Skip to content

Momenteel actief

Evi en Anne deel 8
4.89/5 (9)

De volgende ochtend of, beter gezegd, in het begin van de middag word ik wakker. We gaan naar buiten aan tafel en genieten van een heerlijk ontbijt. Als we klaar zijn zegt Silvio: “Gaan jullie maar gerust wat zwemmen.” We doen onze bikini’s aan en springen het zwembad in. Even later komt Silvio naar het zwembad en gaat aan de rand staan. Hij kijkt ons aan: “Hoe is het met jullie?” “Weer een beetje bijgekomen van het feest gisteravond?” “Jullie hadden het behoorlijk druk.” “Ik trouwens ook, ik had helemaal geen tijd om met Evi kennis te maken.” Ik zeg niets en bijt op mijn lip van de opwinding want ik heb zo’n idee dat het nu mijn beurt is. Als Silvio zich heeft uitgekleed en naakt het zwembad inspringt zegt hij: “Nou dames, doen jullie ook mee, dit is de dresscode voor het zwembad?” Wij hebben weinig keus en doen voorzichtig onze bikini’s uit. Mijn blonde haar komt tot mijn roze tepels die net als mijn borsten weer strak naar voren staan. Dan zwemt Silvio naar mij toe, komt achter mij staan en zegt: “Even met jou kennis maken, Evi,” terwijl hij mij begint te vingeren. Anne’s hand gaat ook naar mijn kutje. Silvio zegt opeens: ‘Sorry Anne, maar ze is nu even van mij, jij hebt gisteren al mijn aandacht gehad.” Ik voel me bevoorrecht en omdat Anne er werkeloos bij staat pak ik haar borsten. Mijn hand glijdt naar beneden en ik vinger haar. Ze vindt het heerlijk, ik voel haar kutje samentrekken als ik tegen haar gevoelige knopje druk. We kreunen samen want terwijl ik haar vinger voel ik onder water dat Silvio zijn stijve pik in mijn strakke natte kutje laat glijden.

Anne en ik zoenen terwijl Silvio mij neukt. We kreunen en hijgen allemaal totdat ik een orgasme krijg, mijn lichaam trilt, ik kijk Anne aan. Zij wrijft zachtjes over mijn klitje terwijl Silvio mij nog neukt. “Kom je al klaar?” zegt Anne. Ik draai mijn hoofd om naar Silvio. Hij haalt zijn lul uit mijn spleetje, zoent mij in mijn nek en fluistert in mijn oor: “Lekker ding.” Ik zoen hem en heb opeens door dat Anne hem aftrekt. Ik kijk Silvio aan fluister in zijn oor: “Mmm, zullen we je samen pijpen?” Silvio gaat op de rand van het zwembad zitten, ik laat zijn lange pik helemaal in mijn mond glijden en ik zuig. Dan kijk ik Anne aan en die begrijpt wat ik van haar verlang. We wisselen elkaar af, zoenen ondertussen met elkaar en likken en zuigen dan Silvio weer. Af en toe om en om, maar ook samen. Anne stapt opeens het zwembad uit omdat ze moet plassen. Silvio en ik zoenen nog wat totdat Anne binnen is. Dan kijkt Silvio me aan en zegt: “Nu ga ik jou trakteren, lekker schatje, nu ga ik jou heerlijk vol spuiten.” We gaan het zwembad uit, hij legt me op een groot matras langs het zwembad, komt op me liggen, legt mijn benen in zijn nek en ik voel zijn pik diep naar binnen gaan. Het enige dat ik kan uitbrengen is een langgerekt jaaaa, terwijl ik het heerlijke gevoel voel opkomen. Plotseling trekt hij zijn pik er uit en zabbelt even aan mijn borsten. “Oooh Evi, kom boven op me,” kreunt hij. Hij gaat op zijn rug liggen. Ik ga geknield over hem zitten en neuk hem in mijn eigen ritme. Ik duw mijn borsten af en toe in zijn gezicht. En op het moment dat hij in mijn borsten knijpt en me ‘lekker ding’ noemt, komt ik klaar. Het vocht spuit er uit.” Ja schatje, hier verheug ik me altijd op,” kreunt hij. Terwijl mijn kutje nog naschokt vraagt hij me om op mijn knieën te gaan zitten. Dan komt Anne naar buiten op het moment dat hij weer met zijn lul bij me naar binnen gaat. Hij neukt nu langzaam en zacht, dan weer snel en minder hard. Het duurt niet lang of hij spuit me helemaal vol. Als hij uitgespoten is en zich terugtrekt neem ik samen met Anne zijn lul in mijn mond en proef zijn zaad, lik de druppels van zijn pik af en slik het door. “Evi neukt al even soepel als jij,” zeg hij tegen Anne. “Ben ik vandaag ook nog een keer aan de beurt,” roep Anne uit. “Ja natuurlijk schatje, met alle plezier, maar nu is het tijd om wat drinken. We blijven nog enkele dagen bij Silvio en dan vraagt hij waar hij ons kan afzetten. We zijn maar 80 km van Rome dus hij brengt ons weg. De gasten van het “feestje” hebben een flink bedrag samen gebracht en Silvio heeft er nog wat bij gedaan. Met die ruim 2000 euro kunnen wij onze vakantie vervolgen. Ook hebben we er een leuk vakantie adres bij. Wij zijn altijd welkom bij Silvio.

In Rome aangekomen wandelen we enkel dagen door de stad en van het Pantheon naar Vaticaanstad. Bezoeken restaurantjes en leuke bars. Dit is echt vakantie… ‘s avonds in het hotel gaan we rustig naar onze kamer. We hebben een kamer met balkon in het Mercure hotel Colosseo. Het is en goed hotel, betaalbaar en in het centrum. Op de bovenste etage is en zwembad met restaurant. Je kijkt uit op het Colosseum. Morgen gaan we er heen. We verheugen ons erop en we gaan nog even naar het terras op het dak om over Rome uit te kijken. Op het terras bij het restaurant zitten de laatste gasten. Peinzend kijken we over de stad uit. We horen gerommel en zien de laatste gasten naar binnen gaan. Ook wij zoeken onze kamer op. Even douchen en we kruipen tegen elkaar naakt in bed. Al snel slapen we. De volgende dag als we aan het ontbijt zitten besluiten we om de stad te gaan verkennen. Wij maken ons ontbijt af en lopen tot de avond in de omgeving van het Colosseum rond. Na het diner gaan we naar onze kamer. We maken ons klaar om naar een kroegje te gaan. Het is erg warm dus luchtig gekleed lopen we het hotel uit. Vlak voor het hotel zien we een groep jongeren een bar in gaan. We kijken elkaar aan en stappen achter hen aan ook naar binnen. Het is een vrolijke boel met veel muziek. In de drukte raak in Anne kwijt. Ik krijg een drankje aangeboden en langzaam wordt ik door de groep naar een kleine ruimte achter in de zaak geduwd. Daar is het licht flink gedimd en je kunt vanuit het café niet veel zien. Het duurt ook niet lang of er wordt een arm om mijn middel geslagen door een van de jongens. Meteen daarna voel ik dat handen mijn borsten gretig betasten, terwijl er opmerkingen gemaakt worden over mijn lekker lijf. Mijn borsten worden plots door vele handen verwend dus wil ik het spel niet onderbreken.

Plotseling voel ik een hand vanaf mijn enkel naar boven glijden aan de binnenzijde van mijn benen, een scheut van wellust schiet door mijn lijf. Ik zet mijn benen iets uit elkaar om meer ruimte te bieden. Nu tilt een van de jongens mij een stukje van de vloer. Gelijkertijd voel ik twee handen onder mijn korte rokje glijden en een seconde later zit mijn slipje op mijn enkels. Ik stap er uit en dan wordt mijn slipje onder gejuich omhoog werd gehouden. De jongens waren door het dolle heen. Eerst wordt mijn t-shirt uit gedaan en onder luid applaus van toegestroomde cafégasten ook mijn b.h. Nadat er ‘We want more’ is gescandeerd wordt ook mijn rokje uit gedaan en op de tafel gelegd zodat ik, op mijn schoenen en sokken na, volledig naakt ben. Een van de jongens knuffelt mijn billen onder luid gejuich en na die knuffel voel ik zijn hand tussen mijn benen verdwijnen. Die glijdt in één beweging door naar mijn openstaande gleufje en schuift met een vinger naar binnen, onderwijl snelle masserende bewegingen over mijn klitje makend. Ik hap naar adem en voel ongewone sensaties in mijn buik ontstaan. Ik word opgetild door een van de jongens en op de rand van de tafel gezet. Hij doet mijn benen uit elkaar en gaat er tussen staan. Ik zie dat hij zijn lul uit zijn gulp haalt, een vervaarlijke penis met een prachtige zuidwester van een eikel met een bovengemiddelde doorsnede. De kop glimt van het voorvocht. Twee jongens trekken mijn knieën nog verder naar buiten waardoor mijn kutje helemaal open staat. De jongen die tussen mijn benen staat ziet het openstaande kutje glinsteren en plaatst zijn grote eikel op de ingang van mijn kleine grotje. Aan beide zijden naast me staan twee jongens die ieder een van mijn borsten en tepels onder handen nemen.
Even later voel ik een zachte druk van warm vlees tegen mijn schaamlippen en ik realiseer me dat ik geneukt ga worden. Ik sla mijn armen om zijn hals om niet achterover te vallen. De jongen voor me pakt me achter mijn billen en trekt me langzaam tot over zijn dikke eikel, die daardoor een paar centimeter mijn begerige kutje inschuift. De andere jongens houden me al strelend vast. Enkele omstanders zien het als een geil spel en maken aanmoedigende opmerkingen. Ook zij verlustigen zich aan mijn lekkere lijf. Over mijn hele lichaam voel ik handen. Tegen mijn kutje voel ik de druk van de paddenstoel en op mijn billen de handen van de jongen die ze krachtig beet pakt. Met een ruk wordt mijn lichaam verder naar hem toe getrokken. De lul met dikke eikel schiet in een geweldige stoot tot aan zijn kloten in mijn kleine kutje en stopt pas als de eikel tegen mijn baarmoeder botst. De paddenstoel trekt en zuigt al het vlees van de kleine schaamlipjes mee naar binnen en dan weer naar buiten zodat mijn kleine kittelaar overdadig gestreeld wordt. In no-time kom ik klaar.

Ik word duizelig van de sensatie die door mijn onderbuik giert, mijn hele kutje wordt enorm gevuld en ik voel letterlijk de aderen van de lul kloppen tegen mijn vaginawanden. Anne is inmiddels ook aangekomen en ook zij wordt onder luid applaus uit haar kleren geholpen. Een van de jongens is gaan zitten op een stoel in de hoek van de ruimte. Hij heeft zijn lul als een obelisk omhoog staan, gereed om Anne te neuken. Door vele handen wordt ze naar de hoek gedragen en een paar seconden later word ze op de lul gespietst die zonder problemen in haar kutje verdwijnt. Ik zie hoe ze geneukt wordt en met een gil geeft ze aan dat ook bij haar een eikel het einde van haar tunneltje heeft bereikt. Schokkend zit ze op zijn schoot en voelt de lading binnen stromen. Ondertussen is er al weer een andere jongen tussen mijn benen gaan staan en ik voel nu een nieuwe eikel over mijn klitje naar binnen schuiven. In een langzaam tempo wordt ik nu geneukt en het duurt niet lang of ik krijg een tweede lading naar binnen gespoten. Ook op de stoel wordt er afgewisseld en ik zie aan de reactie van Anne dat die ook een paar keer klaar komt. Als de hele groep aan de beurt is geweest worden we getrakteerd op een drankje. We kleden ons aan en samen verlaten we de bar. Aangekomen op de kamer plof ik op bed en als een blok in slaap. De volgende morgen als ik wakker word lig ik naakt in bed. Ik kijk rond en Anne komt met een kopje thee aan. Wat was dat nou gisteravond?” “Ik weet het niet, voor ik het wist werd ik op een tafel gezet en door alle aandacht werd ik steeds geiler.” “Maar ook jij was ook behoorlijk in trek. Volgens mij vond je het wel lekker met die pikjes tussen je benen.” “Zeker, die jonge pikjes voelen heerlijk en spuiten al na een paar slagen.” We kletsen verder en houden de rest van de dag rust. We besluiten om morgen weer verder te gaan op onze lift vakantie.

We hebben nu al wat verschillende ervaringen opgedaan in onze vakantie en we willen richting huis trekken. Even buiten Rome op een grote parkeerplaats proberen we een lift te krijgen. We lopen rond maar vooralsnog zonder succes. Als we een beetje moedeloos zitten rond te kijken zien we een groep motorrijders staan. We kijken elkaar aan en besluiten om interesse te tonen in de motoren. Een aantal motorrijders staan bij de bepakte motoren. We slenteren langs de motoren en ineens krijg ik een tik op mijn billen. “Zo schatje, zin in een ritje?” Ik spring opzij en draai me om. “We zoeken wel een lift maar we denken dat motoren niet zo geschikt zijn” antwoord ik. “Dat valt wel mee hoor er is plaats voor twee als er niet te veel bagage mee moet.” “Waar gaan jullie heen?” vraagt Anne. Wij steken de Appenijnen over, we zijn langzaam op terugweg naar Nederland. We blijven wat kletsen en de motorrijder komen terug en ze maken zich klaar om te vertrekken. “Wij hebben de mogelijkheid om nog twee vrouwen mee te nemen, dan zijn we compleet, interesse?” “Onze groep bestaat uit een paar stelletjes en twee vrijgezellen. Wij zijn leden van een motorclub die op seksgebied een vrije moraal huldigen, het is maar dat je het weet.” We kijken elkaar verwachtingsvol aan en besluiten om mee te gaan. Onze rugzakken verdwijnen in een zijspan en we krijgen een helm aangereikt? Als we geïnstalleerd zijn starten de motoren. We komen allebei bij een man achterop. De zeven motoren vertrekken en hebben alle een vrouwelijke medepassagier achterop. Ik zit bij een grote man achterop. Hij zegt dat ik mij goed moet vasthouden en gewoon meebewegen met de bewegingen van de motor in de bochten. Met mijn armen om zijn middel rijden we weg. Na anderhalf uur rijden we een speciale camping op voor motoren. De velden zijn groter zodat alle personen dicht bij elkaar kunnen staan als ze daar behoefte aan hebben. Mijn chauffeur, zoals ik hem noem, is Hans en die biedt zijn tentje aan mij aan nadat wij het samen hebben opgezet. Omdat ik van de rit en het opzetten van de tent wat moe ben vraag ik aan Hans of ik even een middagdutje mag doen in zijn tent. “Dan kom ik je straks wel even op een verrassende manier wakker maken,” zegt hij. Ik geef aan dat ik benieuwd ben en leg me te rusten. Ergens in de namiddag word ik vaag wakker. Ik draai me om en ga op mijn rug liggen. Met mijn ogen gesloten luister naar de geluiden. Ik heb geen idee hoe laat het is maar ik heb prima geslapen. Dan voel ik naast mij dat er iemand gaat liggen ik doe net of ik slaap en een hand glijd onder mijn bh over mijn tepels, die natuurlijk hard worden. Nog steeds houd ik mij slapende maar als er een hand mijn venusheuveltje bereikt en mijn lipjes betast druk ik mijn onderlijf omhoog tegen die hand aan. Ik voel nog twee handen. Hier klopt iets niet dus ik open mijn ogen. Hans zit naast mij en heeft er een andere motorrijder bij gehaald. “Wat een heerlijk wijfje,” zegt zijn kameraad. “Dit is Rene, zegt Hans, “hij is onze groepsleider.”Hans komt over mij heen en ik zie dat ze beide hun pikken voor de dag hebben gehaald. Mijn kleren worden uitgetrokken en als ik naakt op het luchtbed lig begint Rene mijn kutje in stelling te brengen. Met een vinger opent hij de lipjes en masseert mijn klitje zo dat ik al snel weer nat ben. “Ja,” zegt Rene, “als opperhoofd moet ik alle nieuwe meiden verwelkomen. Met Anne heb ik al kennis gemaakt en die heeft de test goed doorstaan. Nu jij nog. ”Dan schuift hij zijn pik direct in mijn grotje en houdt mij stevig vast. Vervolgens rolt hij om en ik lig op zijn pik gespietst boven op hem. Dan voel ik de pik van Hans tegen mijn lippen. Hans houdt zijn hand achter mijn hoofd en met zijn andere hand drukt hij zijn pik tegen mijn lippen. Plotseling geeft Rene mij een stevige tik op mijn billen en door de klap open ik mijn mond en Hans zijn pik schuift naar binnen. Beide mannen beginnen te bewegen en van twee kanten gevuld begin ik weer aardig geil te worden. Soppend een kreunend duiken de pikken in en uit mijn mond en kutje. Al snel voel ik een warme gloed in mijn mond als Hans klaar komt. Ik hou het niet meer en ook ik kom klaar. Tijdens mijn orgasme voel ik dat zijn makker mijn kutje vol spuit en in de sandwichhouding zakken we op elkaar. Als ik even later uit het tentje kruip zie ik dat Anne veel vrienden heeft gemaakt. Gespreid ligt ze voorover op het zadel van een motor en wordt ze achterlangs genomen. Sommige mannen staan er omheen en moedigen het stel aan. Schokkend zie ik haar bewegen en weet ik dat ze klaar komt. Ook op andere motoren liggen vrouwen te neuken. Als iedereen zijn hoogtepunt gehad heeft gaan we gezamenlijk eten onder het genot van Italiaanse wijn, daarna douchen en slapen.

Het is negen uur in de morgen als we weer vertrekken en achterop bij Hans vlij ik mij tegen zijn rug aan. Het zoemende geluid brengt mij in gedachten en langzaam dommel ik een beetje weg. Na anderhalf uur stoppen we in een klein dorpje boven op een berg. Even pauze en de benen strekken. Anne en ik lopen een beetje rond en kijken zo hier en daar in de kleine kunstenaarswinkeltjes. Langzaam slenteren we terug richting de motoren en even later gaan we weer verder. Enkele uren verder zien we de zee en als we stoppen bij een stukje strand gaat iedereen snel uit de kleren om op deze warme dag een lekkere duik te nemen. Laat in de middag strijken we neer op een grote camping waar we op het achterste veld allemaal een plaatsje vinden. Als alle tentjes staan gaan we naar het restaurant en we eten gezamenlijk in een grote zaal. Wij vertellen in geuren en kleuren onze avonturen op deze reis. Na het eten gaan we naar het afgelegen veldje waar onze tenten in een cirkel staan, uit het zicht van de andere camping gasten. Rene gooit zijn kleren uit als voorbeeld en al snel loopt iedereen naakt rond. Als we toekijken komen twee vrouwen ons halen voor het groepsgebeuren. Ze zeggen dat wij ook naakt mee moeten komen. Alle vrouwen krijgen een blinddoek voor. Dan moeten we in het midden van het grasveld op onze knieën gaan zitten in een cirkel met onze hoofden naar buiten alsof we de spaken van een wiel zijn. We wachten af. Er staat een muziekje aan en als dit speelt gebeurt er niets. Als de muziek 10 seconden lang stopt komt er actie, want ik voel een lul tegen mijn mond drukken en begrijp dat we moeten pijpen. Als de muziek daarna weer start hebben we even rust voordat de volgende lul zich presenteert. Dit gaat zo zeven keer door totdat alle mannen geweest zijn en hun lullen goed stijf zijn. Dan moeten we ons omdraaien en de hoofden bij elkaar leggen. Als een soort zevenpuntige ster, met onze konten als sterpunt, liggen we daar met onze kutjes uitdagend omhoog. De eerste keer worden mijn armen opzij gelegd naast mijn lichaam. Zo komen mijn borsten vrij bereikbaar. Dan worden mijn tieten gemasseerd, waarbij de tepels niet vergeten worden. Dit herhaalt zich ook weer zeven keer zodat iedere man weer aan de beurt is geweest. Het is een heel apart gevoel dat er steeds andere handen aan je borsten zitten, die elk weer een andere methode van masseren hebben. Bij de volgende stop van de muziek worden mijn knieën uit elkaar gedaan zodat mijn kutje toegankelijker wordt. Ik lig in een houding dat mijn kutje helemaal open staat. Ik vind dit wel geil. Bij de volgende zeven stops volgen er massages op mijn kutje en ik begin goed nat te worden. Als de muziek hierna stopt worden mijn schaamlippen en klitje gelikt. Dit gaat zo ook weer door tot alle zeven mannen aan de beurt geweest zijn. Ik merk dat sommige mannen meer ervaring hebben dan andere. Weer speelt de muziek en als die stopt hoor ik daarna 10 trommelslagen. De eerste keer weet ik niet wat de trommelslagen inhouden maar daar kom ik snel achter. Elke keer als de muziek stopt en de trommelslagen beginnen schuift er een pik naar binnen die op iedere trommelslag in mijn kutje heen en weer gaat. Daarna speelt de muziek weer. Geil en benieuwd lig ik te wachten op de volgende 10 trommelslagen. Wat opvalt is dat de slagen steeds sneller gaan en er steeds een andere pik 10 keer in mijn kutje ramt. Het lijkt dat de muziekpauzes korter wordt en de slagen sneller. Na de zevende pik begint mijn buik aardig te reageren en ineens hoor ik een vrouw een kreet slaken. Dan hoor ik de mannen juichen. Aan de stem te horen is het Anne die heeft gewonnen omdat ze als eerste van de vrouwen klaar is gekomen. Wat het betekent weet ik nog niet. Nog een aantal keren gaan er tien slagen van een pik door mijn kutje en dan klinkt er al weer een kreet. Nu blijkt Hans de eerste van de mannen te zijn die een kutje volpompt. Na nog enkele keren houd ik het niet meer en kom ook schokkend klaar terwijl een onbekende pik diep in mij ramt. De trommelslagen worden geroffel en nu mogen de mannen zelf het tempo bepalen. Al snel voel ik een grote lading mijn kutje binnenstromen. En even later weer een. Dit gaat door totdat de meeste mannen en vrouwen klaargekomen zijn. Nu worden de blinddoeken af gedaan en in zithouding kijken we rond terwijl de mannen luid applaudisseren. Alle vrouwen kijken enigszins verdwaast rond want zo te zien hebben ze allemaal dezelfde behandeling gehad en zijn ze bijna allemaal aan hun trekken gekomen. Dan volgt de prijsuitreiking. Anne die als eerst klaar kwam wordt naar voren gehaald. Hans was van de mannen degene die het eerste klaarkwam. De finale houdt in dat zij samen neuken en wie het eerste komt heeft uiteindelijk gewonnen. De winnaar mag zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Hans gaat op zijn rug in de kring liggen. Anne neemt plaats op zijn pik en begint te rijden. Met haar hand op haar klitje en de pik diep begint ze aan de zegerit. Anne mag nu een helper kiezen en wenkt mij terwijl ze op Hans zijn pik blijft zitten. Ik moet met mijn kutje boven Hans zijn mond plaatsnemen en mij door hem laten likken. Dat is geen probleem maar als ik daar zit komen de andere mannen naar voren met hun pik in de aanslag. Anne en ik nemen allebei een pik vast en al rijdend en bewegend trekken we ieder aan twee stijve pikken. Terwijl Anne al wippend voor mijn neus klaar komt, wordt mijn kutje uitgebreid gelikt en ben ik druk in de weer met het aftrekken van twee pikken. Al snel spuit ik mijn sappen in Hans zijn gezicht. Even daarna word ik besmeurd met sperma want Anne richt twee spuitende pikken op mij. Ook de twee pikken, die ik onderhanden heb, leveren hun sperma op mijn gezicht af. Na vier ladingen sperma zak ik als een plumpudding in elkaar. Verschillende mannen vegen het zaad van mijn lijf en leggen mij in mijn tentje waarna ik vrij snel in slaap val. De volgende dag besluiten we om verder met de motorrijders richting Nederland te gaan. Na een paar dagen en een portie gezonde seks onderweg komen we met een bevredigd gevoel, maar niet echt uitgerust thuis.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top