Skip to content

Momenteel actief

Carnaval met schoonfamilie
4.2/5 (30)

De eerste dag had ik carnaval gevierd met mijn vriendin Linda en haar familie. Ik had geneukt met haar moeder en haar twee zussen. Later bleek dat ook Linda met een oude vriend had geneukt maar ook gezien had wat ik had gedaan met haar familie. Wat ik niet wist dat dit een gewoonte was met carnaval. Toen ik dat wist had ik het plan om ook zoveel mogelijk van dit feest te profiteren. Na de lunch vertrokken we weer het dorp in naar een carnaval zaal.

Linda zag al gauw een stel vrienden en vriendinnen waar ze naar toe ging,om bij te praten, zoals ze lachend zei. Ook Wendy en Cindy verdwenen zodat ik met mijn schoonmoeder Karin achterbleef. Al snel gingen we ook mee hossen. Met haar kont tegen m’n kruis en mijn handen tussen de wijde mouwen door om haar blote tieten. In de verte zag ik dat Linda stond te tongen met een jongen die haar bij haar kontje pakte. Even later zag ik ze vertrekken richting toiletten. Karin zag me kijken en zei:” Die gaat een beurt krijgen in de toiletten.”

Naar de toiletten betekent met carnaval even staande neuken in een toilet.

We namen een pils en bleven naar de menigte kijken. Ze stond voor me en duwde haar dikke kont tegen m’n kruis en voelde mijn lul hard worden. Met een hand opende ze mijn gulp en haalde mijn stijve pik eruit. Ik ging met mijn handen tussen de spleten van haar jurk door en voelde een blote kut en begon haar te vingeren.”Ik heb mijn slip maar thuis gelaten dat is veel gemakkelijker. Ze friemelde wat boog zich een beetje voor over en ineens zat mijn lul in haar drijfnatte kut. Zonder dat iemand het zag begonnen we wat te bewegen op de maat van de muziek. Plotseling spoot ik mijn sperma haar kut in, ze begon te hijgen en klemde haar dijen tegen elkaar en zakte bijna door haar knieen.”Ohhh wat een lekkere lul heb jij geile schoonzoon van me.” Ze draaide zich om en we begonnen hevig te tongen. Met een papieren zakdoekje droogde ze m’n lul, deed hem weer terug in mijn gulp en droogde haar kut.We gingen weer verder met dansen. Nu zag ik ook diverse stellen stiekem met elkaar neuken.

Geklemd tussen twee jongens, die haar tieten en haar kontje vasthielden, danste Linda luid lachend langs ons heen. “Die wordt ook nog gesandwiched door hen reken maar van yes.”

zei Karin tegen mij en lachte terug. Zo gingen we gezellig door af en toe afgewisseld met een pilsje en een worstebroodje. Op een gegeven moment stond ik alleen en keek wat rond terwijl Karin wat drank ging halen en met wat kennissen stond te praten. Een wulpse meid kwam op me af sloeg haar armen om mijn nek drukte haar grote tieten tegen me aan en begon me te tongen. Gretig tongde ik terug en pakte haar bij haar kont en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Ook zij liep met een blote kut waar de sperma nog uitliep. Ze voelde mijn stijve en vroeg: ”Ik ben Els de beste vriendin van Linda en ik mag van haar een keer met je neuken zij neukt nu met mijn vriend zullen we even naar de toiletten” Ik keek naar Karin die een eind verderop stond te tongen met een oudere man. Ze zag me kijken en we zwaaiden naar elkaar en ik riep “Kom zo terug!” Bij de toiletten was het erg druk maar Els trok me mee en we gingen een deur door van een klein zaaltje met een biljart. Op het biljart lag Linda met de benen wijd en werd geneukt door een knul.” Dat is mijn vriend Jan,”zei Els trok haar rok op en ging ook ruggelings op het biljart liggen en zei:”Kom maar gauw in me, ik heb zin om de vriend van Linda eens goed te leren kennen. Linda zag ons en riep:”: Doe je best maar en neuk die lekkere slet maar eens lekker hard daar houdt ze van.

Na afloop veegden beide meiden hun kut af. Ik kreeg om de beurt een dikke tongzoen. Linda zei nog “ Pas goed op Karin!” en ze verdwenen in de hossende menigte.

Even later had ik Karin weer gevonden, die innig danste met de zelfde man waar ze mee had staan zoenen. “Dit is Karel mijn zwager”, en tegen de ander” Dit is mijn a.s. schoonzoon Tom” Na nog een paar pilsjes verdween Karel en stelde Karin voor om maar naar huis te gaan en daar het neuk feest voort te zetten. “Waar is je man eigenlijk?” vroeg ik haar. “Die feest ergens anders en gaat vannacht met m’n zuster mee naar bed vertelde hij me dus hebben wij het bed voor ons samen want Linda zal het ook wel laat maken als ze al haar oude vrienden nog wil aflebberen. Thuis gekomen bleek er nog niemand anders te zijn. “Wendy en Cindy zullen ook wel met vrienden meegaan. “Kom maar mee we gaan lekker samen naar bed dat is beter dan naar de toiletten.” Onze kleren vlogen uit en we doken bloot het bed in en begonnen te vrijen. Ik had haar nog nooit bloot gezien maar nu zag ik een rijpe vrouw niet dik maar goed gevormd met grote nog stevige tieten en stevige bolle billen. Ik zoog haar tepels hard en sloeg mijn handen om haar billen ze greep mijn lul en trok er aan. Ze draaide zich op haar rug trok haar benen wijd en omhoog en stak mijn lul tot aan de wortel tussen de dikke schaamlippen door haar neukgrot binnen. We neukten als beesten en kwamen even later kreunend klaar.

“Wat kan jij geweldig neuken ik ben gewoon jaloers op mijn dochter” Zei ze. “Ik wist niet dat jullie zo’n geile famile waren.”zei ik nog “We neuken allemaal even graag, en niet alleen met carnaval hoor. Toen Jos mijn man lid van de raad van elf was traden Linda en ik op als dans mariekes en soms kregen we de hele raad over ons heen. Jos en ik ruilen regelmatig met Karel en zijn vrouw Annie mijn jongere zus.” Zo lagen we gezellig wat te knuffelen en te kletsen toen we hoorden dat er een stel de trap opkwam met veel gegiechel. en gebrom. De deur ging open en Linda kwam binnen met een donkere jongen. “Frank heeft me netjes thuis gebracht en zal me nog even naar bed brengen tot zo” Even later hoorden we het bed in de kamer naast ons piepen en kraken in een bekend ritme. Na een gil van Linda werd het daarna weer stil.

Even later kwam Linda bloot de kamer in. De sperma liep langs haar dijen en ze schoof bij ons in bed en begon me te tongen.”Ze was behoorlijk aangeschoten en lispelde” We hebben lekker gefeest en geneukt maar nu ben ik weer van jou tot het volgend carnaval.”

“Frank heeft me ontmaagd en we hebben jaren met elkaar geneukt. Hij heeft ook wel eens carnaval gevierd met mijn moeder. Maar nu is hij getrouwd met een jaloerse trut. Maar hij

heeft me toch nog een keer kunnen verwennen met z’n grote lul.” Zo sliep ik in tussen twee lekkere wijven. Ik werd wakker doordat moeder en dochter aan m’n odol lagen te likken.

“Eerlijk zullen we alles delen!” riepen ze in koor toen ze merkten dat ik wakker was.

Ze gingen naast elkaar op de knieen met hun heerlijke konten omhoog en nodigden mij uit om ze om de beurt te verwennen. Zo stak ik afwisselend mijn lul via hun openstaande kutlippen in de heerlijke doorgesmeerde neukgrotten. Karin kwam met een schreeuw en hevig trillend als eerste klaar. Daarna spoot ik m’n ballen leeg in het lekkerste kutje van mijn vriendin die ook kreunend haar orgasme bereikte. Om wat uit te rusten gingen we nog een tukje doen.

Zo lag ik met mijn armen om Linda heen en mijn lul tegen haar billen. Karin lag weer achter mij met haar dikke tieten tegen m’n rug.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top