Skip to content

Momenteel actief

Mijn droomvrouw spontaan geneukt
3.5/5 (8)

Mijn hele leven al ben ik erg geil op mooie slanke vrouwen. Maar, dat is niet alles. Ze moeten dan ook niet zomaar slank zijn, hun bovenlijf moet lekker slank zijn, ze moeten een lekkere volle komt hebben, maar ook weer niet té erg en heerlijke borsten. Daarnaast is het ook erg van belang dat ze lekker klein van stuk zijn. In ieder geval een kop kleiner dan mijzelf. Ja ik weet het, dat soort vrouwen kom ik haast niet tegen. Ik heb misschien te aparte wensen. Maar toch ben ik een jaar geleden zo’n type tegengekomen.

Ik liep heel onschuldig door de winkelstraat. Ik had een dagje vrij en besloot even lekker te gaan shoppen. Daar hou ik als man best van, zolang het maar niet al te lang duurt. Ik ga de winkels in die ik leuk vind en daar blijft het dan ook bij. In ieder geval kwam ik langs een kledingzaak en aangezien ik een nieuwe spijkerbroek nodig had, kocht ik er daar eentje. Hij was vrij duur, dat doe ik anders nooit, maar de broek zat als gegoten, dus besloot ik mijzelf maar eens te verwennen. Ik trok hem dan ook meteen aan en toen ik naar buiten liep, op weg om ergens een lekker kopje koffie te gaan drinken, kwam er vanuit een zijstraat een vrouw lopen die precies mijn type is.

Ik bleef staan om haar te bekijken en ze was zo enorm zoals ik mijn vrouwen wil hebben dat ik er een erectie van kreeg. Terwijl er in een paar tellen een ongelooflijk aantal seksuele fantasieën door mijn hoofd gingen, keek zij al lopende niet waar ze naartoe ging en kwam ze recht tegen mij opbotsen. En ja, haar handen, alsof het zo moest zijn, grepen uit schrik in mijn kruis! Maar loslaten deed ze niet, terwijl ze wel schrok. In plaats daarvan keek ze omhoog naar mij en begon ze in mijn pik te knijpen. Het was dus een slet, dat was wel duidelijk. Daar zijn er tegenwoordig ook niet meer zoveel van, althans niet zo openlijk in de eerste de beste winkelstraat. “Zo, dat is een lekker stuk vlees”, zei ze.” Daar kan ik heel veel mee doen.” Ja, wat moest ik nou zeggen? Ik had geen idee want zulke vrouwen kwam ik zo goed als nooit tegen. Ze zei dat ze mij wel mee naar huis wilde nemen, als ik daar ook behoefte aan had. Ik dacht in eerste instantie dat ze gewoon een hoer was die extra geld wilde verdienen. Maar eigenlijk kon mij dat ook niets schelen, ik kwam de voor mij perfecte vrouw tegen en ik wilde haar meteen.

Dus ik ging met haar mee, met nog steeds een erectie in mijn broek en bij haar thuis ging ik op de bank zitten terwijl ze mijn broek heel snel open begon te maken. Ze kleedde zichzelf uit terwijl ze naar mijn paal keek. Ik kon het niet meer tegenhouden, ik moest haar hebben. Ik stond op, stapte onhandig uit mijn broek en schopte daarna mijn schoenen pas uit, iets wat ik eerst had moeten doen maar ja, ik was in de war. Ik greep haar beet en tilde haar lichte lichaam op en terwijl zij haar benen om mijn middel sloeg, drukte ik mijn pik precies tussen die mooie schaamlippen. Ze begon mij al hangend om mijn nek te bereiden. Ik zag dat er een grote passpiegel in haar huiskamer stond en liep er op af. Ik keek naar haar kleine lichaam, dat mooie kontje wat op en neer op mijn lul aan het rijden was en ik genoot. Ik ging weer op de bank zitten en liet haar mijn leuter berijden terwijl ik met haar tieten speelde. Haar sappige kut sopte op en neer op mijn pik en ik was verbaasd over het feit dat zo een klein lichaam zo’n best wel grote lul verwerken kon. Een kwartier later zette ik haar op haar knieën en begon ik haar heerlijk op zijn hondjes te naaien. Haar lichaam schudde alle kanten op en ik vond het geweldig. Ik zou dat wel de hele dag willen doen, zo dacht ik bij mijzelf, maar na 10 minuten heerlijk naar dat lekkere kontje gekeken te hebben terwijl ik haar vol aan het prakken was, voelde ik dat ik ging komen. Ik ging zitten en zij dook met haar kleine slanke lijf op mijn lul en trok mij af, met haar hoofd naast mijn paal terwijl ze smeekte om mijn zaad. Na een halve minuut schoot mijn sperma de lucht in, wat voelde dat lekker zeg. Het kwam overal terecht en er leek maar geen einde aan te komen. Naderhand dacht ik dat ik mijn portemonnee moest pakken. “Deze beurt krijg je gratis, “ sprak ze hees, “Volgende keer betalen, ok?” Ik knikte. Maar hoewel ze de perfecte vrouw voor mij was, lichamelijk gezien, heb ik het nooit meer met haar gedaan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top