig geil accent en ik kon het niet laten daar opgewonden door te raken. Dat meisje moest door mij genomen worden. Ik was in haar appartement en daar stond ze ineens naakt voor me, nadat ze zich even had opgefrist. Wat een lijf. Recht opstaande tieten, maar wel puur natuur, een geschoren poesje en een kont waar je zo lekker tegenaan zou kunnen beuken met je hele lichaam, terwijl je haar hard van achteren aan het afpalen bent. Ze ging eerst op de grond zitten en opende haar mond, waarna ze speels en uitdagend op haar vinger zoog. Meteen sprong ik uit mijn weinige zomerse kleren en stapte ik met mijn pik recht vooruit op haar af. Ze nam hem in haar handen, trok de voorhuid helemaal naar achteren en spuugde als een soort pornoster op mijn eikel en trok mijn lul daarna verder af, zodat hij goed nat werd. Vervolgens verdween eerst mijn eikel en toen de rest van mijn leuter diep in haar mond.

Kreunend, smakkend en steunend zoog ze mijn leuter af. Wat kon die meid goed pijpen zeg. Ik greep haar hoofd beet en begeleidde haar in haar bewegingen. Ik greep de haren stevig beet en propte mijn pik ineens in haar keel. Even schrok ze maar ze paste zich enorm snel aan. Ik neukte haar hard in haar keeltje, tot het kwijl uit haar mond kwam stromen,. Ze was er nat van geworden. Ik greep haar bij de haren en gooide haar op haar Spaanse bank en zette haar op haar knieën. Ze leunde op de rugleuning en spreidde haar benen. Ik kwam achter haar staan en naaide haar hard van achteren, diep in die kale natte spleet. Wat was dat toch een waanzinnig lekker mokkel om te neuken zeg, niet te geloven. Mijn ballen sloegen tegen haar kutje aan en haar klitje was zo gezwollen, dat ze spontaan klaarkwam. Ik genoot van dat heerlijke gevoel en merkte dat ook ik ging komen. Snel trok ik mijn pik uit haar en spoot mijn zaad over die ronde kont heen. Ze wilde dat niet, maar daar had ze dan pech mee. Ik had het nou eenmaal al gedaan. Mijn lul was nog hard en dus propte ik deze in haar kont en naaide haar hard in die Spaanse reet, tot ik een tweede lading zaad spoot. Toen ik die pik van mij eruit trok, stroomde het zaad mee naar buiten. Dat was ontzettend opwindend om te zien. Mijn vakantie was in ieder geval helemaal geslaagd. Het leuke was, ik kon na die dag nog meerdere keren met haar neuken. Ze had het toch wel erg lekker gevonden, maar wilde het in het vervolg nog wat ruwer hebben. Nou, dat kon ze absoluut krijgen!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top