Skip to content

Momenteel actief

De botsing
4.69/5 (13)

Toen mijn man een paar dagen op reis was dacht ik op een middag ‘Ik ga nu winkelen want daar heeft hij toch een hekel aan.’ Ik had nieuwe schoenen nodig en snorde de stad af voor een leuk en betaalbaar modelletje. Ik vond tenslotte wat ik zocht en liep met mijn tasje door de stad. Ik keek dan ook niet waar ik liep. Plotseling bonkte ik tegen iets aan en mijn tasje vloog door de lucht, terwijl ik zelf onelegant en hard op mijn zitvlak landde. Een boom van een kerel boog zich bezorgd over mij heen.”Heb je je bezeerd,” vroeg hij met donkere diepe stem en gaf mij zijn hand om me te helpen opstaan. ”Het valt wel mee, geloof ik,” zei ik zacht en nog bedeesd van de schrik. Hij pakte het tasje met de schoenen op en zei: “Sorry, maar ik kon je niet ontwijken, je liep recht op me af.” ”Hmm, het was mijn eigen schuld, ik was er met m’n gedachten niet bij,” zei ik. Hij bood mijn een kopje koffie aan voor de schrik en ik accepteerde het. De man leek mijn erg aardig. En dat was hij ook.

Hij nam mijn mee naar een sjieke thearoom en daar genoten we samen van een kopje espresso en een heerlijk gebakje. Onderwijl zaten we gezellig met elkaar te babbelen. “Ik heet Manon,” zei ik en daarop stelde hij zich voor als Hans. Na een tijdje waren we het incident alweer bijna vergeten en ook de tijd. Geschrokken keek ik op mijn horloge. Vijf uur alweer. “zullen we ergens een hapje gaan eten,”stelde hij voor. Ja, wat maakt het uit, dacht ik dus ging ik in op zijn uitnodiging om een hapje met hem te eten. ”Ik wil me wel thuis even omkleden,” zei ik. Dat was geen probleem, zijn auto stond verderop in de parkeergarage. Samen liepen we er naar toe en hij bracht mij naar huis en zette mij daar af, met de belofte me over een uurtje weer op te pikken. Ik maakte me mooi en betrapte mezelf onderwijl op nogal slechte gedachten. Wat zou ik doen als…. ik wilde er verder niet over nadenken. Na een uurtje werd er aangebeld en stond Hans voor de deur. Hij stond daar breed en indrukwekkend in een mooie groenachtige combinatie met een prachtige stropdas. Ik viel als een blok voor hem op dat moment. ”Zullen we hier eerst een drankje nemen,” vroeg ik zacht aan hem. Met de woorden: “Met alle plezier,” accepteerde Hans mijn aanbod. Mijn lichaam begon op een voor mij herkenbare manier te tintelen. Ik raakte opgewonden. Ik schonk een drankje in en we namen samen plaats op de bank.

Iedere keer dat hij mijn bewust of onbewust aanraakte ging er een soort van elektrisch schokje door mij heen. Babbelend over van alles en nog wat schoven we langzaam naar elkaar toe. Uiteindelijk was zijn gezicht dicht bij het mijne en voor ik het zelf wist kuste ik hem zachtjes op zijn mond. Alsof hij daar op gewacht had nam hij me in zijn armen en duwde zijn lippen half geopend tegen de mijne waarna er een stevige tongzoen volgde. Minutenlang genoot ik van deze innige omhelzing. Toen lieten we elkaar los. Maar al snel daarna kroop ik weer tegen zijn brede borst en schurkte behaaglijk tegen hem aan. Hij liet zijn handen zacht over mijn jurkje glijden. Op mijn rug aangekomen vond hij het ritsje en opende dat voorzichtig. Mijn jurk gleed over mijn schouders, geholpen door zijn handen naar beneden en mijn bh werd zichtbaar. Ik trok mijn armen uit mijn jurk en zat toen naast hem met half ontbloot bovenlijf. Weer gingen zijn handen naar mijn rug en vonden daar de sluiting van mijn bh. Hij haakte die los en schoof de bandjes over mijn schouders. Mijn mooie strakke borsten sprongen te voorschijn. Hij nam ze zacht in zijn handen, terwijl hij me een flinke tongzoen gaf. Zijn mond dwaalde over mijn kin, langs mijn hals af naar mijn borsten hij begon die hard geworden tepeltjes zacht te verwennen met zijn lippen en tong. Langzaam zakte ik achterover op de bank, terwijl hij mijn bovenlichaam verwende met zijn handen, mond en tong. Ik hield zijn hoofd vast met mijn handen en kroelde door zijn haar. Even trok hij zich terug, tilde mijn billen even op en met een paar vakkundige bewegingen verwijderde hij de resterende kleding. Naakt en verlangend lag ik daar voor hem op de bank. Hij bracht zijn gezicht weer naar mijn borsten en vervolgde zijn spel, waar hij vóór het verwijderen van de kledingsstukken gebleven was. Vanaf mijn borsten daalde hij nu af over mijn vlakke buik naar mijn licht behaarde venusheuvel. Zijn lippen duwde hij tegen mijn schaamlippen en hij liet zijn tong tussen mijn lipjes dwalen. Zachtjes begon hij met zijn tong neukbewegingen te maken in mijn opgewonden spleetje, onderwijl steeds mijn klitje rakend. Ik schokte wild met mijn lichaam en duwde zijn hoofd in mijn opgewonden kruis. Ik genoot met volle teugen.

Na enige minuten kwam ik schokkend en hevig kreunend klaar. Hij likte het romig sap uit mijn kutje op terwijl ik lag te bekomen van het enorme orgasme. Onderwijl trok hij zich wat terug en trok zijn kleren uit. Toen hij als laatste zijn slip naar beneden trok, schrok ik een beetje, want er kwam een monsterachtige paal van vlees tevoorschijn. Ik keek mijn ogen uit. Ik wist niet eens dat er zulke grote penissen waren. Bewonderend zakte ik op de grond op mijn knieën. Hij zat op de bank en ik nam plaats tussen zijn benen. Zacht nam ik de enorme vleesstaaf in mijn handen. Ik had twee handen nodig om het ding echt goed te omklemmen. Niet te geloven. Zachtjes streelde ik met mijn handen de opgewonden vleesmassa. Hij begon zachtjes te kreunen. Ik bracht mijn lippen naar de grote blauwachtige eikel en gaf er een zoentje op. Voorzichtig duwde ik mijn lippen om het uiteinde heen, streelde met mijn tong over zijn pisgaatje en likte daar het voorvocht uit, dat al te voorschijn kwam. Het smaakte heerlijk, licht zoutig. Langzaam maar zeker vulde zijn eikel mijn mond, terwijl ik met mijn ene hand de dikke pik aftrok en met mijn andere hand zachtjes zijn ballen streelde. Mijn mond was al aardig gevuld met alleen zijn eikel. Langzaam maar zeker schoof mijn mond al zuigend verder om de vleesstaaf heen, maar meer als een derde kreeg ik niet naar binnen. Voorzichtig begon ik hem nu te neuken, terwijl mijn hand het onderste gedeelte van de paal en zijn goed gevulde zak verwende. Het duurde niet lang of hij begon hevig te bewegen en een grote lading dik wit sperma spoot in forse stralen tegen mijn gehemelte. Het vulde mijn mond geheel en liep langs mijn mondhoeken naar buiten. Ik liet de lul uit mijn mond glippen en veegde met mijn hand de resten sperma van mijn kin en lippen weer naar binnen en slikte het allemaal gretig door. Mmm, dat smaakte naar meer. Terwijl ik de laatste restjes van mijn lippen en zijn lul likte ging ik gehurkt over hem heen zitten. We gaven elkaar een hevige tongzoen, waarbij ik hem het laatste restje sperma uit mijn mond in zijn mond teruggaf.

Terwijl ik over hem heen lag, voelde ik dat het dikke geval nauwelijks slapper geworden was dus ik bewoog zo, dat zijn eikel weer voor mijn heet geworden gleuf zat. Hij duwde naar voren en zijn eikel opende op eigen kracht de natte opening. Zachtjes, langzaam maar zeker liet ik over hem heen zittend zijn lul in mijn kutje verdwijnen. Eerst dacht ik dat er wel een deel niet in zou gaan, maar even later zat ik op zijn buik met het hele geval in mijn lijf. Ik bleef stil op hem zitten, genietend van het gevoel tot het uiterste gevuld te zijn. Zo bleef ik nauwelijks bewegend zitten totdat ik een beetje aan het gevoel gewend was. Nu begon ik hem voorzichtig te berijden. Hij ging mee in mijn bewegingen en iedere keer stootte zijn eikel tegen mijn baarmoeder, steeds schokjes in mijn lichaam veroorzakend. Zo werkten we elkaar naar een enorm orgasme en samen kwamen we dan ook heerlijk klaar. Ik gilde het uit toen ik het sperma diep in mijn buik voelde spuiten. Wat was dat heerlijk. Na een tijdje ging ik van hem af en zijn lul floepte naar buiten, nog steeds niet helemaal slap. Na een paar minuten uithijgen kwam hij alweer omhoog en ik wist niet wat ik zag. Hij zette mij op handen en knieën op de grond en ging achter me op zijn knieën zitten. Met een harde stoot drukte hij zijn dikke paal weer in mijn oververhitte gleuf.

Op zijn hondjes gaf hij mijn nog een enorm wilde beurt, totdat we alweer samen klaar kwamen. Zo diep had ik nog nooit een lul in me gehad en het was een enorme ervaring. Een hevig orgasme was het gevolg. Toen we allebei uitgeraasd waren zei hij: ”Kom Manon, je zult wel honger hebben.” We namen een douche en gingen daarna naar een restaurant. Toen hij me daarna thuisbracht vroeg hij: ”Wanneer ga je weer winkelen?”

Manon

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top