Skip to content

Momenteel actief

Een afspraak met Petra
3.68/5 (19)

Hallo allemaal ik ben Jack. Bij ons in het dorp heb je nog zo’n leuke kleine buurt supermarkt, waar ik spullen haal die ik vergeten ben bij de grote boodschappen om het zo even uit te leggen. Er werken maar een paar mensen en eentje ervan is Petra. Een meisje van net 19 jaar met een super leuk gezicht en een prachtig lichaam. Iedere jongen die er binnenkomt is onder de indruk van haar kan ik jullie vertellen.

Nu wil het geval dat we samen dezelfde hobby hebben namelijk honden en dan vooral de Bulldogs. Ik had dus net een puppy aangeschaft en kwam er trots mee richting de winkel. Ik wilde hem leren om buiten te wachten. Maar Petra stond al voor mijn neus en was helemaal weg van het beest. Ze zei ga jij maar wat spullen halen dan let ik wel even op. Zo gezegd zo gedaan en ik had mijn boodschappen gehaald en wilde weglopen toen Petra plots zei. Vind jou en je hond zo leuk zullen we vanavond een wandeling maken? Kunnen we gelijk kijken of het met mijn hond klikt. We spraken af en ik zocht er niks achter.

Na de wandeling vroeg ik haar of ze nog wat wilde drinken. Ik ben een stuk ouder, maar inmiddels hadden we echt een klik en ze liep mee naar binnen en was onder de indruk van mijn woning. Ik grapte dat ik geluk had omdat iedereen een oogje op haar had en ze kreeg een rode gloed op haar gezicht. Ze zei direct ik val niet op jongetjes maar op mannen zoals jij. Nu werd ik in verlegenheid gebracht, maar herpakte mijzelf en gaf haar een kus op de mond. Deze beantwoorden ze door een heerlijke tongzoen en voor ik er erg in had lagen we net als onze honden te stoeien op de bank.

Ze deed mijn broek en boxer uit en begon me te pijpen. Dit was echt zo’n lekker gevoel om een leuke meid mijn pik te zien likken en zuigen. Ze maakte mijn pik met haar mondje echt keihard en ik moest uitkijken dat ik niet gelijk al mijn zaad in haar mond deponeerde. Ik maakte haar tepels hard en begon haar te vingeren. Ze werd goed nat en geil en ik wilde dit jonge meisje proeven. Ik befte haar en ik moet zeggen ze smaakte heerlijk. Toen ze klaarkwam liet ik haar mij even aftrekken en toen nam ik haar achterlangs en spoot zo het condoom vol. Sindsdien laten we regelmatig samen de honden uit en nemen we erna nog een drankje …

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top