Skip to content

Momenteel actief

Hoe ik haar 18 jarige kont ontmaagde
3.78/5 (18)

Dit verhaal gebeurde iets meer als twee jaar geleden net voor het hele corona gebeuren. Ik wil graag vertellen hoe ik een 18 jaar oude meid in haar kont ontmaagde. Ik ben er zelf best trots op dat ik toen met mijn 29 jaar een jonge meid aan de haak had weten te slaan. Normaal gesproken heb ik het niet zo op tieners want ze hebben zo weinig ervaring. Niet allemaal natuurlijk. Dat was in het geval van Sonja in ieder geval niet zo. Die lustte er wel pap van. Het was via een chatsite dat ik haar had leren kennen. Het was een normale site met chat en ineens in het gesprek kwam het op seks uit. Ik zou echt niet meer weten hoe maar het gebeurde en natuurlijk vond ik dat erg spannend.

We gingen steeds intiemer praten en uiteindelijk wisselden we nummers voor WhatsApp uit. Al snel had ik foto’s van haar en ik stuurde wat terug. Spannend en riskant maar ik had het er wel voor over. De jonge Sonja wilde wel afspreken. Een spannende ontmoeting zag ze wel zitten. Om een lang verhaal kort te maken reed ik die avond naar haar toe. Ze was het ouderlijk huis al uit en zat in een flatje. We gingen al snel naar bed met elkaar want dat is waarom we met elkaar hadden afgesproken. Spannend was het wel hoor. Zo dachten we er beiden over. Dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. Want lekker was het absoluut. We lagen daar helemaal naakt. Dat jonge lichaam was al best wel volwassen. Dat maakte een hoop goed voor mij.

Sonja kon pijpen als de beste. Wat een waanzinnig geil mondje had ze. Ik lag op mijn rug te genieten van haar en ze zat aan mijn zij, zodat ik de lijnen van haar lichaam goed kon volgen. Hoewel ik naar haar op en neer gaande tienermondje aan het kijken was wilde ik ook steeds naar haar geile kontje kijken. Ze had mij namelijk verteld dat ze voor alles in was. En laat het nou zo zijn dat ik zin had in anale seks met de 18-jarige Sonja. Uiteindelijk kwam het punt waar ik haar op de knieën had zitten en ik haar achterlangs neukte. Het was diep en lekker strak en ik speelde wat met haar billen. Ineens trok ik mijn lul gewoon uit haar geile schede. Mijn eikel drukte ik plagend tegen haar anus. Ze keek achterom en zei dat ze het nog nooit anaal had gedaan. ‘Ik wil het wel maar ben bang dat het zeer doet’, waren haar exacte woorden. Ik stelde haar gerust dat ik haar zo min mogelijk pijn zou doen. ‘Jij moet je ontspannen en ik doe de rest’. Ze nam mijn woorden aan en heel voorzichtig liet ik mijn dikke eikel in haar kontgaatje gaan. Steeds een klein stukje en dan weer wachten zodat ze kon wennen. Uiteindelijk kwam dat moment dat ik er helemaal in was gegleden.

En toen begon ik heel rustig met lange halen in en uit haar maagdelijke kont te gaan. Eerst kreunde ze van pijn. Dat veranderde al snel in kreunen van genot. Ze wilde het zelfs dieper en sneller terwijl ze met zichzelf speelde. Sonja genoot intens en mijn ballen sloegen bij het steeds hardere neuken tegen haar kutje aan. Zij kwam klaar en daardoor was het bij mij ook niet zo heel ver meer verwijderd. ‘Spuit mijn kontje vol!’ riep ze en dat is was ik deed.

Toen we klaar waren zei ik dat ze et er met persen wel weer uit kon laten lopen. Ze ging naar de wc. Dat duurde even. Moeilijk lopend maar glimlachend kwam ze terug. Na die keer heb ik haar nog een aantal keren mogen neuken. Ik heb haar een aantal dingen laten ervaren die niet iedere 18 jaar jonge meid op seksueel gebied kent. Ik hoop dat ze mij daar nu nog steeds dankbaar voor is. Ik ben het haar in ieder geval wel.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top