Skip to content

Momenteel actief

Met mijn zoon en zijn vriend kamperen 2.
4.5/5 (34)

In de vorige aflevering vertelde ik dat ik op een camping vlakbij Saint Tropez mij overleverde aan mijn zoon Joop en zijn vriend Alex, allebei toen net 18 jaar en soms wel meerdere keren per dag de een moest pijpen en door de ander geneukt werd. Alex vertelde in openhartige bui een keer dat zijn moeder het zowel het mannen als met vrouwen deed. Zij was bi volgens hem. Ook kwam ik erachter dat hij ook wel eens met zijn moeder had geneukt, wat ik eerst niet wilde geloven. Later vermoedde ik zelfs dat zijn moeder mijn zoon had verleid maar dat ontkende Joop glashard. Ik geloof hem nog steeds niet hoewel ook Joop het ontkende. We waren nog geen paar dagen thuis toen Mia, de moeder van Alex, me opbelde of ik de zaterdag er op bij haar wilde komen en zij een een etentje wilde aanbieden. Om zes uur was ik bij haar met een fles wijn en werd hartelijk door haar ontvangen. Ze had een eenvoudige maaltijd klaargemaakt wat met een glaasje wijn er goed ik ging. Nadat ik haar geholpen had met de afwas gingen we op de bank zitten en zij ging naast me zitten en pakte het mobieltje dat ik herkende als die van Alex en liet een paar foto’s zien van onze vakantie. Op een kon je zien hoe ik Alex pijpte en op een andere hoe Alex mij op zijn hondjes nam.

Ik vreesde het ergste maar tot mijn verbazing zei Mia dat ze het erg lief van mij vond dat ik me aan Alex gegeven had. Toen liet ze ook een foto waarop te zien was dat ik mijn eigen zoon pijpte en een andere waarop Joop op me lag en mij neukte. Ik zei dat me schaamde haar zoon en ook mijn eigen zoon verleid te hebben tot seks. Maar Mia reageerde met: “Daar hoef je toch niet voor te schamen. Het is toch heerlijk als volwassen vrouw nog begeerd te worden door jonge jongens”. Ze zei ook nog dat ze zelf ook wel eens haar zoon had gepijpt en zich aan hem had gegeven en zelfs met hem geneukt. Ik vroeg haar of ze ook met mijn zoon seks gehad had maar ze antwoordde dat ze het fijn zou vinden als dat nog eens een keer zou gebeuren. Maar Joop moest dan ook het zelf willen. Opeens vroeg ze plompverloren of ik het wel eens met een vrouw gedaan had. Niet met een vrouw zei ik maar wel toen ik 18 was met mijn toenmalige hartsvriendin elkaars lichaam ontdekt. We begonnen met elkaar te zoenen en elkaars borsten te voelen door onze kleren heen, elkaars truitje uittrekken en de bh’s losmaken en elkaars borsten voelen en tepels likken. We gingen elke keer een stapje verder en op een gegeven moment waren we helemaal naakt en bekeken elkaars kutje en voelden aan onze klitjes.

Ook was ik, toen ik studeerde en een keer iets te veel gedronken had, door een medestudente helemaal uitgekleed en die mij met haar vingers had geneukt. Iets waar ik wel eens over fantaseerde als ik ‘s nachts in bed lag en me zelf verwende met mijn hand in mijn broekje. Mia begreep hieruit dat ik niet geheel vies was van seks met een vrouw. Zij schoof tegen me aan en streelde mijn haren en rug en trok mijn hoofd naar haar toe en zoende me op mijn mond. We bleven zoenen en ik voelde haar handen over mijn borsten gaan. Mijn trui ging omhoog tot boven mijn borsten en daarna helemaal uit. Mia voelde en zoende de bovenkant van mijn borsten en ging met haar handen om me heen en maakte mijn bh los en trok die weg, pakte mijn borsten die ze zachtjes en dan weer stevig begon te kneden. Haar hoofd ging omlaag en zij likte aan mijn tepels en zoog er ook aan terwijl zij mijn rok optrok, een hand op mijn knieën legde, langzaam omhoog schoof, mijn rok mee nam zodat ze mijn witte broekje kon zien. Ze spreidde mijn benen, legde haar hand op mijn kut en streelde die door mijn broekje heen. Eindeloos ging ze door en het voelde steeds fijner. Ze vroeg me voor haar te gaan staan en maakte mijn rok los, liet die zakken, draaide me me om en pakte en kneedde mijn billen. Ze spreidde mijn benen en ik boog voorover en Mia stroopte langzaam mijn broekje zodat ik helemaal naakt was. Ze zoende mijn billen en streek met haar hand over mijn kut.

Ze liet me rechtop staan en nam me mee naar de eettafel en vroeg mij op de rand gaan zitten en achterover te leunen. Mia spreidde mijn benen, opende mijn kut, likte mijn klit, stak een vinger in mijn kut en voelde mijn kut aan alle kanten. Ze ging steeds dieper. Met nog een vinger erbij begon ze mij te neuken zoals ik nog nooit geneukt was. Ik wilde het wel uitschreeuwen, liet me op mijn rug vallen op de tafel en begon zelfs te kronkelen. Ik kreeg een orgasme als ik nog nooit had meegemaakt en terwijl Mia gewoon doorging bijna een tweede. Ze trok haar vingers uit me terug, stak die in mijn mond en proefde ik mijn eigen kutsap. Ze hielp me van de tafel komen. “Vond je het nou niet fijn om door een vrouw zo verwend te worden”. Natuurlijk vond ik het fijn en vroeg haar of ik ook haar mocht verwennen. Ik kleedde haar uit, liet haar ook op de tafel zitten en voor eerst van mijn leven neukte ik een vrouw. Ik ben die nacht bij haar gebleven en we hebben eindeloos gevreeën en elkaars lichaam verwend. ‘s Morgens hebben we samen ontbeten en kwam ook Alex naar beneden die het fijn vond van zijn moeder te horen dat wij seks met elkaar hadden gehad en er beide van genoten hadden.

De zaterdag daarop kwamen Mia en Alex bij mij voor een hapje. Wij keken naar een voetbalwedstrijd en daarna werd ik door Alex uitgekleed en Mia door Joop. Ik zag dat Mia er toch moeite mee had dat ze, afgezien van haar zoon, door een jongen van net 18 jaar zich liet uitkleden en naakt voor hem stond en dat haar borsten en kut bekeken en gevoeld werden. Ik knikte haar bemoedigend toe en Mia draaide net als ik om en bogen voorover en spreidden onze benen om de jongens onze kut achterlangs te laten zien. Toen Alex mijn borsten voelde deed Joop het ook bij haar. Ik nam Alex mee naar mijn slaapkamer en Joop nam Mia mee naar de logeerkamer waar een 2-persoonsbed staat. Joop en ik hebben heerlijk elkaar verwend, ik door hem te pijpen en hij door mij ‘s morgens te neuken. Mia vertelde me later dat Joop erg lief voor haar geweest was en haar met zijn vingers en later met zijn lul had geneukt. Ze vond het heerlijk dat zij zich aan een zo’n jonge jongen mocht geven. Toen ik haar vertelde dat ik Alex zelfs had gepijpt nam ze zich voor om Joop ook op die manier te verwennen.

Zo kwamen we bijna elke week met z’n vieren bij elkaar en we genoten van de seks met elkaar. Toch deden de jongens steeds minder met ons mee en zochten hun vertier bij jonge meiden, wat te begrijpen is, maar toch wel een beetje pijn doet. Mia en ik zien elkaar regelmatig en genieten nog steeds van elkaar maar het verlangen naar een jonge knul zal altijd blijven.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top