Skip to content

Momenteel actief

Onverwacht bezoek deel 2
5/5 (9)

Het laatste restje schroom verdween heel snel en Bonnie hielp Björn door nu zelf met haar handen haar billen iets uit elkaar te trekken zodat hij beter toegang had tot haar druipende grotje. “Ja, ja, lik me!” kreunde Bonnie besmuikt, waarna ze zich vastbeet in het dekbed om te voorkomen dat haar gekreun de buren zou bereiken. Het puntje van zijn tong tikte steeds even tegen haar stijve klitje dat geëlektrificeerd reageerde op zijn likjes.

Ze zou wel willen dat hij nooit meer ophield! Maar Björn had andere plannen: “Nu moet je stoppen, anders kom ik zo meteen”. Bonnie likte nog één keer aan zijn heerlijke dieprode eikel en draaide zich toen langzaam om naar haar minnaar. Ze vond zijn sensuele lippen en omstrengelde met haar tengere lichaam zijn gespierde mannelijk lijf. Ze kronkelde haar onderlichaam tegen het zijne en ze voelde Björn’s pik glibberend tegen haar schaamlippen wrijven. “Draai je om lekker ding” fluisterde hij in haar oor. En Björn hielp Bonnie te begrijpen hoe hij haar wilde hebben door onder haar uit te kruipen, haar bij haar heupen te pakken en haar op handen en voeten te zetten zodat hij achter nu haar zat.

Bonnie spreidde haar benen, trok haar rug hol en duwde haar billen omhoog en bood zo onderdanig haar poesje aan. Ze voelde zich mooi en gewild en ze kon haar geluk niet op. Dat ze nu zo onbeschaamd haar kontje aanbood maakte haar geiler en geiler. Björn stootte niet meteen zijn grote harde pik bij haar naar binnen. Hij kon het niet laten en duwde zijn gezicht tussen haar billen en likte opnieuw gulzig haar kutgeil op. Giechelend greep ze naar zijn hoofd en duwde hem steviger tegen haar achterwerk. Ze voelde een zweem van schaamte toen ze zijn tong over haar gezwollen schaamlippen naar haar kontgaatje voelde glijden. Verlegen maar hitsig stond ze het hem toe. Ze kon en wilde niet anders dan zich overgeven aan zijn geilheid die net als de hare zo lang had gesmeuld onder de oppervlakte. Het puntje van zijn tong rond en over haar sterretje veroorzaakte schokjes die omhoog schoten door haar onderbuik en omhoog door haar ruggengraat.

Björn pakte met zijn grote handen nu haar billen vast. Bonnie voelde verlekkerd hoe ze haar kontje met gemak bedekten. Ze werd ontzettend geil van zijn dwingende greep en ze liet zich met haar bovenlichaam op het dekbed zakken. Björn’s grote kloppende pik schoof ongeduldig en tergend op en neer over haar natte poesje. Rode haartjes glinsterden met vocht. Zekreunde en kon niet wachten om gevuld te worden.

Björn boog zich naar voren over haar rug: “Van wie is jouw kutje?, vroeg Björn haar met een diepe stem. Hierbij kneedde hij haar borsten stevig. “Mijn kutje is van jou”, antwoordde ze moppelend en verlegen. Björn wreef nu wilder met zijn pik tegen haar poesje. Ze wilde hem nu gewoon helemaal. Geen gezeur, vul me, neuk me, neem me. Björn richtte zich opnieuw op en sloeg met zijn vlakke hand op haar bil en herhaalde luider, dwingender: “Van wie is jouw kutje?”. Bonnie herhaalde luider nu: “Mijn kutje is van jou, Björn”.

Terwijl ze hem opnieuw antwoordde, voelde ze hoe hij zijn harde pik beslist maar tergend langzaam bij haar naar binnen duwde. Ze jammerde van genot. Björn’s grip op haar billen werd steviger en hij duwde door totdat zijn heerlijke ballen tegen haar klitje tikten. Bonnie voelde hoe hij haar helemaal vulde en hoe zijn eikel tegen haar baarmoedermond drukte. Even tergend als langzaam trok hij zich ook weer terug. Langzaam, ritmisch stootte hij nu in haar. Bij elke stoot ademde ze een bevrijdende zucht. Met haar hand reikte ze naar achteren en voelde zo hoe zijn heup steeds weer naar voren stootte diep in haar. Ze hield van zijn lichaam, het spannen van zijn spieren, de warmte, zijn zweet.

Björn hield abrupt op en trok langzaam zijn kloppende pik terug. Nee, Björn blijf in me!, dat was wat haar kreun ontegenzeggelijk zei. Maar ze hoefde niet lang te wachten op nieuwe hereniging met haar liefdesgod. Björn ging op de rand van het bed zitten en trok Bonnie op zijn schoot. Haar buik wreef tegen zijn buik en ze voelde hoe haar huid vochtig werd van zijn zweet. Wat rook hij heerlijk! Ze duwde haar gezicht in zijn nek en beet en likte. Warm en zout. Björn’s handen vormden een stevige warme schotel om haar billen, zijn vingers duwden zich gretig in haar zachte vlees. En terwijl zo zijn handen haar billen bedekten dirigeerde hij haar poesje boven zijn pik. Haar warme natte zachtheid werd opnieuw gespietst door zijn formidabele harde lul.

Hij bepaalde het ritme en bewoog haar lichaam op en neer op zijn pik in het tempo dat hem plezierde. Ze kon zich alleen maar overgeven, legde haar kin op zijn brede schouder en streelde en kneedde zijn nek en gespierde rug. Ze strengelde haar benen om zijn lichaam terwijl hij dicht bij haar oor grommend en hijgend haar naam herhaalde. Björn liet haar nu op haar eigen gewicht over zijn pik naar beneden glijden. Bonnie voelde het kloppen van zijn eikel diep in haar schoot. Hun tongen vonden elkaar, Björn’s hand woelde over haar achterhoofd door haar rosse bezwete haar. Ze bewoog haar bovenlichaam achterover en kon naar de zijkant reikend nog net bij de lade van het nachtkastje. Met wat moeite pakte daar ze haar lievelings vibrator uit.

Een beetje verlegen keek ze Björn aan, hij glimlachte en gleed toen met zijn tong naar haar oorlelletje. Zachtjes sabbelend en likkend vond hij ook dat plekje net achter haar oor waarvan ze altijd helemaal heet werd als ze vrijde met haar vriend. Nu was het niet anders maar wel intenser, het vuur laaide zo hoog en de begeerte was alles verslindend. Bonnie draaide de vibrator aan en al trillend bracht ze hem tussen zijn en haar buik. Ze duwde wat naar beneden en met een kreun vond ze haar klitje. Net daarboven vond ze het het fijnst. Björn pakte opnieuw haar billen vast en begon weer aan een zalig langzaam ritme. Haar vibrator werd nu door hun beide lichamen nu stevig tegen haar onderbuik en venusheuvel geklemd waarbij het topje tergend en zinderend haar klitje beroerde. Bonnie werd gek van het heerlijke gevoel en ze voelde hoe haar onderlichaam zachtjes begon te trillen. Ze voelde hoe Björn’s handen haar billen uit elkaar trokken. Na enkele zachte stoten merkte ze dat zijn middelvinger op haar kontgaatje terecht kwam. Een overdaad van sensaties maakte zich van haar meester toen het topje van zijn middelvinger door de neukbewegingen als vanzelf en zachtjes haar kontje in ging. Ze vond het heerlijk om haar beide gaatjes zo gevuld te hebben.

Minuten lang bewogen hun lijven zo tegen elkaar aan. Ze kronkelde met haar onderlichaam terwijl ze Björn het ritme liet bepalen. Zachtjes gleden zijn pik en zijn vinger om de beurt bij haar gaatjes naar binnen en naar buiten. Samen met het heerlijke gezoem van haar speeltje was dit het perfecte recept voor een extatisch orgasme. Bonnie voelde hoe haar ademhaling zwaarder en sneller werd. Trillinkjes namen toe in intensiteit en ze voelde hoe de spieren in haar buik en bekkenbodem ritmisch begonnen samen te trekken. Hun ogen ontmoeten elkaar en de geilheid in Björn’s blik die beantwoord werd door de hare maakte haar gek. Ze zag hoe het hem opwond om haar zo geil te zien. Daar moest hij ook al vaak aan gedacht hebben, schoot het door haar hoofd.

Sneller nu. Björn voerde het tempo kreunend op waardoor de vibrator wilder over haar poesje wreef. Steviger ook. Zijn greep werd krachtiger en ze voelde hoe hij haar doelbewust tegen zich aan trok waardoor de sensatie in haar kutje bijna onhoudbaar werd. Ze vond het prettig dat Björn feilloos aanvoelde dat ze bijna ging klaarkomen. Nu was de op en neer gaande beweging bijna weggeëbd en wat bleef was zijn krachtige greep die haar steeds steviger tegen de vibrator drukte. Ze voelde hoe Björn zijn pik in haar bewoog door de samentrekkende beweging van de spieren in zijn perimeum. De uitzettende beweging van zijn eikel en schacht duwde zo gekmakend tegen haar vaginawand en G-plek. Bonnie kreunde en hijgde en haar onbeschaamdheid maakte haar nog geiler. Dat hij ervoor had gezorgd dat hij haar eindelijk zo zag, voelde, rook en hoorde! “Kom maar Bonnie, kom maar schatje”. Björn fluisterde deze woorden opnieuw en opnieuw.

Daar kwam ze: Spastisch schokkend, kronkelend kreunend spatte haar orgasme uiteen tegen het gespierde lichaam van haar minnaar. Trillend en zwetend kon ze niet anders dan zich overgeven aan de golven van extase. Ze voelde hoe haar ogen wegdraaide en Björn haar stevig tegen zich aan drukte. Ze verdween in de hoogte van de golven en de warmte van zijn lichaam. Zuchtend kwamen de golven langzaam tot bedaren en haar slappe lichaam vond steun in de armen van Björn. Minuten van zalige rozige overgave gingen langzaam voorbij.

Björn legde haar nu voorzichtig op haar rug op bed en pakte haar polsen met zijn grote handen vast. Hij bracht haar armen tussen haar benen en pakte links en rechts haar pols en enkel in één stevige greep vast. Haar bovenbenen drukten tegen haar romp. Tot haar grote opwinding maakte Björn een soort neukbaar pakketje van haar. Ze zag over haar buik heen hoe haar rossige schaamhaartjes fonkelden van het vocht. Vlak daarboven Björn’s grote kloppende pik die nu kon doen wat hij wilde. Ze zag de bijna martelende geilheid in Björn’s ogen. De subtiliteit was nu verdwenen, ze zag dat dierlijk verlangen zich van hem meester maakte, en maar wat graag ging ze er in mee.

Willoos kon ze niet anders dan ondergaan hoe hij met kracht zijn kloppende pik in haar kletsnatte poesje stootte. Ze vond het ongelofelijk geil dat ze kon zien hoe zijn pik in zijn geheel tot aan zijn heerlijke ballen bij haar naar binnen stootte. Zijn donkere haartjes kriebelend in de hare. Björn duwde haar steviger op het bed, ze zocht zijn blik en onderdanig keek ze hem met half open mond in zijn ogen. Machteloos was ze en kon zo alleen maar zijn geilheid ondergaan.

Björn stootte hard en diep en harder en dieper nog. Soms stopte hij even en trok zijn hele pik uit haar om hem vervolgens rücksichtslos opnieuw naar binnen te rammen. Maar al snel was er alleen nog maar de onophoudelijke cadans van zijn stoten. Als een dier nu pakte hij haar. En ze wilde gepakt worden. Zijn heupen klapten tegen haar billen en zijn schaambeen deelde heerlijke stevige tikken uit tegen haar klitje. Weerloos voelde ze hoe hij sneller en sneller stootte. Ze kreunde ongegeneerd in een aanmoediging om haar toch vooral zo diep mogelijk vol te spuiten met zijn zaad.

Zijn grommen werd dieper en dierlijker en heerlijker en geiler. Hun ogen waren gefixeerd in een blik die de diepten weerspiegelde van de oerkracht van de hunkering van het leven naar zichzelf. En toen dat heerlijke moment. Een moment waar ze in haar fantasieën al lang naar gesmacht had. Schokkend kwam hij klaar en Bonnie voelde hoe haar onderbuik pulserend werd vol gespoten met zijn dikke warme zaad. Hij kreunde en gromde en zijn zweet drupte op haar borsten en buik. Ze voelde het ritmisch samenknijpen van zijn lul in haar poesje en van zijn ballen tegen haar perineum.

Een diepe voldoening op God weet hoeveel lagen in haar wezen maakte zich van haar meester nu hij met de laatste samentrekkingen van zijn geslacht het laatste beetje sperma bij haar naar binnen bracht. Langzaam werden zijn bewegingen nu. Nat glijdend op en neer. Bonnie voelde hoe bij zijn terugtrekkende bewegingen kietelend een straaltje van haar vocht en zijn zaad over haar kringspier kringelde. Ze was zich voor het eerst bewust van de opgezwollenheid van haar doosje en het kloppen die de staat van de opgewondenheid met zich mee bracht. Het besef gevuld te zijn door zijn zaad maakte haar opnieuw ontzettend geil.

Hun liefdesspel kwam pas veel later ten einde. Totdat ze niet meer konden en alleen nog in elkaars armen in de zaligheid van hun geheime ontmoeting hun geluk niet op konden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top