Skip to content

Momenteel actief

Van mijn schuld af (deel 2)
4.56/5 (16)

Na een paar weken krijg ik een weer een appje van Monique. Dit keer niet met een klantenverzoek maar met het bericht dat ze vanavond langs komt. Verrast lees ik het berichtje nogmaals maar er staat verder geen informatie. De hele middag ben ik toch een beetje nerveus want ik heb geen idee waarom ze langskomt. Om 9 uur gaat de bel en loop ik naar de deur. Voor de zekerheid heb ik me netjes aangekleed. Niet dat ik nog zoveel mooie kleren heb want het meeste is of versleten of verouderd. Ik open de deur en daar staat Monique. “Dag Wendy,” zegt ze met vriendelijke stem. Ik staar haar aan en weet even niet wat ik moet zeggen. “Mag ik binnenkomen?” vraagt Monique met een glimlach. “Natuurlijk, natuurlijk,” haast ik me te zeggen en laat Monique voorgaan de gang in. Ik sluit de deur achter me en terwijl Monique doorloopt naar de woonkamer bewonder ik haar. ‘Prachtige vrouw,’ denk ik bij mezelf. We gaan aan de tafel zitten en Monique zit weer op dezelfde stoel waarin zij zich naar een orgasme vingerde terwijl zij toekeek hoe ik door Marc werd ingepalmd. Het gesprek gaat een beetje over koetjes en kalfjes. Maar dan komt Monique to the point. “Luister Wendy, je hebt nu ondertussen meer dan duizend euro afbetaald. En de reden dat je geen deurwaarders meer aan de deur krijgt is omdat wij al je schulden hebben overgenomen. Als jij je aan het contract houdt ben je over een jaar schuldenvrij.” Ik vraag me af waar het heengaat en besluit af te wachten. Monique gaat verder: “We hebben gemerkt dat je het erg goed doet. Veel klanten vragen speciaal naar jou. We hebben een soort van rankingsystem en je haalt nooit minder dan vier sterren en meestal zelfs vijf. Dat is uitzonderlijk goed.” Ik kan het bijna niet geloven en voel me zelfs een beetje trots. “Ik wil je een zakelijk voorstel doen waarvan ik denk dat je daar wel voordelen in ziet,” zegt Monique. Ik ga rechtop zitten want mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld. Marc en ik runnen naast het escortbureau ook een seksclub. Het is een speciaal sekshuis en daarvoor zoeken wij bijzondere … laten we zeggen … natuurlijke professionals. En wij denken dat jij uitermate geschikt bent. Ben je geïnteresseerd?”

Door de laatste weken en de verminderende druk van de schulden ben ik zelfverzekerder geworden en ik zeg: “In principe wel. Hoe werkt dat dan?” Monique moet een beetje lachen maar gaat dan verder: “Je gaat drie dagen werken in onze exclusieve luxe seksclub. Je krijgt kleding en we betalen je voor een hele avond en zo nodig de nacht. Onnodig te zeggen dat jij je diensten daar gaat uitvoeren voor klanten.” Ik kan er niets aan doen maar het hele voorstel klinkt mij als muziek in de oren. Meer seks en meer geld wat wil ik nog meer. Ik voel me een beetje opgewonden worden en besluit het aanbod te accepteren. Als Monique afscheid neemt laat ze een envelop voor me achter. Bij de envelop zit een brief:

Lieve Wendy,

Je bent fantastisch. Ik ben ervan overtuigd dat jij het geweldig gaat doen als gastvrouw. In de envelop vind de adressen van een met ons samenwerkende schoonheidsspecialist en een kapper. Daar ga je naar toe en vervolgens ga je verschillende soorten kleding aanschaffen. Ook van de kledingzaak is het adres bijgevoegd. Ze weten van je komst en zij zullen je helpen uitzoeken. De rekening wordt door ons betaald. Ik verwacht je volgende week vrijdag om 8 in ons luxe gasthuis. Om zeven uur zal je worden opgehaald door onze privéchauffeur. Zorg ervoor dat je dan klaar staat.
PS. Slipje en bh uit laten.
Kusjes, Monique

De week erop ga ik vrijdag allereerst naar de kledingzaak. Nadat ik prachtige sexy kleding heb uitgezocht, ga ik naar de andere zaak voor het vervolg. Als ik een schoonheidsbehandeling heb gehad en naar de kapper ben geweest wacht ik thuis op de taxi. Om exact acht uur staat de chauffeur voor mijn deur en stap ik in de auto. Na een half uurtje komen we aan bij het exclusieve gasthuis. Het is een luxe villa en er staan al een aantal dure auto’s geparkeerd. Ik stap uit, loop naar de voordeur en bel aan. Monique zelf doet open. Deze keer ziet ze er weer anders uit. Met haar ultrakorte strakke lakjurk, netkousen en hoge pumps ziet zij er supergeil uit. Ze omhelst me en pakt mijn hand. Ze draait mij rond en zegt: “Schat, je ziet er fantastisch uit. Jij bent vanavond de sterattractie,” en ze geeft me een dikke knipoog. Monique begint uit te leggen hoe het hier werkt. “Dit gasthuis heeft twee verdiepingen. Je begint de komende tijd op de eerste en gaat pas naar de tweede verdieping als je meer ervaring hebt.” “Wat is het verschil dan per verdieping?” vraag ik nieuwsgierig. “Laat ik het zo zeggen,” antwoord Monique; “Kenmerken voor de eerste verdieping zijn: een praatje maken, strelen, zoenen, masturberen en wippen. En meestal is de seks één op één met een klant die jou vooraf besproken heeft.” “En de tweede verdieping,” vraag ik. “Veel is hetzelfde, maar dan met meerdere mensen tegelijk. Heel veel gesproken wordt er daar niet. Feitelijk heeft iedereen daar seks met iedereen. Ook zonder dat je erom vraagt of mee instemt. Als je daar loopt kan je door iedereen benaderd worden en mag je zelf ook iedereen benaderen. Dat zijn daar de regels.”

Monique vertelt het alsof ze warme broodjes verkoopt. Mijn hoofd tolt van al die nieuwe informatie en kan er niets aan doen maar ik ben nu al nieuwsgierig naar die tweede verdieping. Ik volg Monique de trap op naar de eerste verdieping. Het ziet eruit als een klassiek bordeel. Dikke vloerbedekking, veel pluche, banken met kussens, veel indirecte rode verlichting en een bar met krukken tot heuphoogte. Er lopen andere gastvrouwen rond en er zitten net geklede mannen te vozen met dames, in lingerie of al helemaal naakt. Sommige vrouwen laten zich openlijk vingeren of beffen door een man en in de hoek heeft een stel seks. Een naakte vrouw zit op de schoot van een man en rijdt op zijn pik. Ik kan zien dat ze beide genieten en ik blijf staan om er naar te kijken. Mijn kutje begint te tintelen en wordt al een beetje nat. Monique is ondertussen doorgelopen naar twee mannen die aan de bar zitten. Ze praat even met een van de mannen en wenkt dan naar mij. Ik kom aanlopen en blijf voor het drietal staan. “Wendy, dit is Rob en vanavond ben jij zijn gastvrouw.” zegt Monique. Ze brengt haar mond naast mijn oor en fluistert: “Doe wat hij je vraagt en alles komt goed.” Dan draait ze zich om en loopt heupwiegend weg. Rob kijkt me aan en vraagt of ik iets wil drinken. Ik knik en hij bestelt een witte wijn. Als die is ingeschonken neem ik het glas aan en neem een grote slok. “Je hoeft niet zenuwachtig te zijn hoor,” zegt Rob vriendelijk. “We hebben de hele avond om elkaar goed te leren kennen.” Ik neem nog een slok en dan pakt hij het glas uit mijn handen en zet dat op de bar. Hij buigt naar voren en begint me te tongzoenen. Ik vindt het allemaal erg spannend en tong enthousiast terug. Na een minuut verbreekt Rob de tongzoen en legt zijn handen op mijn schouders. Langzaam duwt hij me naar beneden tot ik op mijn hurken zit, recht tegenover zijn kruis. Ik zie de grote bobbel in zijn broek en Rob begint zijn riem los te maken en laat zijn broek zakken. Ik pak zijn onderbroek en trek die ook naar beneden. Een half stijve pik verschijnt. Rob pakt mijn hoofd en brengt die naar zijn pik. Ik pak hem vast en neem zijn eikel in mijn mond. Zachtjes begin ik te zuigen terwijl ik met mijn tong over de rand strijk. Als snel is de pik spijkerhard en nu begin ik hem serieus te bewerken met mijn mond. Mijn lippen gaan op en neer over de paddenstoel en ik hoor hem kreunen: “Goed zo schat, zo pijp je een vent.”

Ik begin net op dreef te komen als Rob zijn pik terugtrekt en mij omhoog trekt. Zonder woorden draait hij me om zet mij tegen de bar. Hij gaat achter mij staan wrijft onder mijn rok over mijn blote billen en tilt mijn jurk omhoog. Hierdoor heeft hij direct toegang tot mijn edele delen. Mijn kutje staat al een beetje open en is steeds natter geworden door het pijpen. Rob doet snel een condoom om, zet zijn pik voor de ingang van mijn natte kutje en begint zachtjes over mijn klitje te neuken. “Jaaaa, ga zo door, lekker” zeg ik achteromkijkend. “Oh, je hebt er echt zin in,” reageert hij met een grijns en schuift zijn pik verder naar binnen. Met lange halen begint hij mij te neuken. Hij weet zijn pik goed te gebruiken want als snel kom ik klaar. Rob is er ook bijna want ik voel zijn pik schokken. Hij begint te grommen en ik voel dat het condoom wordt volspoten. Als hij klaar is trekt hij zijn broek weer aan en gaat zitten. “Dat was heerlijk schat. We gaan zo verder.” Vanaf de andere kant van de bar kijkt Monique mij tevreden glimlachend aan. De man die naast Rob ook aan de bar zit heeft ondertussen zijn pik in zijn eigen hand genomen en trekt zich langzaam af. Ik kijk verlekkerd naar de stijve pik maar ik ben de gastvrouw van Rob dus blijft ik er vanaf. Maar het duurt niet lang of er komt een andere dame gekleed in een korte badjas op de man af. Ze likt zijn lippen en zoent hem op de mond. Dan pakt ze de man bij de hand en neemt hem mee naar een aparte kamer. Rob staat op en met mij aan zijn hand volgen wij de man en de vrouw. In de kamer staat een groot tweepersoonsbed en bankstel. De vrouw kleedt de man uit en laat hem op het bankstel zitten. Rob en ik gaan op het bed zitten om het tafereel goed te kunnen volgen. De vrouw gaat geknield voor hem op de grond zitten en neemt zijn pik in haar mond. Na een paar keer zuigen is de pik op volle sterkte. Zij gaat staan en laat de badjas van haar schouders glijden. Nu gaat ze op haar knieën over zijn schoot op de bank zitten, hij plaatst zijn handen aan de zijkant van haar enorme tieten en stopt zijn pik ertussen. Dan klapt ze haar tieten over de pik waarna ze met haar borsten over zijn geslacht heen en weer beweegt. De man sluit zijn ogen en geniet met volle teugen. Rob doet mijn blouse open en begint mijn borsten te strelen. Ondertussen vertelt hij dat de man zijn vriend is en dat ze regelmatig samen hier naartoe gaan. “Vaak kijken we naar elkaars verrichtingen als we seks hebben met een gastvrouw.” Ik heb niet van die enorme tieten maar kijk leergierig hoe de vrouw de man bevredigt. Wat ik nooit van mezelf heb geweten is dat ik enorm opgewonden raak van het kijken naar seks. Met mijn ex heb ik wel eens naar een pornofilm gekeken maar verder niet. Daar werd ik ongelofelijk geil van. En alhoewel ik nog geen kwartier geleden heb geneukt maakt het kijken naar de man en vrouw op de bank mijn kutje al weer nat. Voorzichtig trekt Rob mijn blouse en rokje helemaal uit en ook zijn eigen kleding. Naakt gaan we weer tegenover het stel op het grote bed zitten. Rob neemt een tepel in zijn mond en begint daaraan te sabbelen. “Hmmm”, een kreun ontsnapt aan mijn lippen. Hij gaat verder met zijn tong, bereikt mijn kutje en zuigt de clitoris tussen zijn lippen naar binnen. Ik krom mijn rug en duw zijn hoofd harder tegen mijn kutje. Rob likt me al snel naar een orgasme maar net voordat ik klaar kom stopt hij en zegt: “Ga eens op handen en voeten zitten.” Snel doe ik wat hij vraagt. Rob doet snel weer een condoom om, gaat achter mij zitten en haalt zijn harde pik op en neer tussen mijn natte schaamlippen. Ik zak naar voren totdat ik op mijn ellebogen leun zodat mijn kontje nog meer naar boven komt te staan en mijn kutje uitdagend naar Rob wijst. En terwijl ik kijk naar het tietneukende stel op de bank voel ik Rob weer binnendringen. “God, wat een geil gezicht is dit,” denk ik. “Dat moet ik ook eens proberen.” De vrouw haalt haar tieten nog steeds over de pik heen en weer. En elke keer als de eikel boven haar tieten uitkomt geeft ze een lik op de eikel met haar tong. Aan het gezicht van de man zie ik dat hij zo meteen gaat klaarkomen. Als de eerste stralen sperma op het gezicht van de vrouw spatten voel ik mijn orgasme ook opkomen: “Ohhhh, ik kooooom.” En ook nu weer voel ik dat Rob zijn condoom volspuit. Als hij uitgespoten is draai ik me om en verwijder het condoom van zijn pik. Ik pers het nog warme zaad uit het condoom op mijn handen en draai me weer om naar het stel op de bank. En terwijl ik kijk hoe de vrouw het zaad van de man over haar tieten uitsmeert smeer ik het zaad van Rob over mijn eigen borsten uit. Rob komt naast mijn zitten en zegt: “Nou, ik weet wel wie ik de volgende keer weer vraag,” en hij geeft me een kus op de wang. Ik word die dag nog een keer geneukt door Rob terwijl ik zijn vriend aftrek. De avond eindigt als Monique mij apart neemt en aangeeft tevreden te zijn met mijn prestaties. Als ik wil mag ik morgen weer werken. Ik ben zo langzamerhand zo in de ban van seks en afbetalen dat ik direct toegeef. De avond daarna en op eigen verzoek ook de rest van de week, heb ik veel seks met mannen en soms een vrouw. Doordat ik nu veel meer ervaring heb zijn de ‘standaard standjes’ op de eerste verdieping voor mij eigenlijk niet meer verrassend. Mijn seksuele voorkeuren zijn duidelijk ook veranderd. Ik vind het heerlijk om wat hardere seks te hebben en het liefst met twee of drie mensen tegelijkertijd. Daarom vraag ik aan Monique of ik eens mag proberen om op de tweede verdieping te werken. Terwijl ik Monique hoopvol aankijk antwoordt ze: “ Ja schat, je bent er klaar voor.”

Drie dagen later loop ik weer achter Monique aan maar nu naar de tweede verdieping waar we een grote zaal inlopen. Hier is feller verlicht dan op de eerste verdieping. Langs de muren zijn grote nissen waar makkelijk meerdere mensen tegelijkertijd in kunnen zitten of liggen. In het midden van de zaal is een soort van rond podium wat bestaat uit een groot matras. Ik draag nu een ultrakort rokje, een strak wit bloesje met pumps met vijf centimeter hoge naaldhakken. Daaronder draag ik geen slip, en geen bh zodat mijn tepels door mijn bloesje heen hun aanwezigheid verraden. Ik voel me ongelofelijk sexy in deze kleding en ben benieuwd wat voor invloed dat heeft op de klanten. Daar komt ik snel achter want direct heb ik de aandacht van een aantal mannen én vrouwen. Die bekijken mijn lichaam en knikken goedkeurend. Monique loopt door en stapt af op een man en een vrouw die bij een van de nissen staan. Beide zijn al naakt en Monique stelt hun voor als Kirsten en Joël. Kirsten heeft een ietwat mollig lichaam met grote borsten, brede heupen en een lelieblanke huid. Joël is duidelijk van Jamaicaanse afkomst met zijn donkere huid en lange rastahaar. Hij is lang en gespierd maar het meest opvallende is zijn pik. Ik heb nog nooit zo’n groot aanhangsel gezien. De pik hangt slap tussen zijn benen maar is in die toestand al groot. Kirsten grijnst als ze ziet hoe ik met grote ogen naar die enorme pik blijf staren. Ze brengt haar mond naast mijn oor en fluistert: “Ja Wendy, kijk maar goed. Die grote paal wil graag diep in je kutje. Hij wil je zo hard neuken dat het voelt alsof je doormidden wordt gescheurd. Maar je zal ervan genieten, dat beloof ik je.” Mijn knieën worden een beetje week van die directe benadering en belofte. “Vanavond ben jij de gastvrouw voor dit prachtige stel,” mengt Monique zich weer in het gesprek. Dan wendt zij zich weer tot Kirsten en Joël: “ Wendy is voor het eerst op deze verdieping. Voorzichtig met haar en veel plezier,” zegt ze en loopt dan heupwiegend weg.

Kirsten gaat recht voor me staan. Weer brengt ze haar mond naar mijn oor maar in plaats iets te zeggen neemt ze mijn oorlel in haar mond en zuigt er zachtjes aan. Dit heb ik nog nooit gevoeld, maar het windt mij op en geeft mij een tinteling in mijn kutje. Dan laat Kirsten de oorlel los en fluistert: “Wij betalen voor jou diensten vanavond, Wendy. En zoals ik zojuist al zei, Joël wil jou vanavond uitgebreid neuken.” Ze knoopt mijn bloesje open en laat het over mijn schouders op de grond vallen. Ze bukt en trekt dan ook mijn rokje naar beneden. Ik stap er uit en sta naakt voor het stel. Kirsten begint mijn lichaam te strelen en eindigt met haar hand op mijn kruis. “Handig hoor dat je geen slipje aan hebt en direct steekt ze twee vingers in mijn kutje. Kirsten is duidelijk in haar sas vanavond en alhoewel ik het erg spannend vind om zo maar aan een wildvreemde vrouw overgeleverd te zijn windt het mij ook enorm op. Kirsten staat nu dicht tegen me aan en terwijl ze mij met een hand vingert streelt ze met haar andere hand mijn wang. Joël gaat nu achter me staan en begint mijn borsten te kneden. Eerst er omheen en dan cirkelt hij steeds dichter naar mijn tepels toe. Als zijn handen die bereiken staan die al keihard naar voren. “Lekker hé, schatje?” Hij zegt het meer als constatering dan als een vraag. “Hmmmmm,” kreun ik. Ik voel de pik van Joël tegen mijn billen. Die is ondertussen al tot bijna volledige stijfheid gegroeid. Ik reik naar achteren en pak de pik vast. Jezus, wat is die groot,” hijg ik. “Ja, Wendy,” zegt Kirsten,“ en jij gaat hem nog groter maken en daarna laten spuiten.” Ze trekt de vingers uit mijn kutje en pakt mij bij de schouders. Ruw draait ze me om en duwt mij door de knieën. De pik van Joël staat nu op een centimeter afstand van mijn gezicht. Zonder dat ik daarvoor word aangemoedigd pak ik de paal met twee handen vast en neem de eikel in mijn mond. “Tering, jij bent een professional,” hoor ik Kirsten zeggen. Ik probeer ook de rest van de pik in mijn mond te nemen maar ik kom niet verder dan de helft. Als ik hem weer diep in mijn mond heb wil ik mijn hoofd terugtrekken maar dan lukt niet want Kirsten heeft mijn hoofd van achter vast en duwt tegen mijn hoofd om de pik nog dieper in mijn mond te krijgen. Ik begin te kokhalzen en terwijl Kirsten mijn hoofd stevig vasthoudt gaat ze naast me op haar hurken zitten en zegt: “Door je neus ademen, dan komt het goed.” Al snel heb ik door dat dat werkt en krijgt ik weer lucht.
Kirsten begeleidt mijn hoofd nu op en neer over de pik. Eerst tot alleen de eikel er in zit om daarna mijn hoofd helemaal door te duwen totdat de lul echt niet meer verder kan. Dan neemt Kirsten haar hand van mijn hoofd en glijdt daarmee via mijn nek, rug en billen naar mijn kutje. Dan gaat ze door met de instructies: “Kantel je hoofd nog een beetje zodat hij recht voor je keel zit.” Tot mijn verbazing glijdt de pik nu een stuk verder mijn mond in. En als ik de pik diep in mijn keel heb stopt Kirsten twee vingers in mijn kutje. “Uhhhhhhh … hmmmmmmm” kan ik alleen uitbrengen. “Pijp hem … pijp die dikke pik van Joël terwijl ik je klaar vinger,” hoor ik Kirsten roepen. En het duurt niet lang voordat ik kreunend klaar kom met de pik van Joël diep in mijn keel. Maar hoewel Joël nog niet klaar is trekt hij zijn pik uit mijn mond.

Hij loopt naar het grote matras in het midden van de zaal en gaat op zijn rug liggen. Kirsten pakt me bij de hand en samen lopen we achter hem aan. Ze kijkt me aan en commandeert me om op zijn pik te gaan zitten. Met grote ogen kijk ik naar de enorm grote lul die als een obelisk omhoog staat. Ik ga op het bed zitten en sla mijn benen over de buik van Joël heen zodat ik boven zijn buik zit met een been aan elke zijde van zijn lichaam. De pik ligt tegen mijn kruis en reikt tot ver boven mijn navel. ”Die past er nooit in,” hijg ik. Kirsten pakt mij onder de oksels en tilt mijn zover omhoog dat mijn kutje boven de pik hangt. “Neeeee,” roep ik, “die gaat echt niet passen.” Kirsten laat mij zachtjes maar onherroepelijk zakken en al snel zit de eikel tussen mijn schaamlippen. Ik plaats mijn handen op de borst van Joël en blijf even stil zitten. Dan duw ik mijn kutje weer een stukje verder naar beneden. Ik kreun een beetje van pijn maar ook van genot. Als de pik er een stukje in zit til ik mijn heupen omhoog zodat alleen de eikel er nog in zit. Zo beweeg ik heen en weer zodat zijn eikel mijn klitje stimuleert. Als ik aan zijn aanwezigheid gewend ben zak ik tot ruim over de helft. “Ohhhhhhh god, wat is die grooooot,” kreun ik en begin de pik te berijden. Joël pakt mijn tieten beet en begint ze te kneden. Ik voel me helemaal opgevuld terwijl hij er nog niet eens helemaal in zit. Na een paar minuten kom ik gillend klaar en wit geil loopt langs de pik uit mijn spleetje over zijn ballen. Ik val hijgend voorover en met zijn lul nog in mijn kutje blijf ik even liggen op de borst van Joël. Dan voel ik een paar lippen over mijn billen gaan. Ik kijk achterom en zie Kirsten op haar hurken achter mij zitten. Ik ben nog in de roes van het hard orgasme en leg mijn hoofd weer terug op de schouders van Joël. De lippen kussen mijn billen en komen steeds dichter bij mijn bilspleet. Daar stopt het kussen en daarvoor in de plaats komt een vinger die direct mijn ster begint te strelen.

“Hmmmmm,” kreun ik zachtjes. De pik in mijn kutje en de vinger in mijn ster voelen heerlijk. Kirsten schuift haar vinger een stukje naar binnen. Dit brengt me weer een beetje in beweging en ik begin mijn kont naar achteren te bewegen. Hierdoor dringt de vinger verder mijn aars in maar ook de pik van Joël gaat weer dieper in mijn kutje. Dan beginnen Kirsten en Joël samen te bewegen. De vinger in en uit mijn kontje en de pik in en uit mijn druipende kutje. Ik hoef niet meer te doen dan Joël en Kirsten gewoon hun gang te laten gaan. Ik laat mijn hoofd van links naar rechts rollen en schreeuw het uit. Een nieuw orgasme kondigt zich aan en ik moedig hen aan om door te gaan. Terwijl ze dat doen begint het matras ook te draaien. Met moeite open ik mijn ogen en zie allemaal mannen en vrouwen om het draaiende matras heen staan. Sommige staan gewoon te kijken. Anderen trekken zichzelf af of worden gebeft. Weer anderen neuken en kijken naar het wilde spel op het matras. Voor mij is het te veel en luid gillend kom ik klaar. Uitgeput draai ik me om waardoor de pik en vinger uit me glijden. Ik voel dat ik op mijn rug gedraaid word. Joël gaat geknield naast mij zitten en begint aan zijn enorme lul te trekken. Kirsten springt op het matras en neemt het van hem over. Ik kijk naar haar op en neer springende borsten en begin ze te kneden terwijl de pik van Joël wordt afgetrokken door Kirsten. Het duurt niet lang of ik voel de eerste stralen zaad op mijn wang terechtkomen. Straal na straal van zaad wordt over mij uitgespoten. Een laatste scheut zaad komt op de wang van Kirsten terecht. Ik pak het hoofd van Kirsten, likt het sperma van haar wang en slikt het door. Moe maar tevreden val ik weer achterover terwijl ik het applaus van de mensen om mij heen aanhoor. Met mijn hoofd aan de rand van het matras krijg ik al weer een pik aangeboden die ik in mijn mond neem. Ook voel ik dat mijn benen uit elkaar worden geduwd en dat mijn kutje daarna wordt gelikt. Er komen steeds meer mannen naar het matras en nu worden ook mijn borsten gelikt en gemasseerd. Blijkbaar ben ik erg in trek want het duurt zeker een uur en twee orgasmen voordat de laatste lul zijn zaad heeft verschoten. Monique komt me ophalen en aan de bar nemen we nog een gaasje wijn. “Je hebt je van je beste kant laten zien,” zegt ze, “iedereen is zeer tevreden over je.”

Een paar dagen na mijn ervaringen op de tweede verdieping zit ik samen met Monique bij mij thuis aan een kop koffie. Monique vertelt me dat ik nu voldoende gewerkt heb om de openstaande schuld af te betalen. Meer dan dat. Ik heb zoveel klanten bediend dat ik zelfs iets overhoud. Zeker door mijn werkzaamheden op de tweede verdieping. Trots hoor ik het aan en leun tevreden achterover op de stoel. Je hoeft niet meer voor ons te werken, je bent van je schuld af, vult Monique nog aan. Ik slaak een diepe zucht en voel een last van mijn schouders vallen. Monique overhandigt mij een enveloppe met geld en zegt: “Dit heb je echt verdiend schat. Veel gasten hebben het nog over jou.” zegt ze met een tevreden glimlach op haar gezicht. Langzaam staat Monique op, geeft me een zoen op mijn wang en wil weglopen. “Nee,” zeg ik resoluut, “ik wil nog niet stoppen.” Monique draait zich om en gaat weer zitten. “Wat bedoel je?” vraagt ze enigszins verbaasd. Dan vertel ik dat ik eigenlijk nog door wil gaan. Ik geniet van de seks, sterker nog, ik heb nooit gedacht dat ik ervan zou houden om seks te hebben met meerdere mensen. Als ik dat laatste zeg kijkt ik een beetje beschaamd naar beneden. Maar met een wijsvinger onder mijn kin tilt Monique mijn hoofd omhoog en kijkt mijn aan. “Dat was wel duidelijk schat. Ik heb zelden iemand gezien die zoveel kan genieten en klaarkomen als jij. En dat hebben, zoals al gezegd, veel gasten ook gezien. Je bent razend populair.” Ik ben door de afgelopen weken ook mondiger geworden en zeg: “Ik wil dolgraag blijven.” “Wat mij betreft prima,” zegt Monique. We spreken een prijs af en dat ik mag komen als ik zin heb. Enthousiast val ik Monique om de hals en geef haar een kus op de mond.

Wendy

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top