Skip to content

Momenteel actief

Op de camping
4.62/5 (13)

Naar de Camping.

Ook dit is weer en verhaal uit het leven Dorien en Koos die het leven nemen zoals het gaat, en het gaat erg lekker mag ik wel zeggen.
Beide zijn we net in de dertig en leven lui en buiten het dorp, vorige keer was een vriendin geweest met haar dochter Cloë, een schat van een negerin met kogelronde tietjes zo uit een kalender van een goed banden merk gepikt.

Toen hadden we afgesproken dat Cloë, nog wel eens vaker mocht komen als ze dat graag wilde, en op een woensdag in mei belde ze.
Ik nam op en we babbelde wat over toen en dat ze het wel erg lekker had gevonden, nou ik ook. Ik stelde haar voor dat ik haar vrijdag zou komen ophalen en dat wij dan alvast saampies naar onze stacaravan zouden gaan in het zuiden van het land.
Dorien zou dan ook het weekend komen en er was op de camping meer dan genoeg te doen, het was niet een echte blootloop camping, dus van een vereniging maar veel textiel was er niet te zien zeker als het lekker warm was.
En met dat ik vroeg of ze haar moeder de groeten wilde doen, hing ik op en vertelde Dorien wat ik van plan was.

Die vrijdag pikte ik Cloë op met de jeep bij haar huis en deed haar sporttas in de achterbak, kreeg twee zoenen, en met het zonnetje nog lang niet onder gingen we naar onze bestemming.

Op de radio onderweg hadden ze het erover dat het vanavond niet best zou worden maar morgen deste beter. Op de camping aangekomen laadde we samen alle spullen uit even de caravan door luchten en vlug twee stoelen naar buiten.
Ik deed alvast mijn zwembroek aan en Cloë haar badpak want er liep nog wat werkvolk over het terrein. Naast onze plek was een meisje van net 20 denk ik een tentje aan het op zetten, twee rooie vlechtjes en stevige borsten in een flodder hemdje waar ze lekker los in hingen, nou gewoon lekker dus.

Ik kreeg van Cloë een lekkere tongzoen en sloeg een arm om me heen om me alvast te bedanken voor het mee te mogen, ik had ook wel zin en dat voelde ze ook wel, ik liet een hand over haar borst gaan en de tepel reageerde direct, onze tongen draaide nog om elkaar heen, een hand van mij ging over haar kontje heen en kneep erin. Zo ik ga even wat boodschapjes doen, jij vermaakt je maar even liefje.
Ik pakte een tas en mijn knip en liep weg, toen ik even achterom keek zag ik het meisje van het tentje naast ons staan te praten met Cloë. Ze had wel wat met die rooie staarten en een wiebelkontje, ja mag ik wel.

Met een tas vol spullen kwam ik terug en Cloë kwam van naast de caravan aan lopen het zweet op het hoofd en armen. Wat heb jij gedaan het is vakantie schat. Ze moest wel lachen en ging zitten ik ook nadat ik de spullen had koud gezet en nam twee biertjes mee, lusje wel toch. Nou graag, ik heb de buurvrouw geholpen, leuke meid. Dat vond ik nou ook en gaf haar een knipoog. Als haar tentje het niet houd of anders moest ze maar hier komen heb ik gezegd. Prima is niks mis mee.
Na het warme eten, en later de koffie werd het buiten al wat frisser.

Zullen we gaan douchen in de grote washokken Cloë hier gaat ook wel maar is wat kleiner, gaan we lekker bloot in de ochtend jas zo over het terrein, tasje met zeep mee, heb je zin.
Ja lekker en ze stond op en begon op de slaapkamer haar badpak uit te doen.
Ik ging achter haar staan en pelde lekker mee, terwijl zij nog met haar badpak stond te pulken zat ik al aan haar borsten die de vrijheid na het opgesloten zitten vierde door de tepels lekker hard te laten worden. Het badpak viel op de grond en ik zoende Cloë in haar nek, streelde haar borst en ging naar haar navel, Cloë liet zich nog meer tegen mijn aan vallen en ik ging dan ook met mijn rechterhand over haar lipjes, oooh, ik voelde tot mijn vreugde dat haar kutje nu wel helemaal kaal was en een vinger ging zelf al even speels tussen de lipjes. Mmmm lekker geil ben je al. Cloë draaide zich om en deed mijn zwembroek nu ook uit, mmm die heeft ook zin, ze streelde over mijn pik en bukte vlug en zoende mijn eikel, mmmm. Kom we gaan douchen ander komen we daar nooit.

Onderweg naar de washokken liepen we hand in hand, lekker he die wind zo langs je poesje, doe je dat wel meer. Ohh ja zomer vaak onder mijn rokje niks aan, zo in de wind of op de fiets , jaa lekker.

Toen wij de washokken aankwamen, ging net het meisje met de rooie haren, nu in een vlecht, de douche cabine uit.
Hoi Amanda, zei Cloë, is het lekker water. Ik stak mijn hand uit, en stelde mij voor, Koos. Ik ben Amanda, ja jullie kennen elkaar al. Ze had haar hemd aan gedaan terwijl ze nog niet goed was afgedroogd, ze kon zo mee doen aan de miss wet T-shirt haar borsten plakte mooi tegen haar hemdje en zagen er nu al mooi stevig uit. Met een omslagrok en een handdoek in haar handen liep ze naar buiten en Cloë nog vriendelijk na lachen.

Ik hing mijn badjas op aan een van de knoppen in het hok en liep achter Cloë aan het badhok in, gaf haar een tikje op haar blote billen die nog zo lekker jong en stevig waren dat ze niet eens trilde.
Cloë nam een grote klodder zeep in haar handen en begon mij lekker in te zepen, ik ging er eens lekker voor tegen de muur staan en deed mijn ogen dicht. Buik en armen ging nog wel maar de gedachten dat een naakt negerinnetje met een hand vol schuim langzaam over je navel naar je pik gaat en die eens lekker gaat inzepen, ooh.
Mijn pik reageerde dan ook normaal en werd weer een zijn volle lengte, ik keek en hoorde haar dan ook complimenten maken, maar zeepte me verder in, ja zelfs mijn ballen werden niet over geslagen.
Ik moest andersom gaan staan, en ook mijn rug en billen waren nu ook schoon.
Ik voelde een tong op mijn lippen en een lange zoen was het gevolg, zo nu jij.

Met een hand vol schuim begon ik slim genoeg maar op haar rug, ze ging met haar handen voorover tegen de muur staan, en kontje iets naar achter. Ik zeepte haar rug en zakte af naar haar prachtige billen, beide handen vol schuim, liet ik rondjes over de helften draaien, aaaaaah zalig.
Ik liet haar om draaien en ze ging net als ik met haar rug tegen de muur aan staan, benen iets uit elkaar en ogen dicht.
Voordat ik haar borsten inzeepte likte ik nog even vlug aan de zalige tepels, de reactie van Cloë was niet meer van Boefje.
De ronde borsten inzepen was heerlijk en met zeep en vingers verwende ik zo haat borsten een voor een.
Langs haar navel ,over het venus heuveltje naar haar kutlipjes. Ook haar benen zeepte ik in.
Ik ging tegen haar aan staan en gaf haar ook een tongzoen, we lieten onze handen met de zeep over onze en elkaars lichaam gaan. Alles was nat en glad.

Ze pakte de sproeier van de muur en we spoten elkaar zeep vrij waarbij Cloë veel aandacht besteedde aan mijn pik, en om te controleren of hij zeep vrij was nam ze de eikel in haar mond en zoog er aan, mmmm, nee prima niks mis mee, lachte ze.
Ik ging met de sproeier lekker over haar kutje en zelf hielt ze haar lipjes open zodat ook daar het water kon komen, ooh zuchte ze, krijg er slappe knieën van.

We droogde ons zelf af en deden onze badjas buiten het hokje weer aan, er kwam gekreun en gesop uit het hokje naast ons, we hadden ze niet eens gehoord we waren zelf ook zo lekker bezig geweest.
Toen we buiten kwamen was het al bijna donker, en we wandelde tegen elkaar aan naar de caravan.

In de caravan deed ik het licht op een paar plekken aan en muziekje. Cloë wilde perse een serie zien dus ik ging wat zitten lezen, ik hoorde dat het buiten al wat harder ging waaien. Om ongeveer 22.30 ging ik op bed liggen in een boxer short en Cloë zei dat ze ook een leuk slaaphemd had mee genomen. Ik ben benieuwd, ze ging de badkamer in en kwam weer naar buiten in een wit satijnen pon waar je prachtig doorheen kon kijken. Mmmm lekker haar borsten prachtig vol en haar kontje net bedekt, ze bukte op een kussen op te pakken en ik keek zo tegen haar kontje aan en tegen haar kutje.
Dat ziet er lekker uit lieffie, kom lekker bij me liggen, ze stapte op het bed en ging direct boven op me zitten, en begon met haar kutje over mijn nu al aardig dikke bobbel in mijn broek heen en weer te schuiven, ik kon de verleiding niet meer weerstaan en pakte allebei haar borsten vast en liet deze door mijn vingers heen gaan, nog wel over de stof heen.

Cloë lag net zo lang te rollen en te zoenen met me dat ook mijn broek op de grond belande, in de stoeipartij lag ik weer onder en zij boven en het geile negerinnetje, lag zo te draaien dat mijn pik gewoon ineens in haar super natte kutje zat, had je die glimlach op het gezichtje moeten zien.
Zelf bepaalde ze nu hoe vlug ze mijn pik in en uit haar kutje liet gaan, het was zalig, ik had nu ook mijn handen onder haar witte hemdje en kon zo ook met haar tietjes spelen. Ze liet zich voor over zakken en tongzoen was mijn deel, mijn pik nog steeds in haar strakke natte kutje. Ze rolde van me af en mijn pik floepte uit haar kutje en glom van het geil, Cloë wist dan ook niet zo vlug als ze kon het er vanaf te likken, mmmmm lekker je eigen geil.

Ik lag met en tepel te spelen toen ik het tuin hekje hoorde, Cloë hoorde het ook, en twee tellen later kloppen op de deur. Joe heo buurtjes, was alles wat ik verstond.
Cloë ging onder het dekbed zitten en deed haar pon goed aan ik schoot mijn onderbroek weer aan en ging naar de deur. In de storm stond de buur vrouw, als dat Amanda niet is kom er vlug in. In een badjas met topje eronder en broekje, hoi sorry mijn tent, ik uhhh. Ja het is al goed. Cloë was ook haar bed uit en vroeg wat er met haar tent was gebeurd, het was donker en hij stortte in. Wil je wat drinken vroeg Cloë en ging op de tafel zitten, Amanda kijk zo in haar blote poesje en ik zag haar glimlachen.
Ik zal wel even kijken ben zo terug je kan wel bij ons blijven als je dat wil we gaan zo naar bed.

Ik schoot mijn duster aan en liep naar het kleine tentje, het was inderdaad stevig gaan waaien. Het kleine tentje lag plat en er wapperde nog wat flappen.
Met de resterende scheerlijnen bond ik het zaakje bij elkaar, zo dat is voor mogen.

Terug in de caravan hoorde ik de dames lachen in de badkamer en er stonden drie glazen wijn op het tafeltje. Ik nam alvast een nipje en hoorde het water lopen in de badkamer, en zeggen kom we gaan weer naar binnen.

Cloë kwam binnen met en pretlichtje in haar ogen en gaf me een knipoog ze had Amanda aan haar hand vast en had en nu haar trui uit en de blauwe pon meer kon ik nog niet zien.
Cloë ging achter haar staan, kom vertel, uuh Amanda kreeg een hoog rode kleur net iets meer dan haar vosse krullen, haar borsten waren te zien tegen haar pon, best wel stevig vergeleken met Cloë dan maar niet extreem, de tepels waren hard.
Uuuuh Koos ik vindt het heeel uuuuh aardig van jullie dat ik mag blijven, en Cloë heeft me even geholpen, met……. Cloë tilde langzaan haar pon iets op, Amanda werd nog rooier. Waar eerst een vachtje had gezeten zat nu een heel kaal kutje prachtig glimmend, netjes geschoren. Cloë ging gewoon door en streelde Amanda haar borsten. Mag ik vroeg ik en ze zei niks maar knikte alleen, het kutje glom al de meisjes hadden er al mee zitten spelen.
Ze had een prachtig bol venus heuveltje wat overging in stevige schaamlippen die zelfs al ietsie open stonden, ik liet mijn hand over de lipjes gaan en er tussen, Ik keek Amanda aan, mmmm prachtig, mmm uuuh zachtjes begon ze al te kreunen en haar ademhaling was ook al niet meer zo rustig . Ik liet twee vingers tussen de lipjes gaan, het was erg nat en ik kon dan ook direct mijn vingers aflikken, mmmmm jij bent lekker geil.
Ik denk niet dat ze het hoorde ze kwam al klaar de schat en stond te trillen op haar benenen, oooh wat snel.
We lieten haar op het bed gaan liggen, dat was lang geleden dat ik zo lekker klaar kwam, ja, wel eens zelf maar niet met man en al zeker niet met vrouw, is wel spannend. Ze vertelde dat haar vriendje alleen recht op en neer wilde en dan weg.
Cloë kwam tegen mij aan zitten, en ik speelde met haar tietjes, en tilde het ponnetje op, deed het uit en draaide rondjes met mijn vingers om de tepels, met mijn andere hand ging ik naar haar kutje en wreef over haar clitje, doe maar mee Amanda ik help je zo.

Amanda ging op haar rug liggen met haar bennen uit elkaar en haar knieën opgetrokken , ze liet haar rechter hand naar haar kutje gaan en speelde met haar klitje ook stak ze twee vingers in haar grotje, het was er erg geil het gleed heen en weer met haar vingers. Ik zat met mijn paal tegen Cloë haar kontje aan en vingerde haar van voren met mijn rechterhand, oooh kom we gaan Amanda helpen, ga jij haar maar beffen zei Cloë dan mag ze mijn kutje ook likken. We lieten elkaar los en ik schoof tussen haar knieën en pakte haar hand en begeleidde die naar de tieten die nu ook mee lagen te schommelen, speel maar met je spenen schatje wij doen nu de rest en vergeet vooral niet te likken aan het kutje van Cloë anders mis je een heeeeeele boel kutgeil.

Cloë, ging op het gezichtje van Amanda zitten, kom lieffie lik mijn spleetje, ik kon tussen de tieten van Amanda door goed zien hoe ze haar tong in het kutje van Cloë stak en ook het clitje niet vergat, Cloë leunde iets verder naar voren zodat ze beter bij haar clitje kon en iets dieper met haar tong in haar tunneltje .
Cloë moest met een arm stenen op het bed maar met de ander kon ze zo prachtig bij de schommelde tieten van Amanda, ze kneep er speels in waarop Amanda reageerde door weer te sabbelen aan het clitje van Cloë.
Ik kon zo heerlijk mijn tong door het net geschoren kutje van Amanda halen en de lippen iets naar buiten duwen met mijn vingers, zodat ik in het roze kutgat van haar kon komen met mijn tong. Het grotje was supernat van het geil en daar bleef bij komen, mijn hele gezicht glom al van het kutsap van het meisje. Het clitje kreeg nu alle aandacht, en ze reageerde dan ook voorspelbaar toen ik er aan sabbelde, er ging een siddering door haar heen en kleine schokjes, ze kreunde weer en wilde schreeuwen maar dit werd gedempt door het kutje van Cloë wat nog op haar tongetje zat en er nog lang niet af wilde . Amanda kwam wel klaar en het kutgeil was niet op te likken zo veel, het was wel heel erg lekker. Ik ging verzitten en stak twee, drie vingers in de nattekut, nou dat ging wel erg makkelijk, haalde deze langzaam heen en weer en smeerde daarna het geil wat ik aan mijn hand had aan de tieten waar de twee meisjes zelf mee zaten te spelen.

Ik schoof verder tussen de knieën van Amanda en smeerde mijn pik in met het kutsap wat over de hele kut en aan de buitenkant ervan zat. Mijn eikel glom nu van het sap en ik stak hem langzaam in het kutje van Amanda, dze voelde heel goed dat mijn pik nu in haar zat en duwde haar heupen omhoog om maar zo diep mogelijk te worden geraakt door mijn staak. Ik duwde haar knieën hoger zodat ik nog dieper in het kutje kon komen, en met lange stoten begon ik haar dan nu ook te neuken. Ze was verbazing wekkend strak, en het voelde dan ook net of als ik er helemaal inzat of ze haar kut nog aankneep ook. Nu is 21 cm niet extreem maar hij vulde haar wel en ik kwam dan ook tot het einde ze gilde het nu uit, nee niet van de pijn maar van genot, zelf Cloë begon te trillen en kwam klaar op het gezicht van Amanda.
Ik bleef in en uit het kutje van het meisje pompen, maar toen ik mijn ballen voelde gaan tintelen, haalde ik mijn pik uit het kutje en ging boven de borsten van Amanda hangen.
Cloë en Amanda pakte mijn pik vast en gingen heen en weer met hen handen, ik voelde het warme zaad al borrelen, en de eerste straal ging dan ook over de tieten van Amanda heen en kwam in haar gezicht en ze likte de druppels van haar lippen. De volgende stralen van het warme sperma gingen over haar buik en borsten. Cloë smeerde alles uit en likt zelf lekker haar eigen vingers schoon. We gingen ieder aan een kant van Amanda zitten en Cloë begon haar tieten schoon te likken, ik ging bij haar hoofd zitten en ze snapte het direct, deed haar mond open en likte mijn pik schoon, van de laatste restjes sperma.
Mijn pik ging verder in haar mondje dan ik had kunnen vermoeden, ze wist er wel raad mee. Toen mijn pik schoon was van zaad en kutgeil ging ik ook verder met het likken van de tieten van Amanda samen met Cloë.
Moe maar voldaan vielen we naast elkaar op het bed, Amanda in het midden.

Zo dat was erg lekker, zei Amanda ik heb echt nog nooit zo lekker geneukt om het maar eens te zeggen zoals het heet. We moesten er allemaal om lachen en stelde voor dat ze eerst maar eens moest gaan douchen.
Cloë en Amanda gingen samen naar de badkamer, na 10 minuten kwam Amanda bloot binnen en rook lekker naar de zeep, ik stond voor haar in de caravan en kreeg een heeeeele lange tongzoen, ik kneep nog even in haar kont en ging toen ook de badkamer in. Cloë stond voorover tegen de wasbak aan en ik kon de verleiding niet weerstaan om tegen haar aan te gaan staan en met mijn handen haar tietjes te pakken. Mijn pik schoof door haar bilnaad, het was erg lekker zo Cloë, ze had ook genoten en we hadden morgen ook nog om geile dingen te gaan doen voordat in het weekend de andere ook kwamen.

Toen ook ik in mijn bed stapte lag Amanda al te slapen tegen Cloë aan , ik stapte erbij trok het dekbed over ons heen en liet mijn hand naar de tieten van Amanda gaan en voel toen ook in slaap.

Tot een volgende keer.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top