Skip to content

Momenteel actief

Van mindfulness naar kamasutra
4.8/5 (5)

Het was een zaterdagmiddag en in gaf op die dag een cursus mindfulness. Er komen vaak vrouwen op af en hoewel ik het niet doe om naar mooie vrouwen te kijken of een date te scoren, zo nu en dan zijn er dames bij die ik wel leuk vind. Zo was het ook met Tanja. Ze was 26 jaar oud, 10 jaar jonger dan mij. Ik merkte dat ze zo nu en dan naar mij keek terwijl ik rondliep. Ik liep langs haar en fluisterde dat ze haar ogen moest sluiten. Zo nu en dan deed ze de ogen toch open en dat was een beetje een plagerig spel tussen ons beiden. Verder verliep de cursus heel fijn en toen iedereen wegging bleef Tanja nog even achter.

Ze wilde wat meer informatie over mindfulness en ik begon het uit te leggen maar ze onderbrak mij. ‘Misschien tijdens een kopje koffie ergens?’ zei ze glimlachend. Die glimlach kon ik natuurlijk niet weerstaan en dus spraken we voor een week later af. Het was heel gezellig maar of het nou over mindfulness ging? Niet echt. Maar aan het einde van de date, want dat was het gewoon, wilde ze wel een privé sessie als dat kon. Weer die glimlach met een ondeugende blik in haar ogen. We gingen naar mij huis en daar ging ze op een stoel zitten en ik liep om haar heen en deed wat ik normaal deed. Het was toch wel een beetje anders want wanneer ik langs haar liep, raakte ze mij aan. Ik vond het meer dan aangenaam en begon haar ook aan te raken. En dat werd steeds intiemer, het ging gewoon vanzelf. Echt, ik ben normaal niet zo. Ik ben een professional. Maar Tanja maakte dingen in mij los waar ik geen controle over had. Toch brak ik de sessie af, ik wilde spanning opbouwen. En ik denk dat ze dit doorhad. Een week later zat ze er weer en we gingen toen verder. Ik nam haar mee naar de slaapkamer. We lagen al snel naakt op bed te vrijen en mijn pik werd zo hard als hij maar zijn kon. Meteen begon Tanja me te pijpen. Dit deed ze echt heerlijk en wat was het een geil gezicht om mijn pik zo dat lekkere mondje in te zien gaan. Uiteindelijk deed Tanja een condoom om mijn lul, waarna ze op handen en voeten voor mij ging zitten en dat prachtige kontje voor mij aan het schudden was.

Ik nam achter haar plaats en greep haar bij de heupen. Zonder mijn handen te gebruiken drukte ik mijn eikel in haar mooie kutje en ze kreunde van genot. Met rustige, lange halen neukte ik haar. Ik genoot van iedere stoot in haar haar natte kutje en keek naar haar bewegende lichaam. Het voelde allemaal heel erg lekker en we wisselden posities, het leek wel of we de hele kamasutra door aan het nemen waren. Ze wilde dat ik haar over haar tieten ging spuiten en ik ging daarvoor naast het bed staan terwijl Tanja op haar knieën op het bed zat en ik spoot mijn sperma over die mooie borsten heen en ook een beetje op het bed. Het kwam er nou eenmaal met kracht uit schieten, daar kon ik weinig aan doen. Natuurlijk had ik daarvoor het condoom afgedaan.

Naderhand maakte ik haar met een handdoek schoon en zijn we samen nog gaan douchen, waar ik haar tot een orgasme heb gevingerd. Tanja is de enige cursiste waar ik dat ooit mee gedaan heb. Ze is daarna ook niet meer naar de cursus geweest. Jammer maar ook beter want eigenlijk is dat niet waarvoor ik het doe. Maar lekker was het wel!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top