Skip to content

Momenteel actief

Mijn zus doet yoga en maakt mij geil
4.69/5 (26)

Soms kom ik bij mijn zusje thuis en dan tref ik haar aan terwijl ze net aan haar yoga oefeningen is begonnen. Meestal loop ik dan weg en kom ik terug als ze weer klaar is. De reden hiervoor is vrij simpel, ik wil mijn zus natuurlijk niet in zo’n strakke yogapants bezig zien. Ik wilde, kan ik beter zeggen. Want onlangs kon ik het niet laten om eerst even stiekem door het raam te gluren. Ik zag die kleine, strakke kont strak in dat broekje komen te zitten, toen ze voorover boog en ik keek toe hoe ze haar benen uit elkaar deed. Ik kreeg er een paal van en moest en zou het van binnen gaan bekijken.

Ik was zo naïef om te denken dat ze de erectie niet zou zien staan, maar helaas. Ze kwam omhoog vanuit een moeilijke houding en haar ogen zagen de enorme bobbel in mijn broek overduidelijk zitten. Ik had het door en schaamde mij diep, wilde weggaan, maar mijn zus, die ouder overigens vier jaar jonger is, hield mij tegen. “Misschien moet je die grote jongen een beetje meer bewegingsruimte geven”, zei ze, terwijl ze haar behoorlijke borsten begon te masseren. Ik wist mij toch nog geen raad, maar mijn zus duidelijk wel. Ze kwam naar mij toe, maakte mijn broek los en haalde mijn lul tevoorschijn en begon er als een gek aan te rukken. Als ze zo door zou gaan zou ik ter plekke mijn zaad alle kanten op gaan spuiten. Op zich had ik daar niet zo enorm veel problemen mee, maar ik wilde ook wel meer met mijn yoga zusje gaan doen.

Ze liet zich in een spagaat zakken en terwijl ik daar al vol bewondering naar keek, voelde ik haar mond om mijn pik glijden en begon ze mij in die moeilijke houding af te zuigen. Mijn ballen begonnen te tintelen. Even hield ze op en deed ze haar topje uit, zodat ik naar die heerlijke boezem kon kijken. Ondertussen zoog ze verder en ik merkte dat ze het met heel veel passie en overgave deed, alsof ze heel lang op dat moment had gewacht, wat mij een extra gewild, maar ook geil gevoel gaf. Ze hield even op met zuigen en kwam eventjes op adem, terwijl ze naar mij keek en vroeg of ik het lekker vond en dat terwijl ze met haar hand aan mijn lul bleef sjorren. Opeens stond ze op en deed ze haar yogapants uit. Ik keek naar die heerlijke strakke billen en leek een nog hardere paal te krijgen.

Ik kwam achter haar staan en rukte haar bovenlijf naar beneden, trok haar billen va n elkaar en zag dat natte, openstaande kutje op mijn pik wachten. Ik drukte hem erin en begon haar ongelooflijk hard te neuken. Onze lichamen sloegen tegen elkaar en mijn zusje gilde het uit. “Kom in mijn kutje klaar, ik wil je in mij voelen spuiten!” Die woorden maakten mij zo enorm geil dat ik binnen een aantal tellen diep in haar strakke natte poes spoot. Ik leek maar te blijven spuiten en zakte haast door mijn knieën door het heerlijke intense gevoel dat het orgasme mij bezorgde. Ik voelde hoe mijn lul slap werden ik trok hem uit mijn zus, waarna het zaad uit haar kutje kwam stromen. Ze ving het op met haar vingers en smeerde het uit over haar tieten, de rest likte ze op. “Dit moeten we vaker gaan doen, lieve broer” , zei ze lachend. En dat is dus ook wat we doen, iedere week minimaal 2 keer.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top