Skip to content

Momenteel actief

Strakke dronken tiener op bankje gebruikt
4.3/5 (10)

Hallo allemaal, ik ben Herman en ik val op jongere vrouwen, of liever gezegd op tienermeiden. Ze moeten lekker strak zijn en het liefst een beetje ervaring hebben, zoals de laatste tiener van pas 18 die ik heb gehad. Die meid was waanzinnig lekker kan ik je vertellen en ze viel erg op oudere mannen. Ik kwam haar tijdens een avond stappen tegen en het was heel gezellig en ze had heel duidelijk al veel te diep in meerdere glaasjes gekeken, als je begrijpt wat ik bedoel. Ze kwam naast mij staan en drukte haar mooie strakke lichaam behoorlijk stevig tegen mij aan en begon te raaskallen over hoe ze een oudere man wilde die haar alles op het gebied van seks zou kunnen leren. Ik wist niet hoe snel ik mij aan haar aan kon bieden en zei dus meteen dat ik degene was die ze zocht.

Ze keek mij aan en lachte hard, nam mijn hand en wilde met mij naar buiten. Als een heuse heer heb ik haar drankjes afgerekend en de mijne uiteraard ook. Daarna ging ik met haar mee. Ze liep een heel stuk weg en ging ineens ergens op een bankje zitten, waar ik naast haar plaats ging nemen. We zaten ergens waar op dat tijdstip gewoon niet erg veel mensen voorbij kwamen lopen en dat was op zich niet zo heel erg, want ineens kroop die strakke tiener zo ineens bij mij op schoot. Goed, ze viel er ook haast meteen weer af omdat ze teveel gedronken had, maar ik hield haar vast. Ze begon over mijn schoot heen en weer te wrijven en ik voelde hoe de warme van haar kutje door haar dunne witte broek naar mijn kruis doorstraalde. En je raadt het natuurlijk al, die pik van mij was ineens heel erg hard en dat had die tienerslet meer dan door. Ze begon tussen mijn benen te graaien en haalde best wel vlot mijn lul tevoorschijn en wist mij lekker af te trekken. Ik keek om mij heen, ik wilde er zeker van zijn dat niemand ons kon zien en aangezien we behoorlijk in het donker zaten, waren we behoorlijk veilig om te doen en laten wat we wilden. Ik nam haar haren in mijn handen en trok haar van mij af en duwde haar vrij bruut op het bankje, van mijn schoot af. Ik ben normaal niet zo van het ruige tijdens een eerste keer neuken, maar voor die nacht maakte ik graag een uitzondering.

Ik trok haar hoofd hardhandig in mijn schoot en haast automatisch leek die tienermeid haar mond te openen, zodat ik mijn harde stuk vlees bij haar naar binnen kon drukken. Door haar hoofd op en neer te bewegen, neukte ik haar in haar mond. Ik dacht eerst nog dat ik haar keel zou neuken, maar gezien de hoeveelheid drank die ze op had, leek me dat niet zo’n geweldig goed plan. Ik neukte die mond en kreunend en haast grommend nam ze alles tussen haar lippen, terwijl ze likte en zoog en mijn paal heel erg nat maakte. Daarna zette ik die jonge slet overeind en moest ze haar broek uitdoen. Dat deed ze, maar ze kwam niet verder dan de broek tot op haar enkels te laten zakken, waarna ik haar slipje kapot trok en haar voorover op het bankje liet buigen. Ik ging achter haar staan en sloeg op die tienerkont, de billen waren ferm maar toch gingen ze schudden en werden ze rood door de behoorlijk harde klappen met vlakke hand die ik op die geile kont gaf. Ik trok haar billen van elkaar en zag haar strakke poesje opengaan, waarna mijn harde nat gezogen paal diep naar binnen gedrukt werd. Ze viel haast voorover maar wist haar grip te herstellen, zodat ik diep in dat jonge poesje kon palen. Wat was die jonge meid toch goed strak zeg, ik kan het nu nog voelen, zo geil was het. Ze kreunde, gilde zo nu en dan wat, waardoor ik opkeek om te zien of er niet iemand op af zou komen en neukte daarna verder, mijn heupen rammend tegen haar strakke kontje terwijl mijn ballen tegen haar kutje sloegen. Ik was het staan zat want de houding was een beetje vervelend en dus trok ik haar op de bank en op mijn schoot, mijn lul nog steeds in haar en zo begon ze mij te berijden. Ik liet haar even omdraaien, zodat haar voorkant naar mij toe zat en ik trok haar hard naar beneden en paalde haar keihard af, ik vulde dat jonge lichaam met mijn dikke paal op en terwijl het sletje met haar tienerkutje speelde, kwam ze rillend van genot op mijn pik klaar, ik kon haar ogen zien wegdraaien, die meid leek er in te blijven, maar gelukkig wist ze zich er een beetje bij te houden.

Ik kon ook niet meer, het was zo lekker en geil, door de opwinding kwam ik vroeger dan gewenst klaar, maar niet in haar kutje, ik wilde haar gezicht onder gaan sauzen. Ik liet haar tussen mijn benen zitten en mij aftrekken, tot het sperma uit mijn ballen en pik kwam schieten en haar in haar gezicht en haren raakte. Ze zat helemaal onder, het droop er aan alle kanten vanaf. Ze zoog nog wat na aan mijn lul, tot er haast geen leven meer in leek te zitten en wilde maar wat graag met mij mee naar huis. Met haar gezicht vol zaad en haar broek half opgetrokken heb ik haar mee naar huis genomen, ik woonde gelukkig een paar honderd meter van het bankje vandaan en daar heb ik haar de hele nacht gebruikt. Vooral anaal was ze heel benieuwd naar. De volgende morgen liep ze wel een beetje moeilijk. Ze wilde niets meer van mij weten, ze was duidelijk weer nuchter……

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top