Skip to content

Momenteel actief

Pa en ma
3.84/5 (74)

Even voorstellen, ik ben Wouter 19 jaar en ik woon met mijn zus Rietje 18 en mijn ouders Ans 35 en Jos 38.

Wel drie keer per week hoor ik mijn ouders neuken in de slaapkamer naast mij. Zij denken dat ik dan slaap, maar ik doe alsof, en trek me dan telkens af bij de gedachte aan de vette kut van ma voor het slapen gaan.

Die keer was ik eerder vrij van school, er was een les uitgevallen. Waarschijnlijk had mijn moeder mij dus niet thuis verwacht want ik hoorde haar boven. Waarschijnlijk was ze het bed aan het opmaken, het bed kraakte enigszins.
Hetzelfde geluid als mijn ouders aan het neuken waren. Ik wilde haar verassen dus ik sloop zachtjes de trap op. Toen hoorde ik haar kreunen alsof ze met pa bezig was, maar dat was vreemd want pa was niet thuis. De deur stond op een kier, en ik schrok van wat ik zag .Ma naakt op bed met een vette dildo in haar kut en een tweede in haar kont. Ze scheen me niet te zien of horen, ze was te druk bezig met haar zelf.

Ik kwam zachtjes en gebiologeerd de kamer binnen, en voor ik er erg in had lag mijn gulp open en zat ik mijn stijve pik af te trekken. Ma had nog steeds niets in de gaten. Onwillekeurig liep ik richting het bed waar de dikke dildo uit haar kletsnatte scheur floepte. Zonder nadenken duwde ik mijn stijve lul van 23cm er voor in de plaats. Ma keek naar mij schrok zich het apezuur, en probeerde haar dijen dicht te klappen. Maar ja dat ging niet ik zat er tussen. Ga weg Wouter, ik schaam me rot, de pik van mijn eigen zoon in het kutje waar hij zelf uitgekomen is.
Ze klonk niet echt overtuigend, bovendien was Wouter eenmaal met zijn pik in de kut van zijn moeder niet van plan weg te gaan. Dus drukte hij haar dijen verder uit elkaar. Hou je kop snol riep hij naar zijn moeder en begon haar stevig te neuken. Algauw was ma over de schrik heen en begon te genieten van de extreem dikke pik van haar zoon. Dat was te merken aan haar natte kut flappen. Algauw kwam ze gillend klaar terwijl hij hevig door neukte, haar baarmoeder raakte zelfs geïrriteerd door de dikte van de pik.

Ondertussen was zijn zus thuis gekomen en stond met een vreemde geile blik in haar ogen toe te kijken. Wouter zag dat en gebood haar naakt in bed erbij te komen. Zij deed dat vreemd genoeg ook nog. Nee schreeuwde ma niet je zuster. Maar na een paar fikse halen van de pik in haar kut en de dildo in haar kont hield ze haar mond.
Zus lief was reeds nat in haar kutje van wat ze gezien had zover.
Ma stribbelde tegen toen de pik van haar zoon uit haar kut zich een weg baande naar de kut van haar dochter. Om haar tevreden te houden duwde Wouter de dikke dildo weer terug in haar kut, zodat ze opnieuw met 2 gaatjes gevuld naast hen lag. Zus genoot van de neuk beurt (haar eerste) met haar broer, en ook zij kwam klaar. Wouter had al die tijd nog niet gespoten.

Als of het zo afgesproken was kwam ook pa binnen.
Wouter die duidelijk de leiding had pijpte pa om eens te proberen of hij bi was. Nee er ging niets boven een echte kut maar als extra was het wel lekker om eens een pik in je mond te proeven. Snel bond hij ma’s panty over de pik van pa die dochter lief ging neuken in haar kut.
Zijn paal inclusief panty verdween in de kut. Wouter, geïnspireerd door de twee dildo’s bij zijn moeder duwde zijn pik in de kont van zijn gillende zuster, die nu terwijl ma toekeek een echte DP kreeg.
Nodeloos te zeggen dat wouter en pa zich haast tegelijk leegspoten in het meisje. Pa in haar baarmoeder en Wouter in haar darmen.
Nadat ma ook een DP beurt kreeg en tegelijk terwijl de twee pikken in haar kont en kut zaten, ook nog eens de met zaad lekkende kut van dochterlief boven haar mond had kwam iedereen nog eens gillend klaar. Dit tafereel herhaalde zich haast elke dag.
Zus en Ma lieten zich soms gewillig en soms ook onvrijwillig in alle gaatjes neuken door Wouter en zijn pa. Zelfs toen ze in haar rode periode zat neukte haar zoon ma in de kont en liet zijn zaad over haar hele hoofd leegspuiten. Vastbinden, blinddoeken, en meegenomen vrienden van Wouter die ook mochten neuken was aan de orde van de dag.
Een keer op een zaterdagavond neukte ma verplicht zelfs (vastgebonden) met acht jongens achter elkaar en tegelijkertijd. Een in haar kut, een in haar kont, een in haar mond, een in elke hand en de rest aftrekkend over haar tieten en gezicht. Telkens werd van plaats gewisseld opdat iedere jongen een keer in haar natte kut had gezeten.
Dit alles terwijl pa machteloos moest toekijken hoe zijn vrouw verkracht weer keer na keer na keer door een stel schooljongens terwijl hij niets kon en mocht zeggen.
Schrale troost was dat hij tijdens het toekijken gepijpt werd door zijn eigen dochter.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top