Skip to content

Momenteel actief

Mario verrast zijn vriend bij thuiskomst
4.2/5 (5)

Zijn vriend had een dolle bui en kwam thuis met een strik om zijn lul heen gebonden. Gelukkig liep hij zo niet over straat, dat zou pas raar zijn geweest. Nee, toen hij thuis kwam, trok hij zich even af, bond de strik eromheen en bood die aan hem aan. Hij moest er wel om lachen, zijn vriend Mario had al een tijdje niet meer met hem liggen neuken en had daar duidelijk spijt van. Mario had het ook zo druk met zijn nieuwe baan, hij had amper de tijd of energie om hem een beurt te geven. En nu kwam hij het dus inhalen, zo leek het. Mario stond daar en wachtte tot de strik van zijn lul gehaald werd. Hij kwam naar Mario toe en nam de strik tussen zijn tanden en trok hem er met één handige beweging zo vanaf. Mario was duidelijk onder de indruk en applaudisseerde voor dit kunstje. Als bedankje werd zijn pik diep in de mond genomen. Hij zoog hard aan die lul, daar had hij echt zin in. Het was al even geleden dat hij die lekkere natte eikel tegen de binnenkant van zijn wang had voelen drukken en omdat hij die smaak zo heerlijk vond, zoog hij dubbel zo hard.

Mario begon hard te kreunen, die had duidelijk ook behoefte aan wat sexuele aandacht. Ondertussen greep hij de billen van Mario beet en trok deze uit elkaar, terwijl hij Mario’s pik diep tot achterin zijn gulzige en openstaande keel liet glijden. Zijn wijsvinger zocht de anus van Mario op en gleed heel rustig naar binnen. Mario veerde een stukje op. Niet van schrik of pijn maar meer van genot. “Oh, wat doe je dat toch lekker lieverd,” hijgde hij zacht. Hij keek omhoog met die pik in zijn keel en Mario zijn ballen tegen zijn kin tikkend en gaf een knipoog omhoog, zoog nog even wild aan die leuter en ramde een tweede vinger bij Mario zijn kont naar binnen. Hij liet zijn vingers flink snel in en uit die reet gaan, trok ze terug en stond op. Hij maakte zijn eigen broek los en kwam achter Mario staan. Hij liet zijn handen over Mario’s stevige borstkas glijden, langzaam naar beneden bewegend, tot hij zijn lul vasthad. Hij trok bleef aan Mario’s pik trekken en behendig drukte hij zijn eigen kloppende eikel tegen de kont van zijn vriend aan en drong zo tussen zijn billen. Zacht stotend wist hij feilloos Mario zijn anus te vinden en met nog één iets hardere stoot gleed zijn lul zo erin. Mario kreunde en beet op zijn onderlip. Wat was dit zalig!

Mario bukte voorover, liet zijn handen op de koffietafel staan en spreidde zijn benen een beetje, zodat zijn liefhebbende en botergeile man diep bij hem naar binnen kon dringen. Wat was dat een zalig gevoel, hij kon het niet omschrijven. Mario drukte bij iedere stoot zijn kont naar achteren, zodat die pik heel erg hard en diep in hem ramde. “Harder!”gilde Mario haast. Hij was van plan geweest zijn vriendje te neuken, maar dit was ook prima. Hij kon het straks nog wel even goedmaken. De pik in zijn kont hield het alleen niet heel erg lang meer vol en werd teruggetrokken. Dat was voor Mario het teken om zich weer om te draaien. Ditmaal was het zijn beurt om aan een lul te zuigen. Met zijn ogen gesloten zoog hij snel en uit alle macht aan de lul van zijn vriendje, tot hij zwaar grommend in zijn mond klaar begon te komen. Het sperma liep bij Mario’s mondhoeken naar buiten en druppelde via zijn kin over zijn nek. Langzaam werd de pik weer zacht. Mario speelde er nog wat mee en liet zijn liefje gaan zitten. “Kom maar even bij, straks zal ik die reet van je eens flink lang uit gaan wonen. Rustig, snel , wat jij maar wilt!” Die belofte hield Mario zeker, het zou een lange, lange nacht worden met weinig slaap. Maakte toch niet uit, het weekend was begonnen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top